Open Procurement Albania

Blerje makinerish të rënda ( kamion , fadrome ,dhe autoshkollë) Bashkia Kurbin

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kurbin
Institucioni Prokurues Bashkia Kurbin
Objekti i Tenderit Blerje makinerish të rënda ( kamion , fadrome ,dhe autoshkollë) Bashkia Kurbin
Nr. Reference REF-63538-12-15-2016
Vlera / Fondi Limit 8 170 205,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-12-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-01-2017
Data e mbajtjes se tenderit 09-01-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues LEKA -2007 SHPK - START COMPANY Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • LEKA -2007 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 900 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-01-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 9480000
  Data e lidhjes se kontrates 08-02-2017
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Është skualifikuar për shkak të dorëheqjes së paraqitur ofertuesi i mëposhtëm: 1. Operatori ekonomik START COMPANY sh.p.k. , numri i NIPT-it L11614001S Përkatësisht për arsyet e mëposhtme: Operatori ekonomik “START COMPANY” Shpk: Në mbështetje të nenit 53, pika 3 të ligjit Nr. 9643, datë 20.11.2006 “Për Prokurimin Publik” të ndryshuar ku parashikohet se: "Autoriteti kontraktor, në zbatim të pikës 4 të këtij neni, vlerëson një ofertë të vlefshme, vetëm nëse ajo është në përputhje me të gjitha kërkesat dhe specifikimet e përcaktuara në njoftimin e kontratës dhe në dokumentet e tenderit …., nenit 53, pika 5, shkronja “a” të këtij ligji ku parashikohet se: “Autoriteti kontraktor nuk e pranon një ofertë:a) kur ofertuesi nuk është i kualifikuar”, si dhe të nenit 66, pika 3, Kreu VII, të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr.914, datë 29.12.2014 “Për Miratimin e Rregullave të Prokurimit Publik, ku parashikohet se: Pas mbylljes së seancës publike, komisioni i vlerësimit të ofertave verifikon dhe vlerëson ofertat e dorëzuara, duke kualifikuar vetëm ato oferta, që përmbushin kriteret për kualifikim, të përcaktuara në dokumentet e tenderit, oferta e këtij operatori ekonomik është refuzuar pasi: Me datë 10.01.2017 ky operator ka paraqitur pranë Bashkisë Kurbin “Kërkesë tërheqje nga Proçedura”.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.6 - DT.13-02-2017
  Lidhja e Kontrates NR.6 - DT.13-02-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data