Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
61 3111 26,593 133,717,923,620 19,979 118,970,422,374 104,594,332,570

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbime te integruara sigurie per godinat, ne institucionet e arsimit parashkollor e shkollor dhe institucionet e tjera te Bashkise Tirane 414,844,706 Lidhur Kontrata Global Security SHPK & ELEKTROSEK SHPK & PORT CONSTRUCTION SHPK 414,662,400.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II: Ofrimi i shërbimit online për monitorimin e trafikut urban 62,497,774 Lidhur Kontrata ALBTELECOM SHA 60,696,480
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: Shërbim për infrastrukturë të dedikuar optike dhe shërbime data 49,999,647 Lidhur Kontrata ALBTELECOM SHA 49,095,422.00
Qeverisja Vendore Sarandë Blerje ushqime per konviktin Janar-Dhjetor 2017 674,500 Lidhur Kontrata ATHEN CONSTRUCTION 633,660.00
Qeverisja Vendore Urë Vajgurore Rikonstruksion i Rrjeteve shperndares te Ujesjellesit ne Bashkine Ura Vajgurore 82,006,046 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 61,488,839.00
Qeverisja Vendore Vlorë Riparimi i pompes Ganz 2019 1,500,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 - VLLAZNIA NDERTIM MARTIN PJETRI 1,492,400.00
Qeverisja Vendore Dibër Rikonstruksion i Kanalit ujites Perroi i Llixhave-Lagjja Dobrove. 6,383,333 Lidhur Kontrata KEVIN CONSTRUKSION 4,686,593.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Sherbim Fotokopje me te Tretet Lidhur Kontrata PC STORE SHPK & RICON- AL SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë RIKONSTRUKSION KLUBI SPORTIV TIRANA 4,025,000 Lidhur Kontrata K.M.K 3,630,500.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mirëmbajtje dhe riparime të tjera elektrike. 4,200,000 Njoftuar Fituesi ELEKTROINVEST 3,989,000.00
Qeverisja Vendore Patos RIKONSTRUKSIONI I MAGJISTRALIT KRYESOR DHE RRJETIT TË BRENDSHËM TË UJËSJELLËSIT QYTETIT PATOS LOTI I (RRJETI SHPËRNDARËS) 450,024,892 Njoftuar Fituesi 2 T SHPK 443,890,689.00
Qeverisja Vendore Patos Supervizim ne objektin Rikonstruksioni i Magjistralit Kryesor dhe Rrjetit te Brendshem te Ujesjellesit Qytetit Patos Loti I (Rrjeti shperndares). 4,333,333 Lidhur Kontrata G B Civil Engineering 4,140,228.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Sherbim Interneti per UKT sh.a Lidhur Kontrata ALBTELECOM SHA
Qeverisja Vendore Vlorë Sherbimi i pastrimit ne Njesine Administrative Orikum 66,349,413 Lidhur Kontrata BAITEL 65,784,982.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II – Blerje bulmet, qumesht, kos, djathe, gjize 54,830,853 Lidhur Kontrata A G S  SHPK 54,284,355.00
Qeverisja Vendore Klos Rikonstruksion i ujesjellesit Klos dhe zonave perreth, Lugina e Klosit, Lagja Dalti, Ura e Deges, Bashkia Klos 82,857,661 Lidhur Kontrata DESARET COMPANY 82,591,337.00
Qeverisja Vendore Himarë Blerje Program Kompjuterik dhe Kurse 2,083,333 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 1,875,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje kuadër: Sistemim asfaltim dhe kthimi ne gjendjen fillestare te segmenteve rrugore pas nderhyrjes ne rrjetin e Ujesjellesit dhe Kanalizimeve ne qytetin e Tiranes per vitin 2019 Lidhur Kontrata
Qeverisja Vendore Durrës Reahabilitimi vend depozitimit te mbetjeve ne Vadardhe 4,165,000 Lidhur Kontrata SHKELQIMI 07 SHPK 2,500,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstuksion Shkolla Jordan Misja 28,331,597 Lidhur Kontrata KEVIN CONSTRUKSION 21,905,792.00
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje Reabilitimi kanalit KUL F.II dhe KUL F.III 1,002,082 Lidhur Kontrata ARENA MK 894,832.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Detyre projektimi,hartimi i planit te detajuar vendor per njesite strukturore Z.E 1.1,Z.E 1.2, DHE Z.E 2.2 1,628,105 Lidhur Kontrata GJEOKONSULT & CO SHPK 1,600,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje dokumentacioni, per Bashkine e Tiranes, per vitin 2019. 2,500,000 Lidhur Kontrata Albdesign PSP 1,923,584.00
Qeverisja Vendore Tiranë Spostim tubacioni ujesjellesi Dn-600 mm celik seg. Rr.'Jordan Misja"-"Asllan Shahini" 20,571,236 Lidhur Kontrata C O L O M B O & NDERTIMI shpk 17,464,703.00
Qeverisja Vendore Shkodër Shpenzime te tjera per Administrim dhe Mirembajtje e Stadiumit 'Loro Borici'(Mirembajtje e tapetit te fushes)” 1,256,400 Lidhur Kontrata MALVIN SHPK 1,250,000.00
Qeverisja Vendore Belsh Linja kryesore per furnizimin me uje dhe rrjeti shperndares i ujesjellesit per qytetin e Belshit Faza II 408,333,008 Lidhur Kontrata VELLEZERIT HYSA & G.P.G. COMPANY 399,849,224.00
Qeverisja Vendore Durrës Furnizim vendosje pajisje per kopshte, çerdhe dhe shkolla 23,564,000 Lidhur Kontrata BOLT SHPK 23,360,700.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti V – Blerje fruta dhe zarzavate 55,417,282 Lidhur Kontrata NELSA & ERDIS 46,704,852.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti IV – Blerje artikuj ushqimor 36,132,909 Lidhur Kontrata M.C.CATERING SHPK 36,034,310.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III – Blerje buke thekre dhe integrale 14,696,749 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 14,341,800.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data