Open Procurement Albania

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
354 70,539,962,757 260 45,519,159,065 36,865,629,978

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 6: "Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Kamëz". (Programi i Rindertimit).
• Objekti i minikonkursit: Rindërtimi i objektit “Kopshti “Halit Coka” dhe “Kopshti Lidhja e Prizrenit”, Kamëz.
Njoftuar Fituesi 200,000,000
Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 7: “Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Vorë e Shijak". (Programi i Rindertimit).
• Objekti i minikonkursit: “Rindërtimi i shkollës 9-vjecare Ahmetaq” Ahmetaq, Vorë” dhe “Rindërtimi i shkollës 9-vjeçare “Ramazan Subashi” Marikaj, Bashkia Vorë”.
Njoftuar Fituesi 145,636,977
Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 7: “Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Vorë e Shijak". (Programi i Rindertimit).
• Objekti i minikonkursit: “Rindërtimi i objekteve arsimore “Shkolla e Mesme 16 Shtatori Shijak Marikaj, Bashkia Vorë”, Kopshti Nr.1” Shijak, Kopshti Mucaj” Vorë Bashkia Vorë.
Njoftuar Fituesi 137,361,200
Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 7: “Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Vorë e Shijak". (Programi i Rindertimit).
• Objekti i minikonkursit: “Shkolla e Mesme e Bashkuar Kajo Karafili”, Shijak
Njoftuar Fituesi 123,500,562
Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 7: “Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Vorë e Shijak". (Programi i Rindertimit).
• Objekti i minikonkursit: “Shkolla 9-vjecare “ Lidhja e Prizrenit & Petrit Llaftiu” Shijak , “Kopshti “Kodër Bërxullë” Vorë. Kopshti Marqinet” Vorë.
Njoftuar Fituesi 201,000,000
Ndërtimi dhe rikonstruksioni i infrastrukturës publike në zonat e reja të shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit) .
• Objekti i minikonkursit: “Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës Fushë Krujë Zona 1”, Njësia Administrative Fushë-Krujë, Bashkia Krujë.
Njoftuar Fituesi 278,173,980
Ndërtimi dhe rikonstruksioni i infrastrukturës publike në zonat e reja të shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit) .
• Objekti i minikonkursit: “Ndërtimi i infrastrukturës, rrugore, dhe urbane në përputhje me planin e detyruar vendor të Zonës 1, Kavaje”, Njësia Administrative Kavajë, Bashkia Kavajë
Njoftuar Fituesi 132,182,379
Ndërtimi dhe rikonstruksioni i infrastrukturës publike në zonat e reja të shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit) .
• Objekti i minikonkursit: “Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës 1, Njësia Administrative Bubq”, Njësia Administrative Bubq, Bashkia Kruje.
Njoftuar Fituesi 268,142,250
Ndërtimi dhe rikonstruksioni i infrastrukturës publike në zonat e reja të shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit) .
• Objekti i minikonkursit: “Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës 1, Njësia Administrative Thumane”, Njësia Administrative Thumane, Bashkia Kruje.
Njoftuar Fituesi 546,940,877
Ndërtimi dhe rikonstruksioni i infrastrukturës publike në zonat e reja të shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit) .
• Objekti i minikonkursit: “Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës Vorë, Njësia Administrative Vorë, Bashkia Vorë.
Njoftuar Fituesi 285,514,488
Ndërtimi dhe rikonstruksioni i infrastrukturës publike në zonat e reja të shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit) .
• Objekti i minikonkursit: “Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës 1, Njësia Administrative Thumane”, Njësia Administrative Thumane, Bashkia Kruje.
Njoftuar Fituesi 196,270,770
Ndërtimi dhe rikonstruksioni i infrastrukturës publike në zonat e reja të shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit) .
• Objekti i minikonkursit: Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës 1, Njësia Administrative Durres, Bashkia Durres.
Njoftuar Fituesi 236,835,807
- Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
- Loti 1: “Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Kurbin dhe Lezhë” (Programi i Rindertimit).
