Open Procurement Albania

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
296 48,222,656,845 217 30,598,977,554 28,794,884,514

Tenders list

Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Rikonstruksion dhe asfaltim i rrugës së fshatit Peshtan, Komuna Qendër Tepelenë. 20,823,000 Signed the Contract 13,216,950
Rehabilitimi i kryqëzimit të Shkozës. 22,499,000 Signed the Contract 15,300,070
Mbikëqyrja e punimeve për ndërtimin e rrugës: Çermë Sektor-Tre Urat-Stravec-Gërmenj i Madh, Tre Urat- Autostrada Rrogozhinë –Lushnje. 1,417,000 Signed the Contract 1,205,000
Shërbimi i projektimit për rikonstruksionin dhe ndryshim destinacioni të ish-laboratorit hidraulik në Qendër arti – Skena e re. 7,597,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract 7,553,000
Rikonstruksion rruga hyrëse fshati Dardhë. 55,273,000 Signed the Contract 33,958,598
Sistemim dhe asfaltim i rrugës nga Bashkia e Vlorës deri tek Spitali, Vlorë. 75,000,000 Signed the Contract 49,047,500
Hartimi Master Planit të Parkut të Liqenit dhe 5 projekte pilot për 5 site, në kuadrin e rehabilitimit të Parkut të Liqenit. 18,465,000 Signed the Contract 18,309,000
Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve në objektin Rikonstruksion i rrugës Porcelan – Kinostudio – Surrel". 1,582,400 Re-Proclaimed and Signed the Contract 1,520,000
Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve në objektin Lidhja e rrugës Transballkanike me superstradën Fier – Lushnje. 2,169,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract 2,057,000
Gjelbërimi i parkut të liqenit të Tiranës (parku i ri) . 53,314,919 Signed the Contract 49,314,947
Përgatitja e vizionit rajonal strategjik dhe projektit urban të detajuar për rajonin e Rivierës të bregdetit të Shqipërisë, Lot III, faza II. 11,925,500 Signed the Contract
Gjelbërimi i shëtitores se vijës bregdetare të Vlorës.
86,520,776 Signed the Contract 86,520,776
Rikonstruksioni i Urës së Manastirit, Zvërnec, Vlorë. 1,249,071 Cancelled Procurement
Hartimi i Masterplanit të Qytetit «Studenti»: shtimi i objekteve të reja dhe rehabilitimi i rezidencave ekzistuese. Announced Procurement
Kërkim nëpërmjet Projektimit: Gjetja e mënyrave për të qenë elastik dhe të ripërtëritshëm ndaj fenomeneve natyrore. Vendi i Testimit: Ishulli i Osumit, Berat. Announced Procurement
Rivitalizimi i hapësirës së gjelbërt urbane të Lëndinës së Lotëve , dhe propozimi i tematikës së mërgimit . Cancelled Procurement
Loti 1: Mbikqyrje punimesh për rikonstruksionin e rrugës Kamçisht – Ngurrëz e vogël . 309,694 Re-Proclaimed and Cancelled
Loti 1: Mbikqyrje punimesh për rehabilitimin dhe sistemimin e sheshit ne qender te fshatit Asim Zeneli, Qender e Komunes Antigone.
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit.
235,081 Re-Proclaimed and Cancelled
Mbikqyrje e punimeve për rehabilitimin e gjelbërimit anësor dhe vendqendrimeve të përkohshme të segmentit rrugor Lushnje – Berat, Lot II. 1,343,359 Announced Procurement
Sherbime projektimi për projekte te financuara nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve (FZHR), Bashkia Berat. 20,833,333 Cancelled Procurement
Sherbime projektimi për projekte te financuara nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve (FZHR), Bashkia Durres. 41,666,666 Announced Procurement
Sherbime projektimi për projekte te financuara nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve (FZHR), Bashkia Korce. 41,666,666 Announced the Winner
Sherbime projektimi për projekte te financuara nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve (FZHR), Bashkia Vlore. 41,666,666 Announced Procurement
Shërbime projektimi për Qendrën sportive argëtuese për fëmijë - Berat. 16,224,033 Announced Procurement
Mbikqyrje punimesh për Sistemim-asfaltim i rruges se unazes poliklinike-7 pallatet Vlore . 2,269,348 Re-Proclaimed and Cancelled
Construction of Vlora bypass road - Peshkëpi - Gjorm , Vlora Region.
Ndërtim i rrugës bypass i Vlorës – Peshkëpi – Gjorm , Qarku Vlorë
2,881,257,885 Signed the Contract 1,669,014,765

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data