Open Procurement Albania

Loti 1: Mbikqyrje punimesh për rehabilitimin dhe sistemimin e sheshit ne qender te fshatit Asim Zeneli, Qender e Komunes Antigone.
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit.

Qarkun Gjirokastër
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Mbikëqyrje punimesh i ndarë në tre lote:
Loti 1: Mbikëqyrje punimesh për rehabilitimin dhe sistemimin e sheshit ne qendër të fshatit Asim Zeneli, Qendër e Komunës Antigonë.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 235,081
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 09-11-2015
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit Anullohet për arsye të mosplotësimit të kërkesave për kualifikim nga të gjithë Operatorët Ekonomike pjesëmarrës.
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.43 - Dt.02-11-2015
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Anulimi i Tenderit Nr.45 - Dt.16-11-2015

Loti 2 : Mbikqyrje punimesh për rehabilitimin dhe sistemimin e sheshit ne qender te fshatit Asim Zeneli, Qender e Komunes Antigone .

Qarkun Gjirokastër
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Mbikëqyrje punimesh i ndarë në pesë lote:
Loti 2 : Mbikëqyrje punimesh për rehabilitimin dhe sistemimin e sheshit në qendër të fshatit Asim Zeneli, Qendër e Komunës Antigone .
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 235,081
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 09-10-2015
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader
Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.37 - Dt.21-09-2015
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data