Open Procurement Albania

Construction of Vlora bypass road - Peshkëpi - Gjorm , Vlora Region.
Ndërtim i rrugës bypass i Vlorës – Peshkëpi – Gjorm , Qarku Vlorë

Qarkun Vlorë
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga Fondi Kuwaitian/ Fondi Saudit / Qeveria Shqiptare
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Rikonstruksioni i rrugës së Lumit të Vlorës
Pershkrim i Projektit Buxheti: 81.8 milionë USD
Kohëzgjatja: 2017 – 2022
Financues: Fondi Kuvajtian me 40.8 milionë USD, Fondi Saudit me 30 milionë USD dhe Qeveria Shqiptare me 11 milionë USD.
Shtrirja gjeografike: Qarku Vlorë, Lugina e Lumit të Vlorës, 3 bashki (Vlorë, Selenicë, Himarë);
Përfitues: 129 mijë
Objektivi i Projektit: Projekti parashikon ti japë zgjidhje të qëndrueshme infrastrukturës publike në zonën e Bregdetit të Jugut, specifikisht në zonën e Lumit të Vlorës, duke kontribuar në përmirësimin e kushteve të jetesës për banorët dhe ridimensionim e sektorit të turizmit si një nga shtyllat kryesore të ekonomisë lokale dhe rajonale. Projekti do të mundësojë lidhjen e dy rrugëve nacionale (SH4-SH8) dhe përfshin edhe një degëzim që mundëson lidhjen me qytetin e Vlorës.
Objekti i Tenderit Construction of Vlora bypass road - Peshkëpi - Gjorm , Vlora Region.
Ndërtim i rrugës bypass i Vlorës – Peshkëpi – Gjorm , Qarku Vlorë
Nr. Reference CWC/ICB/2016/1
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 2,881,257,885
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte
Sektori Infrastrukturë Rrugë
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues Avtomagistrali – Tcherno More
Operator Ekonomik Kontraktues
 • AVTOMAGISTRALI-TCHERNO MORE
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1,669,014,765
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH 2,002,817,718
  Kohezgjatja e Kontrates 2 vjet punime + 1vit garanci
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Viti i lidhjes së kontratës është 2017.

  Kur ben kerkimin ne Transaksione thesari per kete kompani gjejme te dhena per 4 transaksione te kryera ne vitin 2018 ( AVTOMAGISTRALI-TCHERNOMORE ).
  Nga te dhenat e grumbulluara aty gjejme qe kontrata ka referencen CWC/ICB/2016/1 .
  Nga nje kerkim i thjeshte ne Google rezulton qe kjo reference lidhet me faqen zyrtare te FSHZH, por dokumenti nuk ekziston, eshte i hequr nga faqja ( Rezultati i kerkimit eshte vendosur ne dokumentin me poshte ).
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Te dhena online lidhur me tenderin me reference CWC/ICB/2016

  Dokument zyrtar nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit: "Kthim përgjigje të kërkesës për informim".

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data