Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Tiranë FUSHA SHPK 45 5,389,269,096 43 4,478,354,398 4,279,046,689

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për mirëmbajtjen e objekteve specifike 4,159,583 Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 3.975.850
Qeverisja Vendore Tiranë Loti IV: “Shërbimi i Pastrimit të Zonës Tirana IV” 906,755,115 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 861,648,872
Qeverisja Vendore Tiranë “Shërbimi i Pastrimit të Zonës Tirana IV” 45,956,655 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Instalim rrjeti ujitës në formë shiu dhe puse 10,500,000 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 9 999 880
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje betoni 6,166,420 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 5,857,840.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbime të pastrimit dhe gjelbërimit 8,815,389 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 8,758,037.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për zhvendosjen e impiantit të asfalto - betonit 2,498,795 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 2,486,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikimi i mikrohapesirave te gjelbra 4,100,000 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 4,079,632.00 
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i Bulevardit Zogu i-rë. 708,328,285 Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 626,874,664.72 
Qeverisja Vendore Tiranë Memoriali i Holokaustit ne PMLAT (Ndertim Montim) 4,111,640 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 4,050,309.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbime te Pastrimit dhe Gjelberimit ne sheshe mbi dhe nen toke dhe terminale 9,364,185 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 9254886.6
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbime per pastrimin e koshave dekorative 24,500,000 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 24,445,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë ” Shtesë Kontrate per objektin “Rikualifikimi Urban i Sheshit Skenderbej, Faza e I-rë”. 105,335,223 Lidhur Kontrata +Shtesë FUSHA SHPK 105,331,521.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikim i Lulishteve 7,900,000 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 7821009.6
Qeverisja Vendore Tiranë Asfaltimi i objekteve të investimeve dhe mirëmbajtjes së rrjetit UKT sha 14,885,745 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 13,147,050.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë Kontrate per objektin “Rikualifikimi Urban i Sheshit Skënderbej, Faza e II-të 195,688,660 Lidhur Kontrata +Shtesë FUSHA SHPK 195,668,660.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për qeramarrje aparate dhe pajisje teknike, makineri etj 826,200 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 825,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë Kontrate per objektin“Ndërtim parkim nëntokësor, sheshi Skënderbej”. 44,543,720 Lidhur Kontrata +Shtesë FUSHA SHPK 44,543,018.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për Mirëmbajtjen e aparateve, pajisjeve teknike dhe veglave të punës 16,660,000 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 16487208.6
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbime të pastrimit dhe gjelbërimit në sheshe mbi dhe nën tokë dhe terminale 8,798,873 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 8568981.26
Qeverisja Vendore Tiranë Përmirësimi i kapaciteteve të prodhimit të ujit nga ujërat nëntokësorë (puse) 9,890,000 Njoftuar Fituesi FUSHA SHPK 9,800,847.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sistemim asfaltim dhe kthimi në gjendjen fillestare të segmenteve rrugore pas ndërhyrjes në rrjetin e Ujësjellësit dhe Kanalizimeve ne Qytetin e Tiranes për vitin 2017 15,073,326 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 14,727,930
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate: Shërbim Pastrimi për sheshet mbi dhe nën tokë dhe Terminalet 1,153,772 Lidhur Kontrata +Shtesë FUSHA SHPK 1,153,772.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbimi i Pastrimit të Zonës Tirana IV 744,180,353 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 699000767.1
Qeverisja Vendore Tiranë Furnizim dhe vendosje drurë dekorativ në zonën industriale Kamëz - Kashar 278,192,684 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 277,135,600.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate : "Pastrimi i pjesës Perëndimore -2 të Qytetit të Tiranës" 26,771,506 Lidhur Kontrata +Shtesë FUSHA SHPK 26,769,150.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rrethime të ndryshme (kangjella, gardhe të ndryshme) 8,148,807 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 7,996,920.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate: "Pastrimi i pjesës Perëndimore 2 të Qytetit të Tiranës." 27,681,018 Lidhur Kontrata +Shtesë FUSHA SHPK 27,521,730.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtesë kontrate: “Ndërtimi i këmbëve të Urës Menik mbi lumin Erzen” 2,567,525 Lidhur Kontrata +Shtesë FUSHA SHPK 2,567,525.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksioni i Amfiteatrit 39,944,942 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 39,510,821.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data