Open Procurement Albania

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
299 64,696,539,753 219 31,055,815,819 29,055,896,015

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Sistemim – asfaltim i rrugës Sanxhak – superstradë, Bashkia Laç . 83,151,052 Lidhur Kontrata 78,231,235
Rikonstruksioni i Shkollës 9 vjeçare Dërsnik, Komuna Voskop. 10,144,000 Lidhur Kontrata 6,817,073
Rikonstruksion fasadash, çatish, riveshje të mureve në qendër të Tamarës. 49,572,000 Lidhur Kontrata 46,886,617
Rikonstruksion i rrugës kthesa e Bishanit – Boçovë – varrezat e fshatit Bashkim, Komuna Levan. 73,222,470 Lidhur Kontrata 48,847,600
Rikonstruksion i sheshit qendror të fshatit Pustec. 29,097,058 Lidhur Kontrata 20,594,116
Rehabilitimi i gjelbërimit anësor dhe vendqëndrimeve të përkohshme, segmenti rrugor Lushnje-Berat, Lot 3. 32,660,099 Lidhur Kontrata 31,884,005
Rehabilitimi i gjelbërimit anësor dhe vendqëndrimeve të përkohëshme, segmenti rrugor Lushnje-Berat, Lot 1. 24,740,500 Lidhur Kontrata 22,959,826
Shërbimi i kolaudimit të punimeve ndërtimore për objektet e Fondit Shqiptar të Zhvillimit – Marrëveshje Kuadër. 6,000,000 Njoftuar Fituesi
Sistemimi anësor i Përroit të Madh, Qendër Voskop. 37,812,000 Lidhur Kontrata 25,280,399
Përgatitja e vizionit rajonal strategjik dhe projektit urban të detajuar për rajonin e Rivierës të bregdetit të Shqipërisë, Lot 2, faza II. 11,901,700 Lidhur Kontrata
Rikualifikim urban i qendrës së qytetit, fasadat, ndriçimi, lulishtja. Qyteti Kukës. 179,950,035 Lidhur Kontrata 129,558,317
Përgatitja e vizionit rajonal strategjik dhe projektit urban të detajuar për rajonin e Rivierës të bregdetit të Shqipërisë, Lot 1, faza II. 11,936,550 Lidhur Kontrata
Ndërtimi i Rrugëve në qendër të Fshatit Jorgucat. 47,831,289 Lidhur Kontrata 32,299,740
Sistemim asfaltim i rrugës së fshatit Mal – Bardhë deri te kisha e Shën Mëhillit. 32,873,027 Lidhur Kontrata 19,697,033
Ndërtim i shëtitores, KUZ, tek liqeni i Farkës, Komuna Farkë. 75,000,070 Lidhur Kontrata 58,450,841
Mbikëqyrja e punimeve për objektet: Rikonstruksion i rrugës hyrëse fshati Dardhë dhe Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare Dërsnik. 641,286 Lidhur Kontrata 541,000
Mbikëqyrja e punimeve për objektet: Ndërtimi i urës në fshatin Skuraj, Milot dhe Ndertimi i urës së Lushës mbi lumin Drin, komuna Arras . 1,178,562 Lidhur Kontrata 1,000,000
Rikonstruksioni i rrugës Levan – Shtyllas. 104,907,755 Lidhur Kontrata 70,261,240
Mbikëqyrja e punimeve për objektet: Rehabilitimi i gjelbërimit anësor dhe rrethrrotullimeve në segmentin Lushnje-Berat, loti 3. 915,355 Rishpallur Prokurimi
Mbikëqyrja e punimeve për objektet: Rehabilitimi i gjelbërimit anësor dhe rrethrrotullimeve në segmentin Lushnje-Berat, loti 1. 727,962 Rishpallur Prokurimi
Mbikëqyrja e punimeve për objektet: Rikonstruksioni i shkollës 9-vjeçare fshati Sheq Musalalaj, Komuna Frakull dhe Rikonstruksioni i shkollës 9-vjeçare fshati Toshkëz, Komuna Allkaj . 1,412,586 Lidhur Kontrata 1,140,746
Mbikëqyrja e punimeve për objektet: Ndërtimi i shëtitores. Kuz, tek Liqeni i Farkës, Tiranë , Rehabilitimi i kryqëzimit të Shkozës, Tiranë: dhe Sistemim Asfaltim i rrugës nga Bashkia e Vlorës deri tek Spitali, Vlorë . 1,310,165 Lidhur Kontrata 1,019,000
Rikonstruksioni i rrugës Ade – Frakull e vogël. 68,035,938 Lidhur Kontrata 37,033,164
Realizimi i punimeve të rrugës se fshatit Goranxi, Komuna Dropull i Poshtëm. 47,333,333 Lidhur Kontrata 31,740,500
Ndërtim i urës në fshatin Skuraj, faza I, (ndërtimi i këmbëve të urës). 3,333,305 Lidhur Kontrata 2,761,610
Mbikëqyrja e punimeve për objektet: Rikonstruksioni i rrugës Adë (karburanti)-Frakull e Vogël, komuna Frakull, Rikonstruksioni i rrugës Levan-Shtyllas, komuna Levan dhe "Sistemim-Asfaltim i rrugës Toshkëz-Zhalizhan-Mazhaj,komuna Allkaj . 1,514,396 Lidhur Kontrata 1,314,000
Mbikëqyrja e punimeve për objektet: Ndërtimi i rrugëve në qendër të fshatit Jorgucat , Rikonstruksion dhe asfaltimi i rrugës së Fshatit Peshtan, Komuna Qendër, Tepelenë dhe Rruga e fshatit Goranxi, Komuna Dropull i Sipërm, Qarku Gjirokastër . 968,144 Lidhur Kontrata 789,515
Hartimi i Master Planit të Zonës dhe Vizatimeve Arkitektonike (Projekt-Idesë Paraprake) për Parkun Sportiv Korçë. 9,127,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate 8,999,500
Përgatitja e vizionit rajonal strategjik dhe projekteve urbane të detajuara për përmirësimin urban të korridorit ekonomik Tiranë-Durrës, Durana Loti 1, Faza II. 9,126,000 Lidhur Kontrata
Shërbime projektime dhe mbikëqyrje punimesh për projekte të financuara nga Fondi i Zhvillimit të Rajoneve (FZHR). 20,833,333 Njoftuar Fituesi 16,400,000

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data