Open Procurement Albania

“Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Autoritetin e Mbikqyrjes së Lojrave te Fatit

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Autoriteti i Mbikqyrjes së Lojrave te Fatit
Objekti i Tenderit “Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Autoritetin e Mbikqyrjes së Lojrave te Fatit
Nr. Reference REF-88228-02-24-2021
Vlera / Fondi Limit 2 374 566,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-02-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-03-2021
Data e mbajtjes se tenderit 08-03-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1) “ALSTEZO” SHA
2) “POWER INDUSTRIES” SHPK
3) “KADIU” SHA
4) “SERVIS AUTO 2000” SHPK
5) “VILNIK MOTORS” SHPK
6) “BUSHI-SERVIS” SHA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BUSHI - SERVIS
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 583 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 01-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “KADIU” SHA
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 3 të seksionit 2.1 “Kapaciteti ligjor/profesional i operatorëve ekonomikë”, pasi në ditën e hapjes së ofertave, nuk arriti të provojë se është i pajisur me leje mjedisore të tipit B, Kodi III.1.B të lëshuar nga Qendra Kombëtare e Biznesit (QKB), për vendin ku ushtron aktivitetin e bojatisjes së mjeteve. Leja mjedisore e tipit B Kodi III.1.B e paraqitur në SPE, nuk është në emër të operatorit ekonomik ofertues, por është në emër të “Tendence 3A” sh.a.

  2. “SERVIS - AUTO 2000” SHPK
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 6 gërma d) të seksionit 2.3 “Për kapacitetin teknik”, pasi në ditën e hapjes së ofertave, nuk arriti të paraqesë Policë për sigurimin e detyrueshëm të mjeteve rrugore të vlefshme, për mjetin karrotrec me targë AA992CX. Polica për sigurimin e detyrueshëm të mjetit karrotrec me targë AA992CX, e paraqitur në SPE nga ofertuesi është e vlefshme deri në datë 04.03.2021.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-88228-02-24-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data