Open Procurement Albania

List of Concessions

Partner / Concesionary Object Concession's Announcement Date Cost of Concession Concessionary Company
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseDhėnie me koncesion/PPP pėr projektimin, ndėrtimin, operimin, mirėmbajtjen dhe transferimin e Aeroportit Ndėrkombėtar tė Vlorės (VIA)20-12-2019 86,638,359 Euro (pa TVSH)
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseDhėnie me koncesion/PPP tė portit tė jahteve “Marina Rodon” 06-08-2019 Praslin Investment” sh.p.k & “R&T” sh.p.k.
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseDhenie me koncesion/PPP te Portit turistik dhe te sherbimeve "Marina Limion"01-08-2019 Kastrati sh.a & Edil – AL – IT sh.p.k
Qeverisja Vendore TiranėPėr Projektimin, Financimin, Ndėrtimin, Mobilimin, Mirėmbajtjen, Mbikqyrjen dhe Kolaudimin e katėr objekteve arsimore nė Zonėn Tirana 4.07-08-2019 1,739,303,677 Alba Konstruksion SHPK & FUSHA SHPK & Ed Konstruksion SHPK & A&E Engineering SHPK & Son Engineering and Construction SHPK & Erzeni SHPK
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseRehabilitation and Operation of Vlora Thermal Power Plant and the Construction of Fier-Vlora Power Plant Gas Pipeline31-12-2018 7,246,630,000
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseDhėnie me koncesion/PPP tė Aeroportit tė Kukėsit18-10-2018 GLOBAL TECHNICAL MECHANIC & BAMI
Ministria e Financave dhe EkonomisėPėr kontrollin ligjor tė instrumenteve matėse, nėpėrmjet verifikimit tė instrumenteve shpėrndarėse tė karburantit dhe gazit tė Iėngshėm tė naftės (GLN).24-09-2018 Noa Control
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseConstruction and Maintenance of the Milot–Balldre Road 23-07-2018 161,500,000 A. N. K.
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseConstruction and Maintenance of the “Porti i Jahteve - Bypass Orikum - Dukat (Shėn Eliza Bridge)” Road24-07-2018 50552441 euro GJIKURIA SHPK
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseConstruction and Maintenance of the "Thumanė–Fushė-Krujė–Vorė–Kashar" Road 18-04-2018 225,821,553 “Gener 2” sh.p.k.
Qeverisja Vendore Kamėz01-03-2018 ALKO-IMPEX General Construcion & 2 T
Qeverisja Vendore Tiranė
Qeverisja Vendore TiranėImprovement of Educational Infrastructure of Tirana Municipality for Design, Financing, Building, Furniture, Maintenance, Supervision and Technical Control of five educational objects in Tirana 4 zone24-11-2017 1,427,925,976
Qeverisja Vendore TiranėImprovement of Educational Infrastructure of Tirana Municipality for Design, Financing, Building, Furniture, Maintenance, Supervision and Technical Control of five educational objects in Tirana 3 zone17-11-2017 1,623,582,832
Qeverisja Vendore TiranėImprovement of Educational Infrastructure of Tirana Municipality for Design, Financing, Building, Furniture, Maintenance, Supervision and Technical Control of five educational objects in Tirana 2 zone10-11-2017 1,574,138,127
Qeverisja Vendore TiranėConcession/Public Private Partnership (PBOTM) On Improvement of Educational Infrastructure of Tirana Municipality in Tirana 1 Zone03-11-2017 1,940,859,276 “AGI KONS” shpk (K21622001M) & “MET ENGENEERING” shpk(L52025007R) & “ZENIT&CO” shpk (K61731002D)
Qeverisja Vendore TiranėDesigning, Building, Financing, Operating, Maintaining and Transferring the South-East Public Transport Terminal Tirana
Qeverisja Vendore TiranėPartneriteti Publik Privat Pėr Hartimin, Ndėrtimin, Financimin, Operimin, Mirėmbajtjen dhe Transferimin e Terminalit tė Transportit Publik Tiranė04-01-2017 2,098,487,894
Qeverisja Vendore ElbasanMixed concession award and public partnership, of the private incinerator construction and management of urban waste processing in the region of Elbasan to produce electricity 2,968,257,207
Qeverisja Vendore TiranėDhėnie me Koncesion pėr ndėrtim Landfilli e Inceneratori dhe rehabilitim tė Venddepozitimeve ekzistuese, Tiranė

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data