Open Procurement Albania

Rikonstruksion i Kanalit ujites Perroi i Llixhave-Lagjja Dobrove.

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Dibėr
Institucioni Prokurues Bashkia Diber
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i Kanalit ujites Perroi i Llixhave-Lagjja Dobrove.
Nr. Reference REF-35682-09-12-2019
Vlera / Fondi Limit 6 383 333,00
Lloji i Kontratės Publike Punė Publike
Lloji i Procedurės Kėrkesė pėr Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit tė Tenderit 13-09-2019
Data e fundit pėr dorėzimin e Dokumenteve 23-09-2019
Data e mbajtjes sė tenderit 23-09-2019
Nr. i Operatorėve Konkurues 9
Operatorė Konkurues SHEHU SHPK
RADIKA SHPK
2N SHPK
DODA NDERTIM SHPK
SIRETA 2F SHPK
EGLAND SHPK
KEVIN CONSTRUKSION SHPK
NDREGJONI SHPK
ZDRAVO SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KEVIN CONSTRUKSION
 • Oferta fituese Lekė pa TVSH 4 686 593,00
  Data e shpalljes sė fituesit 18-02-2020
  Vlera e kontraktuar Lekė me TVSH
  Data e lidhjes sė kontratės
  Kohėzgjatja e kontratės 20 ditė
  Shtesė kontrate (Lekė me TVSH)
  Ankesa Ka pasur Ankesa
  I- Ka ankimuar “ KEVIN CONSTRUKSION” Shpk, me Vendimin e Komisionit -te Prokurimit Publik nr 775/2019, date 16.12.2019 eshte pranuar ankesa dhe eshte kualifikuar.
  II - “ RADIKA“ sh.p.k me vendimin e Komisionit te Shqyrtimit te ankesave nr 1, date 28.10.2019 eshte pranuar ankesa dhe eshte kualifikuar.
  III - “SHEHU“ sh.p.k me vendimin e Komisionit te Shqyrtimit te ankesave nr 1, date 25.10.2019 nuk eshte pranuar ankesa o.e eshte skualifikuar.
  IV - “ZDRAVO“ sh.p.k me vendimin e Komisionit te Shqyrtimit te ankesave nr 1, date 28.10.2019 nuk eshte pranuar ankesa o.e eshte skualifikuar.
  Jane skualifikuar:
  1. “SHEHU" Shpk
  a. Operatori ekonomik nuk ka paraqitur ne SPE dokumentat perkatese per mjetin me targe AA 259 YB, por nuk ploteson kriterin e vendosur ne DST per piken 2.3.7/4.
  b. Operatori ekonomik ka paraqitur disa kontrata te ngjashme per plotesimin e kriterit ne DST te pikes 2.3.1, ku te gjithe kontratat nuk i plotesojne kushtet per te qene pune e ngjashme.
  2. 2 N Shpk
  Operatori ekonomik nuk ka paraqitur dokumentacion per njerin nga muaratoret siē eshte kerkuar nga AK Bashkia Diber ne piken 2.3.6/1 te DST.
  3.DODA NDERTIM” SHPK
  a. Opertori ekonomik doda ndertim ka paraqitur dokumentacion per inxhnierin e mjedisit, por rezulton qe z. Ylber Cani ka perfundur studimet per Kimi Industriale dhe jo per inxhinier mjedisi siē eshte kerkuar nga AK Bashkia Diber ne piken 2.3.5 te DST.
  b. Operatori ekonomik nuk ka paraqitur dokumentacion ne SPE per te permbushur kriterin 2.3.1 te DST.
  4. “ ZDRAVO” Shpk
  a. Operatori ekonomik nuk ka paraqitur dokumentacion per njerin nga shoferet sic eshte kerkuar nga AK Bashkia Diber ne piken 2.3.6/1 te DST.
  b. Operatorit Ekonomik ZDRAVO shpk ka paraqit dokumentat perkatese per mjetin me targe AA 369 DN, por nuk eshte paraqitur deklarate nga qeradhenesi sipas pikes 2.3.7/c).
  5. “ S I R E T A 2F ” Shpk
  a. Operatorit Ekonomik I mungon ne SPE Certefikata per marrjen ne dorezim nga investitori per kontraten e ngjashme me objekt: “Rikonstruksion I rrugeve Babrru Koder e Kuqe Konferenca e Bujanit + Ndoc Gjetja + Impjanti I shkarkimit Bovilles” per plotesimin e kriterit te DST pika 2.3.1.
  b. Operatorit Ekonomik I mungon ne SPE 1 (nje) murator per plotesimin e kriterit ne DST te pikes 2.3.6.
  6. Egland Shpk < br/> a. Ka paraqit dokumentat perkatese per mjetin me targe AA 315 AX, ku ky mjet nuk eshte deklaruar ne deklaraten e makinerive ne shtojcen 8 dhe nuk eshte paraqitur deklarate nga qeradhenesi sipas pikes 2.3.7/c) ku citohet: Mjetet te shoqerohen me kontraten noteriale perkatese te qerase/furnizimit, e vlefshme per te gjithe periudhen e realizimit te kontrates,te deklarohet nga qeradhenesi qe mjeti nuk i eshte dhene me qera ndonje subjekti tjeter ku te specifikohet objekti i prokurimit ne fjalet si dhe afati i saj.
  b. Operatorit Ekonomik Egland shpk ka paraqit dokumentat perkatese per mjetin me targe DR 6459 E, por siguracioni I mjetit nuk eshte I vlefshem pasi ka mbaruar dhe nuk eshte paraqitur deklarate nga qeradhenesi sipas pikes 2.3.7/c) ku citohet: Mjetet te shoqerohen me kontraten noteriale perkatese te qerase/furnizimit, e vlefshme per te gjithe periudhen e realizimit te kontrates,te deklarohet nga qeradhenesi qe mjeti nuk i eshte dhene me qera ndonje subjekti tjeter ku te specifikohet objekti i prokurimit ne fjalet si dhe afati i saj.
  7. “ NDREGJONI” Shpk
  a. Operatori ekonomik nuk ka dorezuar ne SPE deklaraten mbi disponueshmerine e mjeteve sipas shtojces 9.
  b. Operatori ekonomik nuk ka parqitur ne SPE asnje dokumentacion te mjeteve dhe pajisjeve per realizimin e punimeve sipas pikes 2.3.7 te DST.
  c. Operatori ekonomik nuk ka paraqitur deklaraten per makinerite qe nuk jane te angazhuara ne kontrata tjera sipas pikes 2.3.10 te DST.

  Arsyeja e Anulimit
  Shėnime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde tė Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr.07 - Dt.24-02-2020
  Lidhja e Kontratės
  Apelime dhe Vendime tė KPP

  Tė drejtat e Pėrdorimit

  Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data