Open Procurement Albania

Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6630”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6630”
Nr. Reference REF-87319-02-16-2021
Vlera / Fondi Limit 23 283 310,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 17-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 12-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1) “DAJTI PARK 2007” SHPK
2) “SILVER” SHPK
3) “SORI-AL” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • DAJTI PARK 2007
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 20 327 360,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore, sipas marrëveshjes kuadër, për secilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  - Marrë përgjigje: me Vendimin e KSHA-së në Organin Qendror Blerës nr. 680/2 prot, datë 12.04.2021, duke mos e pranuar ankesën.
  - Marrë përgjigje: me Vendimin e KSHA-së në Organin Qendror Blerës nr. 683/2 prot, datë 12.04.2021, duke mos e pranuar ankesën.

  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “SILVER” SHPK
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 1, seksioni 3.2, Kapaciteti ekonomik dhe financiar të Kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk arriti të provojë se ka kapacitete ekonomike financiare sa shuma e loteve 1 dhe 7 për të cilat ka ofertuar, të marra së bashku. Nga dokumentacioni i paraqitur në SPE, rezulton se mesatarja e xhiros së realizuar për periudhën e kerkuar është me e vogël se 40% e vlerës së shumës së fondeve limit (loti 1 dhe 7) për të cilat ka ofertuar.

  2. “SORI-AL” SHPK
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 3, seksioni 3.3, Kapaciteti teknik të Kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk arriti të paraqesë Certifikatë për transport mallrash në emër të tij për mjetin e transportit frigoriferik të kërkuar. Nga dokumentacioni i dorëzuar në SPE nga ofertuesi, rezulton se Certifikata për transport mallrash e mjeteve me targa AA179EN dhe AA043TT (të cilat disponon shoqëria “AGS” shpk), është specifike dhe e lëshuar për kryerjen e transportit të mallrave brenda vendit vetëm për llogari të veprimtarisë së vet. Në këtë mënyrë, kryerja e transportit të mallrave nga ana e operatorit ekonomik “SORI-AL” shpk me mjetet e shoqërisë “AGS” shpk do të jetë në kushtet e kryerjes së transportit të mallrave me qira dhe për të tretë pa licencën përkatëse, transport i cili në zbatim të nenit 41 të ligjit “Për Transportet Rrugore” është i ndaluar.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-87319-02-16-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data