Open Procurement Albania

Furnizim me artikuj ushqimorë për kopshte konvikt e çerdhe për vitin 2017

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lezhë
Institucioni Prokurues Bashkia Lezhë
Objekti i Tenderit Furnizim me artikuj ushqimorë për kopshte konvikt e çerdhe për vitin 2017
Nr. Reference REF-73082-03-20-2017
Vlera / Fondi Limit 8 593 877,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 21-03-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-04-2017
Data e mbajtjes se tenderit 14-04-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues Big Lezha - Big LISUS - Noeli - Big Leo - Leka 2007
Operator Ekonomik Kontraktues
 • LEKA -2007 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8 331 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-04-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 9 997 680
  Data e lidhjes se kontrates 19-05-2017
  Kohezgjatja e kontrates Deri me 31-12-2017
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka paraqitur ankese operatori ekonomik Big Leo Sh.p.k, dhe i eshte kthyer përgjigje me date 05.05.2017.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem: 1. Operatori ekonomik Big Leo, Ofertat e paraqitura nga BIG LEO , BIG LISUS DHE NOELI shpk jane nenshkruar nga i njejti perfaqesues ligjor Elona Ndrecaj e cila referuar ekstraktit te QKR –se te subjekteve BIG LEO , BIG LISUS DHE NOELI eshte administratore e te tre subjekteve . Nenshkrimi i ofertave te operatoreve te ndryshem ekonomik nga i njejti perfaqesues ligjor eshte ne kundershtim me neni 65 te VKM nr 914 date 29.12. 2014” Per miratimin e rregullave te prokurimit Publik.
  2. Ne dokumentacionin e paraqitur nga subjekti Big Lisus. Ofertat e paraqitura nga BIG LEO , BIG LISUS DHE NOELI shpk jane nenshkruar nga i njejti perfaqesues ligjor Elona Ndrecaj e cila referuar ekstraktit te QKR –se te subjekteve BIG LEO , BIG LISUS DHE NOELI eshte administratore e te tre subjekteve . Nenshkrimi i ofertave te operatoreve te ndryshem ekonomik nga i njejti perfaqesues ligjor eshte ne kundershtim me neni 65 te VKM nr 914 date 29.12. 2014” Per miratimin e rregullave te prokurimit Publik.
  3. Ne dokumentacionin e paraqitur nga subjekti Big Lezha mungon: Licensa e leshuar mga QKL me kod II .1.B ( shitje me shumice e ushqimeve me origjine shtazore per njerez” kriter I kerkuar ne piken 2.3 kapaciteti teknik tek kriteret e vecanta kualifikuese . Per plotesimin e ketij kriteri operatori ekonomik Big Lezha ka paraqitur aplikimi prane sportelit te QKB date 11.04.2017.
  4. Operatori ekonomik Noeli shpk, Ofertat e paraqitura nga BIG LEO , BIG LISUS DHE NOELI shpk jane nenshkruar nga i njejti perfaqesues ligjor Elona Ndrecaj e cila referuar ekstraktit te QKR –se te subjekteve BIG LEO , BIG LISUS DHE NOELI eshte administratore e te tre subjekteve . Nenshkrimi i ofertave te operatoreve te ndryshem ekonomik nga i njejti perfaqesues ligjor eshte ne kundershtim me neni 65 te VKM nr 914 date 29.12. 2014” Per miratimin e rregullave te prokurimit Publik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.20 - DT.22-05-2017
  Lidhja e Kontrates NR.21 - DT.29-05-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data