Open Procurement Albania

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
354 70,539,962,757 260 45,519,159,065 36,865,629,978

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Përmirësimi i shtresave asfaltike për rrugët në Rajonet 3 dhe 4 583,333,333 Shpallur Procedura
Përmirësimi i shtresave asfaltike për rrugët në Rajonet 1 dhe 2 583,333,333 Shpallur Procedura
Shërbimi i mbikqyrjes së punimeve për objektin “Ndërhyrje urbane në ballinën ujore të Vlorës” Bashkia Vlorë 11,393,671 Shpallur Procedura
Shërbimi i Mbikëqyrjes së punimeve për objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit për periudhën 2020-2021 71,048,283 Shpallur Procedura
Rehabilitimi i Lagjeve 4,5 dhe 6 të Bashkisë Kukës 365,666,048 Shpallur Procedura
Rikualifikimi urban i qendres se qytetit Ballsh dhe krijim hapsire rekreative ne zonen e liqenit artificial te qytetit Ballsh 254,315,463 Shpallur Procedura
Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të dëmtuara, në zonat e shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit). 15,562,016,037 Shpallur Procedura
Rivitalizim urban dhe rruga hyrëse në portin e Vlorës. 249,968,767 Njoftuar Fituesi 130,000,000
Rivitalizimi i zonave me potencial të lartë turistik ne Rajonin 4 - Për rigjenerimin urban të shëtitores bregdetare qëndore dhe ballinës ujore të Vlorës 816,661,341 Shpallur Procedura
Hartimi i projekteve për ndërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat), në zonat e shpallura për zhvillim të detyruar”, në bashkitë Durrës, Kavajë, Kamzë, Mirditë, Krujë, Kurbin, Lezhë, Shijak dhe Vorë. (Programi i Rindertimit) . 254,159,368 Rishpallur Prokurimi
Ndërtimi i godinës së re dhe parkimit të Bashkisë Divjakë. 206,869,498 Njoftuar Fituesi 140,788,187
Sistemim i hyrje daljes dhe stabilizimi i rrëshqitjes në hyrje të qytetit të Pogradecit 43,691,031 Shpallur Procedura
Rehabilitimi i sheshit “Ahmet Zogu” dhe parkut “Geraldinë” në Qytetin e Burrelit 114,388,988 Njoftuar Fituesi 68,888,888
Shërbimi i projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e e reja të shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit) . 99,881,847 Shpallur Procedura
Rivitalizimi i Rrugës Andon Profka dhe i hapësirave përreth saj, Bashkia Fier 123,833,333 Lidhur Kontrata 70,467,769
Ndërhyrje e integruar për përmirësimin e konektivitetit dhe rikualifikim urban në Bashkinë e Kavajës 179,166,666 Lidhur Kontrata 95,161,700
Rikualifikimi urban i Bllokut në qendër të Kamzës 385,530,020 Lidhur Kontrata 217,048,970
Ndertimi i Impiantit të Trajtimit të Ujrave të Ndodura (ITUN) dhe rrjetit të kanalizimeve Valbone 57,998,076 Shpallur Procedura
Loti 1 - Mbikëqyrja e punimeve “Rivitalizimi i Rrugës “Andon Profka” dhe i hapësirave përreth, Bashkia Fier 1,225,950 Shpallur Procedura
Loti 2 - Mbikëqyrja e punimeve “Ndërhyrje e integruar për përmirësimin e konektivitetit dhe rikualifim urban në Bashkinë e Kavajës 2,862,560 Anuluar Procedura
Loti 3 - Mbikëqyrja e punimeve “Rehabilitimi i sheshit “Ahmet Zogu” dhe parkut “Geraldinë” në Qytetin e Burrelit 1,784,697 Shpallur Procedura
Loti 4 - Mbikëqyrja e punimeve “Rikualifikimi urban i Bllokut në qendër të Kamzës 1,594,583 Shpallur Procedura
Mbikëqyrja e punimeve “Ndërtimi dhe rikonstruksioni i infrastrukturës publike në zonat e reja të shpallura për zhvillim të detyruar. 31,306,250 Shpallur Procedura
Loti I – “Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi i godines se re dhe parkimit te Bashkise Divjake 3,133,318 Shpallur Procedura
Loti II - Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi i ITUN dhe rrjetit të kanalizimeve Valbonë 1,330,092 Shpallur Procedura
Loti III - Mbikqyrja e punimeve për objektin “Rikonstruksioni i rrugës Polis dhe Babje në Bashkinë Librazhd 2,558,321 Shpallur Procedura
Kolaudimi i punimeve për objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit për periudhën 2020-2021. 10,351,987 Njoftuar Fituesi 8,902,709
Supervision services for roads reconstruction (approx. 45 km) Njoftuar Fituesi 680,020 US$
Studim Projektim i zonës turistike Golem, Kavajë. 37,604,979 Shpallur Procedura
Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 1: “Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Kurbin dhe Lezhë” (Programi i Rindertimit).
5,019,930 Njoftuar Fituesi

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data