Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results

Seller authority no. Economic operator no. No. of announced auctions Total initial value of auctions (in ALL, without VAT) No. of auctions declared with winner Total initial value of auctions declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
50 95 464 200,206,481 205 95,284,596 93,555,080

Auctions list

Auction Object Initial value ALL Seller authority Auction Status
Vjelje grumbullim i degezave te xines ne territorin e Bashkise Fier .
Vjelje grumbullim i degezave te xines ne territorin e Bashkise Fier” me sasi te degezave te xines 1100 kv (te pasqyruara ne tabele) dhe me vlere fillestare ankandi 110 000 leke (njeqind e dhjete mije).
Vendi i zhvillimit te ankandit: Salla e Mbledhjeve; Kati i II-te; Bashkia Fier;
110,000 Local Unit Fier Njoftuar fituesi
Vjelje grumbullim i boceve te pishes mesdhetare ne territorin e Bashkise Fier .
Pėrshkrim i shkurtėr i objektit te shitjes: Vjelje grumbullim i boceve te pishes mesdhetare ne territorin e Bashkise Fier” me sasi te boceve te pishes mesdhetare 1211.4257 kv (te pasqyruara ne tabele) dhe me vlere fillestare ankandi 242 285, 14 leke (dyqind e dyzete e dy mije e dyqind e tetedhjete e pese presje katermbedhjete).
242,285 Local Unit Fier Njoftuar fituesi
Dhėnien me qira tė fondit pyjor me sipėrfaqe prej 2.13 ha nė pronėsi tė Bashkisė Korēė pėr veprimtari turistike dhe mjedise sportive (Pista e Skive Dardhė). 159,750 Local Unit Korēė Ankand i shpallur
Materiali skrap ėshtė pėrfituar nga nxjerja jashtė pėrdorimit e mjeteve motorrike tė bashkisė si dhe materiale tė ndryshme ( te konvertuara ne skrap metalik) tė magazinuara nė bashki me njė peshė totale 8920 kg. 205,160 Local Unit Maliq Ankand i shpallur
Prerjen, transportin dhe shitjen e materialit drusor tė shkulur dhe tė thyer nga dėbora por i perdorshem nė kembe dhe tė rrezuar dhe materialit drusor tė sekuestruar". 269,719 Local Unit Pogradec Ankand i shpallur
Prerjen, transportin dhe shitjen e materialit drusor tė shkulur dhe tė thyer nga dėbora por i perdorshem nė kembe dhe tė rrezuar dhe materialit drusor tė sekuestruar". 575,310 Local Unit Pogradec Ankand i shpallur
Prodhime tė dyta - Loti I Boce pishe e bute 60,000 Local Unit Rrogozhinė Ankand i shpallur
Prodhime tė dyta - Loti II Xine 15,000 Local Unit Rrogozhinė Ankand i shpallur
Prodhime tė dyta - Loti III Mersine & dafine 28,000 Local Unit Rrogozhinė Ankand i shpallur
Prodhime tė dyta - Loti IV Mersine 5,000 Local Unit Rrogozhinė Ankand i shpallur
Prodhime tė dyta - Loti IV Bime mjeksore 13,050 Local Unit Rrogozhinė Ankand i shpallur
Shitje e lendes drusore ” ne sasine prej 1172 m 3.
586,000 Local Unit Kukės Ankand i shpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndarė nė lote:Loti I,Ekonomia Pyjore Shllak 1 nė sasi 415 kv ; 207,500 Local Unit Vau i Dejės Ankand i rishpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndarė nė lote:Loti II,Ekonomia Pyjore Rosek Drisht nė sasi prej 94 kv.; 47,000 Local Unit Vau i Dejės Ankand i rishpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndarė nė lote:Loti III,Ekonomia Pyjore Pyjore Shllak 2 nė sasi prej 830 kv, 415,000 Local Unit Vau i Dejės Ankand i rishpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndarė nė lote:Loti VI Ekonomite Pyjore Karme,Gomsiqe,Vig ,Gjadėr Mnele nė Trumzė nė sasi prej 220 kv, 27,930 Local Unit Vau i Dejės Ankand i rishpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndarė nė lote:Loti VII, Nxjerrje rrėnjė shqope, ekonomia pyjore Vig nė sasi prej 447 kv;- Grumbullim Boēe Pishe, 44,700 Local Unit Vau i Dejės Ankand i rishpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndarė nė lote:Loti VIII, ekonomia Pyjore Gjadėr Mnelė nė sasi prej 2921 kv , 584,200 Local Unit Vau i Dejės Ankand i rishpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndarė nė lote:Loti IX Ekonomia Pyjore Gomsiqe 342 kv 68,400 Local Unit Vau i Dejės Ankand i rishpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndarė nė lote:Loti X ekonomia Poyjore Dajē Velipoje 215 kv. 43,000 Local Unit Vau i Dejės Ankand i rishpallur

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data