Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 3409 30,521 163,900,897,169 23,107 134,276,439,856 117,601,169,120

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Lushnje Blerje materiale elektrike per 24 muaj 8,333,333 Announced Procurement
Local Unit Vau i Dejės Blerje Karburanti per vitin 2020 20,033,100 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Furnizim me karburant per automjetet 37,000,000 Announced Procurement
Local Unit Patos Ndertim i KUZ-se pergjate rruges Ēameria 1,139,241 Announced Procurement
Local Unit Bulqizė Blerje makine pastrimi 1,166,667 Announced Procurement
Local Unit Vlorė Blerje pjese kembimi per inverterat e stacionit te pompimit te SH.A UK Vlore viti 2020 2,655,000 Announced Procurement
Local Unit Durrės Mbikqyrje per prokurimin me objekt: Permiresim i furnizimit me uje lagja nr. 1, Vardardhe, nj. adm Sukth, Bashkia Durres 2,259,969 Announced Procurement
Local Unit Cėrrik Dezinfektim dhe materiale dezinfektimi per shkak te rinisjes se mesimit ne kushtet e pandemise Covid -19 1,458,500 Announced the Winner LOERMA 1,434,200.00
Local Unit Peqin Blerje e produkteve ushqimore dhe jo ushqimore ne ndihme te shtresave ne nevoje per perballimin e gjendjes se fatkeqesise natyrore te shkaktuara nga C 1,800,000 Announced the Winner ENXHI BALLA 1,798,200.00
Local Unit Skrapar Blerje Fadrome e re per nevojat e Ndermarrjes se Sherbimeve Publike , Skrapar 10,000,000 Announced the Winner ELMAZAJ KONSTRUKSION 9,980,000.00
Local Unit Gjirokastėr Materiale hidraulike per mirembajtjen e rrjetit hidraulik 4,729,758 Announced the Winner ERVIN LUZI 3,890,005.00
Local Unit Durrės Mbikqyrje per prokurimin me objekt Sistemimi i furnizimit me uje te zones Turistike Hamallaj, Faza II, njesia adm. Sukth, Bashkia Durres 2,282,392 Announced the Winner INSTITUTI DEKLIADA - ALB 2,038,605.00
Local Unit Himarė Pastrimi dhe mirembajtja e kanaleve vaditese 8,345,612 Announced the Winner ELKRI&Co SHPK 7,999,972.00
Local Unit Gramsh Rikonstruksion i rruges Unaza e qytetit 20,833,042 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Blerje materiale per pastrim 4,166,632 Announced Procurement
Local Unit Durrės Sigurim i aseteve 15,900,000 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Dezinfektim, dezinsektim, deratizim ambientesh 1,748,672 Announced Procurement
Local Unit Elbasan Blerje mallrash per krijimin e kushteve ne institucionet e Arsimit Parauniversitar per mbylljen e vitit shkollor 2019-2020 per klasen XII 845,667 Announced the Winner 779,340.00
Local Unit Tiranė Rindertimi i banesave individuale, brenda dhe jashte zonave te reja per zhvillim, ndertimin dhe rikonstruksionin e infrastruktures publike si dhe ēdo nderhyrje tjeter ne funksion te rindertimit te banesave individuale, jashte zonave te reja per zhvillim. (Programi i Rindėrtimit) 2,123,598,655 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Elbasan Rikonstruksion rrjeti kryesor dhe shperndares Rr. Kongresi i Permetit, (NSHU), L. Dyli Haxhire, Elbasan, Rikonstruksion i rrjetit te brendshem te pallateve me kollone te brendshme qyteti Elbasan, Rikonstruksion linja kryesore STP Byshek – Depo Mlize, Shus 127,360,321 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Rinovimi i Suportit te Infrastruktures Qendrore te UKT sh.a 20,996,000 Announced Procurement
Local Unit Belsh Ndriēimi rrugor me ndriēues Solar LED 60w Per lagjet Dragot, Hyse, Qafshkalle, Tafan, Bashkia Belsh. 12,307,198 Announced Procurement
Local Unit Pogradec Sistemim Blloku Nr. 5, (Segmenti Jani BASHO) 3,720,817 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Loti i gjashte: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion rrjet ujesjellesi ne zonen tek Rruga Mine Peza 650,616 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Loti i trete: Mbikqyrja e punimeve per objektin: : Mbikeqyrje te punimeve per objektin Permiresim furnizimi me uje ne bllokun e kufizuar nga rruget Rr.Robert Shvarc, Liman Kaba, Skender Luarasi dhe Hasan Alla 1,305,740 Announced Procurement
Local Unit Has Ndertim Lere Plasmasi "Ara e Mrizit"-EP.Helshan, "Shpati i Gjurajve"-EP.Helshan, "Shpati i Brozhmilles"-EP. Krume 2,106,591 Announced Procurement
Local Unit Sarandė Sinjalistika horizontale dhe vertikale 5,833,333 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Loti i tete: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjeti Ujesjellsi Rruga e Durresit 827,081 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Loti i shtate: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet kanalizimi Rruga e Durresit’ 2,252,559 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Loti i peste: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet ujesjellesi ne rrugen Ymer Haxhi Prizreni, ndertim rrjet ujesjellesi ne rrugen Tajar Zavalani, Pjeter Arbnori, Sulejman Pashe Ballgjini 378,644 Announced Procurement

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data