Open Procurement Albania

“Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Universitar të Traumës”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Universitar të Traumës”
Nr. Reference REF-91858-03-30-2021
Vlera / Fondi Limit 5 012 050,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 31-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 12-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1) “ALSTEZO” SHA
2) “BUSHI-SERVIS” SHA
3) “KADIU” SHA
4) “POWER INDUSTRIES” SHPK
5) “SERVIS AUTO 2000” SHPK
6) “VILNIK MOTORS” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALSTEZO
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 797 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-04-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “BUSHI-SERVIS” SHA
  -Ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 2 të seksionit 2.2 “Për kapacitetin Ekonomik dhe Financiar” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nuk ka dorëzuar kopje te certifikuara te bilancit te vitit 2020 te paraqitur prane autoriteteve perkatese tatimore.

  2. “KADIU” SHA
  - Ofertuesi nuk plotëson pikën 3 të seksionit 2.1 “Për kapacitetin ligjor/profesional”, pasi në ditën e hapjes së ofertave, nuk arriti të provojë se është i pajisur me leje mjedisore të tipit B, Kodi III.1.B të lëshuar nga Qendra Kombëtare e Biznesit (QKB), në lidhje me repartin e bojatisjes së mjeteve. Leja mjedisore e tipit B Kodi III.1.B e paraqitur në SPE, nuk është në emër të operatorit ekonomik ofertues, por është në emër të “Tendence 3A” sh.a.

  3. “POWER INDUSTRIES” SHPK
  - Ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 2, të seksionit 2.2 “Për kapacitetin Ekonomik dhe Financiar” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi bilanci i vitit 2020 nuk eshte i shoqëruar me Akt Ekspertizën (Raport auditimi) nga Ekspert Kontabël i Autorizuar, në kundërshtim me nenin 41 të ligjit nr. 10091 datë 05.03.2009 “Për auditimin ligjor, organizimin e profesionit të audituesit ligjor dhe të kontabilistit të miratuar”. Kjo, pasi Ofertuesi është në kushtet e përcaktimeve te germes “c” te dispozites se mësipërme ligjore, dhe shoqerimi i bilancit te vitit 2020 me akt ekspertizen perkatese nga ekspert kontabel i autorizuar, perben detyrim ligjor

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALSTEZO viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-91858-03-30-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data