Open Procurement Albania

Rikonstruksion dhe zgjerim i rruges Unaza e Siperme, fshati Kryekuq, Bashkia Divjake

Njė shėnim me RedFlag ėshtė njė fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione tė tjera qė mund tė tregojnė njė shqetėsim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial tė pajtueshmėrisė ligjore pėr sjellje tė paligjshme ose joetike tė biznesit, veēanėrisht nė lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit tė ligjeve anti-korrupsion.Vlerėsimi pėr kėto kategori do tė bėhet nė mėnyrė automatike, me filtra analitik tė paracaktuar.

 • Skualifikim i tė gjithė operatorėve konkurrues pėrveē fituesit
 • Skualifikim i tė gjithė operatorėve konkurrues pėrveē fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Divjakė
Institucioni Prokurues Bashkia Divjake
Objekti i Tenderit Rikonstruksion dhe zgjerim i rruges Unaza e Siperme, fshati Kryekuq, Bashkia Divjake
Nr. Reference REF-04596-01-22-2019
Vlera / Fondi Limit 42 024 643,00
Lloji i Kontratės Publike Punė Publike
Lloji i Procedurės Procedurė e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit tė Tenderit 23-01-2019
Data e fundit pėr dorėzimin e Dokumenteve 25-02-2019
Data e mbajtjes sė tenderit 25-02-2019
Nr. i Operatorėve Konkurues 14
Operatorė Konkurues XHIMO & KLEO SHPK - G.P.G. COMPANY SHPK
B-93 & “RIVIERA
BAHAS SHPK
BAJRAMI N SHPK
COMPANY RIVIERA 2008 SHPK
DENIS 05 & “ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK
ELMAZAJ KONSTRUKSION SHPK
GLAVENICA & “NGRACAN 1934 SHPK
LLAZO SHPK
SIRETA 2F SHPK
SPEKTRI & “ED KONSTRUKSION SHPK
SALILLARI SHPK
Shendelli SHPK
STERKAJ SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • XHIMO & KLEO SHPK - G.P.G. COMPANY SHPK
 • Oferta fituese Lekė pa TVSH 31 636 000,00
  Data e shpalljes sė fituesit 10-04-2019
  Vlera e kontraktuar Lekė me TVSH 37963200
  Data e lidhjes sė kontratės 15-04-2019
  Kohėzgjatja e kontratės 6 muaj
  Shtesė kontrate (Lekė me TVSH)
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Kane marrė pėrgjigje nė datė 26.03.2019 .
  Jane skualifikuar operatoret ekonomik si me poshte, per arsyet e meposhtme:
  1. COMPANY RIVIERA 2008:
  - Per mjetin Autobot uji me targa TR4813T, nuk eshte paraqitur certifikata e transportit te mallrave. Dhe per mjetin autobot uji me targa TR4812T, nuk eshte paraqitur dokumentacioni tekniko-ligjor i kerkuar. Kjo vjen ne kundershtim me nenin 41, te ligjit nr. 8308, date 18.03.1998 “Per transportet rrugore”.
  - Per mjetet e transportit vetshkarkuese mbi 15 ton kamion me targa perkatesisht AA436DS dhe AA344SJ, nuk jane paraqitur certifikatat e transportit te mallrave.Kjo vjen ne kundershtim me nenin 41, te ligjit nr. 8308, date 18.03.1998 “Per transportet rrugore”.
  - Per mjetet e transportit vetshkarkuese mbi 15 ton kamion me targa perkatesisht AA334LF dhe AA582 UH, certifikatat e transportit te mallrave jane ne emer te qiradhenesit dhe jo te shoqerise COMPANY RIVIERA 2008. Kjo vjen ne kundershtim me nenin 41, te ligjit nr. 8308, date 18.03.1998 “Per transportet rrugore”.
  - Per mjetet Autobetoniere me targa perkatesisht AA117GL dhe AA136 FS, certifikatat e transportit te mallrave jane ne emer te qiradhenesit dhe jo te shoqerise COMPANY RIVIERA 2008. Kjo vjen ne kundershtim me nenin 41, te ligjit nr. 8308, date 18.03.1998 “Per transportet rrugore”.

