Open Procurement Albania

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
279 42,171,564,912 212 29,671,058,547 28,343,316,507

Tenders list

Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Rivitalizimi i Rrugės Andon Profka dhe i hapėsirave pėrreth saj, Bashkia Fier 123,833,333 Announced Procurement
Ndėrhyrje e integruar pėr pėrmirėsimin e konektivitetit dhe rikualifikim urban nė Bashkinė e Kavajės 179,166,666 Announced Procurement
Rikualifikimi urban i Bllokut nė qendėr tė Kamzės 385,530,020 Announced Procurement
Rehabilitimi i sheshit “Ahmet Zogu” dhe parkut “Geraldinė” nė Qytetin e Burrelit 114,388,988 Announced Procurement
Studim Projektim i zonės turistike Golem, Kavajė. 37,604,979 Announced Procurement
Mbikėqyrja e punimeve per rindėrtimin e objekteve arsimore nė zonat e prekura nga tėrmeti .
Loti 1: “Objekti: “Mbikėqyrja e punimeve pėr rindėrtimin e objekteve arsimore Bashkia Kurbin dhe Lezhė”
5,019,930 Announced Procurement
Mbikėqyrja e punimeve per rindėrtimin e objekteve arsimore nė zonat e prekura nga tėrmeti .
Loti 2: "Objekti: “Mbikėqyrja e punimeve pėr rindėrtimin e objekteve arsimore Bashkia Krujė”
4,813,876 Announced Procurement
Mbikėqyrja e punimeve per rindėrtimin e objekteve arsimore nė zonat e prekura nga tėrmeti .
Loti 3: “Objekti: “Mbikėqyrja e punimeve pėr rindėrtimin e objekteve arsimore Bashkia Durrės 1”
8,301,582 Announced Procurement
Mbikėqyrja e punimeve per rindėrtimin e objekteve arsimore nė zonat e prekura nga tėrmeti .
Loti 4: "Objekti: “Mbikėqyrja e punimeve pėr rindėrtimin e objekteve arsimore Bashkia Durrės 2”,
8,350,360 Announced Procurement
Mbikėqyrja e punimeve per rindėrtimin e objekteve arsimore nė zonat e prekura nga tėrmeti .
Loti 5: “Objekti: “Mbikėqyrja e punimeve pėr rindėrtimin e objekteve arsimore Bashkia Kavajė dhe Rrogozhinė”,
4,071,325 Announced Procurement
Mbikėqyrja e punimeve per rindėrtimin e objekteve arsimore nė zonat e prekura nga tėrmeti .
Loti 6: "Objekti: “Mbikėqyrja e punimeve pėr rindėrtimin e objekteve arsimore Bashkia Kamėz”
6,103,140 Announced Procurement
Mbikėqyrja e punimeve per rindėrtimin e objekteve arsimore nė zonat e prekura nga tėrmeti .
Loti 7: “Objekti: “Mbikėqyrja e punimeve pėr rindėrtimin e objekteve arsimore Bashkia Vorė e Shijak”
4,323,521 Announced Procurement
Rindėrtimi i objekteve arsimore nė zonat e prekura nga tėrmeti - Loti 1: “Objekti: “Rindėrtimi i objekteve arsimore Bashkia Kurbin dhe Lezhė. 511,405,370 Announced Procurement
Rindėrtimi i objekteve arsimore nė zonat e prekura nga tėrmeti - Loti 2: "Objekti: “Rindėrtimi i objekteve arsimore Bashkia Krujė” . 490,413,615 Announced Procurement
Rindėrtimi i objekteve arsimore nė zonat e prekura nga tėrmeti - Loti 3: “Objekti: “Rindėrtimi i objekteve arsimore Bashkia Durrės 1". 845,723,696 Announced Procurement
Rindėrtimi i objekteve arsimore nė zonat e prekura nga tėrmeti - Loti 4: "Objekti: “Rindėrtimi i objekteve arsimore Bashkia Durrės 2". 850,692,969 Announced Procurement
Rindėrtimi i objekteve arsimore nė zonat e prekura nga tėrmeti - Loti 5: “Objekti: “Rindėrtimi i objekteve arsimore Bashkia Kavajė dhe Rrogozhinė". 414,766,205 Announced Procurement
Rindėrtimi i objekteve arsimore nė zonat e prekura nga tėrmeti - Loti 6: "Objekti: “Rindėrtimi i objekteve arsimore Bashkia Kamėz". 621,757,340 Announced Procurement
Rindėrtimi i objekteve arsimore nė zonat e prekura nga tėrmeti - Loti 7: “Objekti: “Rindėrtimi i objekteve arsimore Bashkia Vorė e Shijak". 440,458,658 Announced Procurement
Rishikimi i projektit ekzistues tė zbatimit pėr Rikonstruksionin e rrugės Roskovec – Rrethrrotullimi Poshnjė 4,359,021 Announced Procurement
Mbikėqyrja e punimeve pėr rindėrtimin e shtėpive individuale nė zonat e prekura nga tėrmeti (ne kuader te procesit te rindertimit) 52,251,922 Announced Procurement
Supervision of rehabilitation of three national roads section: Vlore – Orikum Road (10.6km), Shėngjin – Baks-Rrjoll Road (13km) and Zgosht-Ura e Cerenecit Road (47.1km) Announced Procurement
Rindėrtimi i shtėpive individuale nė zonat e prekura nga tėrmeti (ne kuader te procesit te rindertimit) 5,225,192,288 Announced Procurement
Kolaudimi i punimeve pėr objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit pėr periudhėn 2020-2021. 10,351,987 Announced Procurement
Rishikim i projektit ekzistues pėr rikonstruksionin e segmentit rrugor Perlat – Kurbnesh – Krej Lurė dhe Projektim pėr rikonstruksionin e segmentit rrugor Krej Lurė – Fushė Lurė 19,597,915 Announced Procurement
Projektim, Rikontruksioni i rrugės Qafė Qelė - Koman 24,853,084 Announced Procurement
Projektim, Rikonstruksioni i rrugės Ersekė - Leskovik 28,035,886 Announced Procurement
Projektim, Rikonstruksioni i rrugės Pėrmet - Ēarshovė 21,326,218 Announced Procurement
Rehabilitation of Vlore – Orikum Road (10.6km) Announced Procurement
Rehabilitation of Shėngjin – Baks-Rrjoll Road (13 km) Announced Procurement

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data