Open Procurement Albania

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
354 70,539,962,757 260 45,519,159,065 36,865,629,978

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Mbikqyrje punimesh për ndërtimin e qëndrës sportive për sportin Rafting . 968,913 Rishpallje me Lidhje Kontrate 788,083
Mbikqyrje punimesh për rehabilitimin e gjelbërimit anësor dhe hyrje – daljeve në qendrat e banuara në segmentin Levan-Kakavijë. 2,840,278 Lidhur Kontrata 2,383,000
Rehabilitimi i gjelbërimit anësor dhe hyrje-dalje në qëndrat e banuara në segmentin Levan – Kakavijë. 130,244,558 Lidhur Kontrata 128,065,926
Përgatitja e vizionit rajonal strategjik dhe projekteve urbane të detajuara për përmirësimin urban të korridorit ekonomik Tiranë-Durrës, Durana Loti 2, Faza II. 9,102,600 Lidhur Kontrata
Sherbim konsulence për hartimin e strategjisë për zhvillimin e turizmit në bregdetin e Shqipërisë. 20,518,960 Lidhur Kontrata 18,378,189
Mbrojtje detare e projektit të mbushjes me rërë e plazhit të Vlorës. 29,550,381 Lidhur Kontrata 29,435,994
Mbikqyrje punimesh për rikonstruksionin e rrugës Kamcisht – Ngurrëz e vogël. 199,191 Lidhur Kontrata 190,000
Mbikëqyrja punimesh për rikonstruksionin e rrugës Gryke Manati – Kolsh dhe ndertim i rruges se varrezave (Marrëveshje Kuadër ) Lidhur Kontrata 330,785
Mbikqyrje punimesh për sistemimin anesor te Perroit te Madh, Qender Voskop (Marrëveshje Kuadër ). 305,290 Lidhur Kontrata 269,727
Loti 1 : Mbikëqyrja punimesh për rikonstruksionin e rrugës Gryke Manati – Kolsh dhe ndertim i rruges se varrezave . 385,629 Njoftuar Fituesi 330,785
Loti 3 :Mbikqyrje punimesh për sistemimin anesor te Perroit te Madh, Qender Voskop . 305,290 Njoftuar Fituesi 269,727
Rehabilitimi i gjelbërimit anësor dhe vendqëndrimeve të përkohëshme, segmenti rrugor Lushnje-Berat, Lot 2. 56,322,935 Rishpallje me Lidhje Kontrate 52,560,518
Përgatitja e vizionit rajonal strategjik dhe projekteve urbane të detajuara për përmirësimin urban të korridorit ekonomik Tiranë-Durrës, Durana Loti 3, Faza II. 9,102,600 Lidhur Kontrata
Ndërtimi i shëtitores së Himarës. 217,996,613 Lidhur Kontrata 194,068,814
Loti 2: Mbikqyrje punimesh për rikonstruksionin e rrugës Librazhd – Orenjë loti 1 . 245,340 Rishpallje me Lidhje Kontrate 213,215
Loti 3: Mbikqyrje punimesh për sistemimin dhe asfaltimin e rrugës Sanxhak - Superstrade . 551,391 Rishpallje me Lidhje Kontrate 484,021
Loti 2: Mbikëqyrja punimesh për rikonstruksionin e rrugës Kthesa e Bishanit – Boçovë –Varrezat e fshatit Bashkim. 396,552 Lidhur Kontrata 346,788
Ndërtim i i qëndrës sportive për sportin Rafting . 43,267,106 Lidhur Kontrata 35,915,060
Rikonstruksion i rrugës Librazhd – Orenjë, Lot 1. 25,087,646 Lidhur Kontrata 22,739,500
Rehabilitim dhe sistemim i sheshit në qendër të fshatit Asim Zeneli, Qendër e Komunës Antigone. 23,679,382 Lidhur Kontrata 15,465,357
Rikonstriksioni i rrugës Kamçisht – Ngurrëz e Vogël. 34,583,332 Lidhur Kontrata 22,918,542
Rikonstruksioni i rrugës Grykë Manati - Kolsh & Ndërtim i rrugës se varrezave. 56,700,507 Lidhur Kontrata 30,236,150
Shërbimi i kolaudimit të punimeve ndërtimore për objektet e Fondit Shqiptar të Zhvillimit – Marrëveshje Kuadër. 6,000,000 Lidhur Kontrata
Rikonstruksioni i shkollës 9-vjeçare Toshkëz, komuna Allkaj. 32,081,296 Lidhur Kontrata 21,364,496
Rikonstruksion i shkollës 9 – vjeçare fshati Sheq Musalalaj, Komuna Frakull. 27,119,749 Lidhur Kontrata 16,010,614
Sistemim – asfaltim i rrugës Sanxhak – superstradë, Bashkia Laç . 83,151,052 Lidhur Kontrata 78,231,235
Rikonstruksioni i Shkollës 9 vjeçare Dërsnik, Komuna Voskop. 10,144,000 Lidhur Kontrata 6,817,073
Rikonstruksion fasadash, çatish, riveshje të mureve në qendër të Tamarës. 49,572,000 Lidhur Kontrata 46,886,617
Rikonstruksion i rrugës kthesa e Bishanit – Boçovë – varrezat e fshatit Bashkim, Komuna Levan. 73,222,470 Lidhur Kontrata 48,847,600
Rikonstruksion i sheshit qendror të fshatit Pustec. 29,097,058 Lidhur Kontrata 20,594,116

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data