Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njėsisė sė qeverisjes vendore

Rezultate pėrmbledhėse sipas njėsisė sė qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
61 3242 28,294 145,088,301,764 21,319 124,056,108,235 109,268,682,788

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njėsisė sė Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Vlorė Blerje buke per per vitin 2020 1,300,900 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorė Blerje fruta, perime per vitin 2020 3,301,950 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorė Blerje veze, qumesht dhe nenprodukte te tij per vitin 2020 5,643,700 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorė Blerje ushqime koloniale per vitin 2020 1,112,852 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorė Blerje mish dhe nenprodukte te tij per vitin 2020 1,047,253 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorė Blerje fruta, perime per vitin 2020 394,830 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorė Blerje veze, qumesht dhe nenprodukte te tij per vitin 2020 636,825 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorė Blerje buke per per vitin 2020 108,240 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranė Sherbime te integruara sigurie per godinat, ne institucionet e arsimit parashkollor e shkollor dhe institucionet e tjera te Bashkise Tirane 414,844,706 Njoftuar Fituesi Global Security SHPK & ELEKTROSEK SHPK & PORT CONSTRUCTION SHPK 414,662,400.00
Qeverisja Vendore Fier Mirembajtje e Sistemit te Administrimit te Taksave 2,400,000 Njoftuar Fituesi INFOSOFT BUSINESS SOLUTIONS 2,340,000.00
Qeverisja Vendore Durrės Sherbimet e permiresimit dhe mirembajtjes se software - ve 6,960,000 Njoftuar Fituesi KREATX 6,900,000.00
Qeverisja Vendore Peqin Pastrimi, grumbullimi dhe largimi i mbeturinave te qytetit Peqin dhe Njesive Administrative 103,828,146 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Loti V Buke Integrale 394,917 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Loti IV Mish- vici 1,360,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Loti III Ushqimore 1,460,416 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Loti II Fruta / Perime 396,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Loti I Bulmetore 1,348,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Mirditė Mirembajtja dhe zhbllokimi i rrugeve nga debora dhe akulli, Bashkia Mirdite 1,666,666 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajė Furnizim me bojra printeri dhe artikuj kancelarie per zyra 3,393,947 Njoftuar Fituesi IT Gjergji Kompjuter 2,877,891.00
Qeverisja Vendore Dibėr Ndertim i Shkolles 9-vjeēare, Fshati Kerēisht, Bashkia Diber. 44,552,166 Njoftuar Fituesi SELAMI 42,977,386.00
Qeverisja Vendore Tiranė Blerje sherbimi per mirembajtjen e rrjeteve hidraulike, ngrohje-ftohje kaldaja, kondicionere dhe pajisje te tjera per vitin 2019. 4,166,666 Lidhur Kontrata Climacasa SHPK&AL-TEK SHPK 3,125,000.00
Qeverisja Vendore Tiranė Blerje kondicionere per Bashkine e Tiranes, per vitin 2019 2,083,333 Lidhur Kontrata SUPERIOR KLIMA 2,071,445.00
Qeverisja Vendore Belsh Blerje fadrome per sh.a ujesjelles kanalizime Belsh 2,154,160 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Mirditė Hartimi i projektit per objektin "Ndertimi i rrjetit shperndares te ujesjellesit qyteti Rreshen dhe ndertimi i i ujesjellesit qyteti Reps" 3,902,814 Njoftuar Fituesi ANGERBA SHPK & GRAMA SHPK 3,487,347.00
Qeverisja Vendore Kolonjė Blerje karburant GAZOIL 10 ppm dhe Benzine (Premium Unl 10 ppm) per vitin 2020 16,940,833 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pukė Rehabilitimi i Diges Rezervuarit Puke-Bashkia Puke 23,333,333 Rishpallje me Njoftim Fituesi NIKA SHPK & STERKAJ SHPK 15,705,746.00
Qeverisja Vendore Krujė Ruajtja e Objekteve te administruar nga Sh.a Ujesjelles-Kanalizime Kruje me roje private – Marreveshje Kuader 22,611,535 Lidhur Kontrata RES-03 SHPK 22299398.57
Qeverisja Vendore Vorė Loti 4 Kolaudim i punimeve per objektin Rikonstruksioni i plote dhe shtese e Shkolles se Mesme Vajdin Lamaj, Domje, Bashkia Vore. 115,111 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 101,073.00
Qeverisja Vendore Shkodėr Sherbime riparimi te akseve te rrugeve(Sherbime per mirembajtje emergjente te segmentit Ura Mesit-Prekal-Kir-Mali i Shoshit-Breglumi-Nderlysaj-Thethe) 1,135,560 Njoftuar Fituesi Rroku GUEST SHPK 1,078,000.00
Qeverisja Vendore Tiranė Sherbim mirembajtje per impiantet e ngrohjes dhe rrjetet e furnizimit me uje te pijshem 50,375,000 Njoftuar Fituesi Climacasa SHPK&AL-TEK SHPK 20,811,905.00

Tė drejtat e Pėrdorimit

Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data