  2. B-93 & RIVIERA
  - Per mjetet e transportit vetshkarkues mbi 15 ton kamion me targa perkatesisht, AA460DN, AA364PB dhe AA601NP, te paraqitur nga shoqeria B-93, certifikatat e transportit te mallrave jane ne emer te qiradhenesit dhe jo te shoqerise B-93. Kjo vjen ne kundershtim me nenin 41, te ligjit nr. 8308, date 18.03.1998 “Per transportet rrugore”.
  - Per mjetet e transportit vetshkarkues mbi 15 ton kamion me targa perkatesisht, AA226NJ AA421NX dhe AA585NE, te paraqitur nga shoqeria RIVIERA, certifikatat e transportit te mallrave jane ne emer te qiradhenesit dhe jo te shoqerise RIVIERA. Kjo vjen ne kundershtim me nenin 41, te ligjit nr. 8308, date 18.03.1998 “Per transportet rrugore”.
  - Per mjetet: kamioncine me targa AA653TB, afati i siguracionit dhe certifikata e kontrollit teknik, kane skaduar dhe per mjetin kamioncine me targa AA993DJ, i gjithe dokumentacioni tekniko-ligjor i paraqitur, eshte ne emer te shoqerise BALLSH 93 Sh.p.k. Kjo vjen ne kundershtim me ligjin nr. 8308, date 18.03.1998 “Per transportet rrugore”.
  - Per mjetin kamion me vinc, me targa FR8664C, nuk eshte paraqitur certifikata e transportit te mallrave. Kjo vjen ne kundershtim me nenin 41, te ligjit nr. 8308, date 18.03.1998 “Per transportet rrugore”.

  3. ELMAZAJ KONSTRUKSION & B 93 II:
  - Per mjetin eskavator me zinxhire (1), nuk eshte paraqitur dokumentacioni tekniko-ligjor i kerkuar, por eshte paraqitur vetem fature tatimore shitje. Kjo vjen ne kundershtim me kriteret e vecanta teknike te vendosura ne DST.
  - Per mjetet e paraqitura nga shoqeria B 93 II, konkretisht, Autobot uji me targa AA831LV dhe mjetet Autobetoniere (cope 2) me targa perkatesisht AA649DB dhe AA386CS, jane paraqitur certifikata transporti ne emer te qiradhenesit dhe jo te shoqerise B 93 II. Kjo vjen ne kundershtim me nenin 41, te ligjit nr. 8308, date 18.03.1998 “Per transportet rrugore”.
  - Per mjetin kamion dhe rimorkio, te paraqitur nga shoqeria ELMAZAJ KONSTRUKSION, me targa perkatesisht, AA795TC, nuk eshte paraqitur certifikata e pronesise se mjetit dhe siguracioni i mjeitit i paraqitur eshte ne emer te shoqerise ZEON Sh.p.k dhe per mjetin me targa ADR864, nuk eshte paraqitur certifkata e transportit te mallrave. Kjo vjen ne kundershtim me nenin 41, te ligjit nr. 8308, date 18.03.1998 “Per transportet rrugore”.
  - Nuk eshte paraqitur dokumentacioni per punonjesin Teknik ndertimi (1) sic eshte kerkuar ne DST.
  - Per punonjesin hidraulik R. Mocka i punesuar prane shoqerise B 93 II, nuk eshte paraqitur libreze pune, sic eshte kerkuar ne DST.

  4. SPEKTRI & ED KONSTRUKSION:
  - Per mjetet e transportit vetshkarkues mbi 15 ton, te paraqitur nga shoqeria SPEKTRI, kamion me targa AA384NJ dhe TR4026P, mungojne certifikatat e pronesise se mjetit dhe jane paraqitur certifikata transporti te mallrave ne emer te qiradhenesit dhe jo te shoqerise SPEKTRI. Kjo vjen ne kundershtim me nenin 41, te ligjit nr. 8308, date 18.03.1998 “Per transportet rrugore”.
  - Per mjetin e transportit vetshkarkues mbi 15 ton, te paraqitur nga shoqeria SPEKTRI, kamion me targa AA167BG, nuk eshte paraqitur certifikata e pronesise se mjetit. Kjo vjen ne kundershtim me ligjin nr. 8308, date 18.03.1998 “Per transportet rrugore”.
  - Per mjetet e transportit vetshkarkues mbi 15 ton, te paraqitur nga shoqeria SPEKTRI, kamion me targa perkatesisht, AA430KP, AA592KZ, AA557HN dhe AA552HN, jane paraqitur certifikata transporti te mallrave ne emer te qiradhenesit dhe jo te shoqerise SPEKTRI. Kjo vjen ne kundershtim me nenin 41, te ligjit nr. 8308, date 18.03.1998 “Per transportet rrugore”.
  - Per mjetet e paraqitura nga shoqeria SPEKTRI, Autobetoniere (cope 2) me targa perkatesisht AA983AB dhe AA984AB, jane paraqitur certifikata transporti ne emer te qiradhenesit dhe jo te shoqerise SPEKTRI. Kjo vjen ne kundershtim me nenin 41, te ligjit nr. 8308, date 18.03.1998 “Per transportet rrugore”.