• Objekti i minikonkursit:“Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i objektit të ri me 4 kate mbi tokë dhe me 1 kat bodrum nëntokë, të shkollës së mesme Arif Halil Sulaj” Mamurras.
Njoftuar Fituesi 1,190,017
- Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
- Loti 1: “Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Kurbin dhe Lezhë” (Programi i Rindertimit).
• Objekti i minikonkursit:““Mbikëqyrja e punimeve: “Rindërtimi i shkollës 9-vjeçare dhe kopshti, Dan Bajrami” Gjorem, Kurbin dhe “Rindertimi i shkollës së mesme dhe parashkollor Llesh Nik Daka, Shënkoll, Bashkia Lezhë
Njoftuar Fituesi 2,994,500
- Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
- Loti 2: "Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Krujë” (Programi i Rindertimit).
• Objekti i minikonkursit: “Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i objekteve të reja me 2 kate mbi tokë të shkollës 9-vjecare dhe kopshti Kastrioti, Derven, dhe të shkollës 9-vjecare dhe kopshtin Ramazan Jangozi” Thumane, Kruje”.
Njoftuar Fituesi 1,282,906
- Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
- Loti 2: "Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Krujë” (Programi i Rindertimit).
• Objekti i minikonkursit: “Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i Shkolles se Mesme te Bashkuar Selman Daci, Bubq, Kruje”
Njoftuar Fituesi 1,353,786
- Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
- Loti 2: "Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Krujë” (Programi i Rindertimit).
• Objekti i minikonkursit: “Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i objekteve të reja me 3 kate mbi tokë të shkollës 9-vjeçare dhe parashkollor “Larushkë Hajdar Hoxha” dhe të shkollës 9-vjeçare dhe kopshtit “Gjon Luka Luz.”
Njoftuar Fituesi 1,521,458
Rikonstruksioni i Rrugës Camëria dhe i Unazës së qytetit, Kavajë 344,968,772 Shpallur Procedura
Mbikëqyrja e punimeve për “Rindërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të dëmtuara, në zonat e shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit). 150,987,587 Rishpallur Prokurimi
Rikonstruksion i Rrugës Miras-Arrëz 374,079,853 Shpallur Procedura
“Rikonstruksioni i Rrugës nga kryqëzimi Dardhë-Arrëz deri në fshatin Nikolicë" 247,896,923 Shpallur Procedura
Asfaltim rruga Labinot/ Fushe – Qaf Renas, Rruga e Re e Varrezave Elbasan dhe Ndertimi i Mbikalimit Hekurudhor ne Kryqezimin e rruges Nacionale Elbasan – Librazhd ne rrugen “Borodin Mitarja” 507,519,669 Shpallur Procedura
Rikualifikimi dhe sistemimi i Lumit Gjanica, Loti II, Fier 625,000,000 Shpallur Procedura
Riveshje aksi rrugor Çermë – Divjakë si dhe degëzimet për në fshatrat: Grabian, Cerme Shkumbin – Bishçukas, Dushkecan – Hallvaxhias – Germenj i Madh 362,469,526 Shpallur Procedura
Rikonstruksioni i rrugës Polis dhe Babje në Bashkinë Librazhd. 333,331,666 Njoftuar Fituesi 169,242,496
Rehabilitim i rrugeve Shesheve e fasadave Blloku Lagja Nr 2 Pogradec 239,906,974 Shpallur Procedura
Shërbimi i Kolaudimit për objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit - Programi IVR 9,757,575 Shpallur Procedura
Rikonstruksioni i rruges Salari-Nivice”, Bashkia Tepelene ”. 208,289,887 Shpallur Procedura
Rikualifikim Urban i Unazës së Re Berat 666,656,386 Shpallur Procedura
Sistemim i përroit të Llixhave Segmenti Ura e pazarit – Llixha dhe rikualifikim urban i zonës 228,498,139 Anuluar Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data