Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
39 89 144 6,014,794,376 123 5,706,694,784 4,796,393,348

Tenders list

Procurement Authority Tenderer/Contracting Institution Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Ministry of Health Ministry of Health Lot.2 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në rajonet Elbasan dhe Vlorë (12 objekte)” 38,223,795 Announced the Winner 2Z KONSTRUKSION shpk & I.C.C GROUP shpk & VISCONS GROUP shpk 31,931,653.00
"Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan "Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan “Punime, meremetime-lyerje ne spitalin Kirurgji-Maternitet(2+3) kate dhe Patologjisë kati 1 ” 4,175,148 Announced Procurement
Regional Hospital of Durrës Regional Hospital of Durrës ZEVENDESIM I RRJETIT TE UJIT 311,276 Re-Proclaimed Procurement
Ministry of Health Ministry of Health Lot.1 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në rajonet Tiranë dhe Shkodër (13 objekte)” 65,694,983 Announced the Winner COMPANY RIVIERA 2008 55,835,085.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Durres Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Durres Ndërtim i Godinës së re për akomodimin e QSH Nr.1,NJVKSH dhe Klinikës Stomatologjike Durrës 72,496,412 Signed the Contract NDERTIMI shpk 65,050,054.00
Ministry of Health Ministry of Health “Rikonstruksion i godinës së Qendrës Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut Tiranë” 158,972,395 Signed the Contract AGRI CONSTRUCTION SHPK 114,562,775.00
University of Medicine, Tirana University of Medicine, Tirana RIKONSTRUKSION I SALLAVE TË REKTORATIT DHE ÇATISË TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË 18,059,998 Re-Proclaimed and Cancelled “HYSI- 2 F" & ED KONSTRUKSION” 16,035,811.00
Hospital Service Directorate of Kukës Hospital Service Directorate of Kukës Punime për pjesën teknologjike të fazës II të Rikonstruksionit të Spitalit Kukës 110,994,433 Signed the Contract “AGI KONS” shpk 105,944,488.00
Regional Hospital Directorate of Berat Regional Hospital Directorate of Berat Rikonstruksion i Rruges Hyrese dhe Dekorit te Fasades Ballore me Elemente Dekorativ per godinen e Maternitetit Berat 9,999,977 Signed the Contract TOTILA SHPK 9,548,320.00
Hospital Service Directorate of Kukës Hospital Service Directorate of Kukës “Rikonstruksion në Spitalin Rajonal Kukës”-Shtese kontrate 29,627,731 Signed the Contract 2 N 26,228,036.00
Regional Hospital Directorate of Dibër Regional Hospital Directorate of Dibër Mirembajtje dhe rehabilitim I ambienteve te Spitalit Rajonal Diber "Rrahim Xhika 11,725,462 Announced the Winner HASTOÇI SHPK 10,844,790.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Rikonstruksion ambineti per Kartoteken e spitalit 2,971,080 Signed the Contract KADIA 2,222,088.00
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Rikonstruksioni i godinës së arkivës së kartelave mjekësore në QSUNT 11,999,840 Signed the Contract Intelligent Building Solution (I.B.S.) 7,595,766.00
University of Medicine, Tirana University of Medicine, Tirana RIKONSTRUKSION I TARRACËS SË GODINËS “GALILEO GALILEI” 2,382,081 Announced the Winner HYSI-2 F 1,645,890.00
Trauma University Hospital Trauma University Hospital "Realizim punimesh per rikostruksion ambienti ku do te instalohet paisja CT Skaner ne SUT" 4,166,000 Cancelled Procurement
Trauma University Hospital Trauma University Hospital "Realizim punimesh per rikostruksion ambienti ku do te instalohet paisja CT Skaner ne SUT" 4,166,000 Cancelled Procurement
Hospital Service Directorate of Kukës Hospital Service Directorate of Kukës Rikonstruksion në Spitalin Rajonal Kukës-Shtese kontrate 29,627,731 Cancelled Procurement
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Durres Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Durres Ndërtim i godinës së re për akomodimin e QSH Nr.1, NJVKSH dhe Klinikës Stomatologjike Durrës 72,496,412 Cancelled Procurement COLOMBO SHPK 61,990,828.00
"Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Rikonstruksion i Sallave te operacionit,Sallave te lindjes,Qendres se Gruas dhe Urgjenca 57,493,505 Signed the Contract LEON KONSTRUKSION SHPK 43,214,149.00
Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane Risjellje në gjendje funksionale të podrumit dhe zgjidhje e problematikës së tarracës 11,372,394 Signed the Contract EURO-ALB 8,470,872.00
Regional Hospital of Vlora Regional Hospital of Vlora FV Ashensor per transportin e te semureve per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore” 3,350,000 Signed the Contract CLIMACASA 3,200,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Rikonstruksion i bllokut te sallave operatore dhe salles operatore të Shërbimit të Urgjencës 57,612,681 Signed the Contract NDERTUESI 2014 - UDHA 55,821,693.00
Trauma University Hospital Trauma University Hospital Realizim punimesh për rikostruksionin e amjenteve (Godina tre kateshe e Semundjeve të brëndeshme dhe depo e ujit) në SUT - Loti 2: “Ndërtimi i Depos së Ujit në SUT” 42,841,724 Signed the Contract ALGES KONSTRUKSION - 4 A-M 42,281,061.72
Trauma University Hospital Trauma University Hospital Realizim punimesh për rikostruksionin e amjenteve (Godina tre kateshe e Semundjeve të brëndeshme dhe depo e ujit) në SUT -Loti 1: “Rikostruksioni i Godinës tre katëshe të Sëmundjeve të Brëndeshme dhe ndërtimi i Urës lidhëse me Korpusin Qendror në SUT” 283,931,787 Signed the Contract 4 AM SHPK 282,231,357.50
Hospital Service Directorate of Korça Hospital Service Directorate of Korça Rikonstruksion dhe pershtatje e ambjenit ku do te instalohet MRI, prane Korpusit Kryesor te Spitali Korce 6,665,763 Signed the Contract 2 N 4,530,937.00
Regional Hospital of Vlora Regional Hospital of Vlora ”FV Ashensor per transportin e te semureve per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore” 3,100,000 Cancelled Procurement
Hospital Service Directorate of Librazhd Hospital Service Directorate of Librazhd Rikonstruksion i godines se spitalit Prrenjas Librazhd 25,000,000 Signed the Contract METEO 24,685,817.00
"Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan "Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan Rikonstruksion I godines se Pediatrise 301,205,848 Signed the Contract METEO - ALBA KONSTRUKSION - Shendelli 297,461,361.80
Hospital Service Directorate of Saranda Hospital Service Directorate of Saranda “Rikonstruksionin e Pediatrisë në Drejtorine e Sherbimit Spitalor Sarande” 4,918,148 Signed the Contract NEAL-86 SHPK 4,378,010.00
Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja RIKONSTRUKSIONI I GODINES SE URGJENCES TE SPITALIT TE LUSHNJES 16,666,666 Signed the Contract COLOMBO SHPK 16,633,736.00

SUPPORTERS


The opinions, findings, conclusions and recommendations expressed are those of the author/s and do not necessarily represent those of the Donors.