  5. SHENDELLI:
  - Urdherpagesat e paraqitura per periudhen shkurt-dhjetor 2018, jane te pavulosura nga banka.
  - Per punonjesin Karpentier B. Metaj, nuk eshte paraqitur kontrata e punes dhe libreza e punes sic eshte kerkuar ne DST.
  - Per punonjesin Karpentier R.Nuhaj, nuk eshte paraqitur libreza e punes sic eshte kerkuar ne DST.
  - Per punonjesin Karpentier B.Cakaj, nuk eshte paraqitur kontrata e punes dhe libreza e punes sic eshte kerkuar ne DST.

  6. BAHAS:
  - Per Ing. Markshajder, nuk eshte paraqitur diploma sic eshte kerkuar ne DST.
  - Per punonjesin hidraulik V. Grori, nuk eshte paraqitur libreze pune sic eshte kerkuar ne DST.
  - Per punonjesit Manovrator, nuk jane paraqitur librezat e punes sic eshte kerkuar ne DST.
  - Per punonjesit Karpentier, nuk jane paraqitur librezat e punes sic eshte kerkuar ne DST.
  - Per punonjesit Teknik ndertimi, nuk jane paraqitur librezat e punes sic eshte kerkuar ne DST.

  7. BARJAMI. N
  - Per Ing. e mjedisit S.Gode, nuk eshte paraqitur diploma sic eshte kerkuar ne DST.
  - Per punonjesin Teknik ndertimi S. Mani, nuk eshte paraqitur deshmi profesionale sic eshte kerkuar ne DST.
  - Per punonjesin Teknik ndertimi F. Musta, nuk eshte paraqitur deshmi profesionale sic eshte kerkuar ne DST.

  8. DENIS-05 & ERAL CONSTRUCTION COMPANY
  - Nga operatori ekonomik “ERAL CONSTRUCTION COMPANY”, nuk eshte paraqitur vertetim per shlyerjen e taksave dhe tarifave vendore nga Bashkia Gjirokaster per vitin 2018.
  - Per drejtuesit e mjeteve te renda Xh.Ukperaj, G.Kraja, Sh.Xhoxhaj, E.Dyraku, M.Brija, afati i kontrates se punes ka mbaruar.
  - Per punonjesit Teknik ndertimi G.Saraci, M.Mahmutaj, F.Minxha, nuk eshte paraqitur libreza e punes sic eshte kerkuar ne DST.
  - Per punonjesit Karpentier, R.Bezgo, A.Gjolleshi, nuk eshte paraqitur libreza e punes sic eshte kerkuar ne DST.
  - Per punonjesit Hidraulik, N.Beqa, M.Tuna, nuk eshte paraqitur libreza e punes sic eshte kerkuar ne DST.
  - Per mjetin autobitumatrice, nuk eshte paraqitur dokumentacioni i kerkuar, vetem fature zhdoganimi.
  - Ne mjetin me targa AER835 rimorkiator, nuk perputhet targa me foton e mjetit me targen ne letrat e mjetit.
  9. GLAVENICA & NGRACAN 1934
  - Per punonjesit Manovratore A.Osmenaj, A.Sherifaj dhe P.Mucaj, nuk jane paraqitur deshmi kualifikimi dhe librezat e punes perkatese sic eshte kerkuar ne DST.
  - Per Manovratorin M.Mehmeti, nuk eshte paraqitur deshmia e kualifikimit sic eshte kerkuar ne DST.
  - Per mjetin Autovinē, nuk eshte paraqitur certifikata e pronesise se mjetit. Certifikata e transportit e paraqitur, eshte ne emer te qiradhenesit. Kjo vjen ne kundershtim me nenin 41, te ligjit nr. 8308, date 18.03.1998 “Per transportet rrugore”.
  - Nuk eshte paraqitur dokumentacioni i kerkuar per mjetin e transportit veteshkarkues mbi 15 ton (1).
  - Per mjetet e transportit veteshkarkues mbi 15 ton kamion (2), certifikatat perkatese te transportit te paraqitura, jane ne emer te qiradhenesit. Kjo vjen ne kundershtim me nenin 41, te ligjit nr. 8308, date 18.03.1998 “Per transportet rrugore”.
  Arsyeja e Anulimit
  Shėnime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) pėr kėtė Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde tė Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontratės Nr.16 - Dt.23-04-2019

  Tė drejtat e Pėrdorimit

  Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data