Open Procurement Albania

“Shërbimi i lavanderisë dhe hotelerisë në pavionet e Spitalit Universitar Obstetrik- Gjinekologjik “Koço Gliozheni””

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit “Shërbimi i lavanderisë dhe hotelerisë në pavionet e Spitalit Universitar Obstetrik- Gjinekologjik “Koço Gliozheni”.
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference REF-68613-08-13-2020
Vlera / Fondi Limit 185 496 117,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 14-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 07-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. "DEVIS" SHPK
2. "UNIVERS SERVIS" SHPK
3. "BALKAN LAUNDRY" SHPK
4. "AGS" SHPK
5. "W. CENTER" SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "UNIVERS SERVIS" SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 171 224 352,00
  Data e shpalljes se fituesit 15-07-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3(tre)vite.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Ka marrë përgjigje nga organi qendror blerës më datë: nr. 2463/2 prot, datë 17.12.2020; nr. 2482/2 prot, datë 22.12.2020; nr. 2489/2 prot, datë 22.12.2020 Ka marrë përgjigje nga Komisoni i Prokurimit Publik më datë: 11.06.2021
  Njoftimi i Klasifikimit pas ri-vlerësimit është bërë: 18.06.2021 Ankesa pas rivlerësimit te ofertave: Po Ka marrë përgjigje nga organi qendror blerës më datë: nr. 1114/2 datë 29.06.2021
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. "DEVIS" SHP, për këto arsye:
  - nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 2, të seksionit 2.2 Kapaciteti Ekonomik dhe Financiar të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi bilancet e viteve 2017, 2018, 2019 nuk janë të shoqëruara me Akt Ekspertizë (Raport auditimi) nga Ekspert Kontabël i Autorizuar.
  2. "AGS" SHPK, për këto arsye:
  - nuk plotëson kriterin e përcaktuar në gërmën dh), pika 1 të Kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi nuk arriti të provojë se ka shlyer të gjitha detyrimet e maturuara të energjisë elektrike të kontratave të energjisë që ka operatori ekonomik.
  3. "W. CENTER" SHPK, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur Ofertë Ekonomike si dhe asnjë prej dokumenteve të kërkuara në DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data