Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
87 341 7487 36,005,553,980 7,389 35,504,029,669 28,479,846,407

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Loti 8 HUMAN PLASMA IMMUNOGLOBULIN 2,029,463 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK Vlera/ Totali i çmimeve për njësi 20,290
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Blerje Karburanti për ngrohjen e sallave të leksioneve për njësitë shpenzuese të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë 4,039,740 Njoftuar Fituesi RESULI SHPK 3,790,234.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Loti 3 Alteplase 118,000 Njoftuar Fituesi TRIMED SHPK 59,000.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Riparim dhe mirembajtje Skaneri Ct 6,888,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate HEALTH & LIGHT ShPK 6,888,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza 1,122,292,924 Njoftuar Fituesi KPL SHPK 1,100,243,219.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Blerje Gazra të ndryshme mjeksore për "Riprodhimin e Asistuar" në S.U.O.GJ "Koço Gliozheni" 8,231,000 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 7,819,840.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë loti 19 - Amlodipine 50,544 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 17,280.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë loti 32 - Valsartan 13,294 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 5,300.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë loti 3 - Alprazolam 3,985 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 3,900.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë loti 16 - Loperamide 10,752 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 10,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë loti 36 - Codeine Phosphate Hemihydrate 292,410 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 287,500.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë loti 15 - Glibenclamide 319 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 300.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë loti 27 - Isosorbide dinitrate 10,238 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 8,800.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë loti 39 - Paracetamol 5,684 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 5,280.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë loti 11 - Prednisone 47,066 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 47,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë loti 30 - Propafenon 680 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 480.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë loti 25 - Diltiazem 515 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 480.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë loti 26 - Hydrochlorothiazide 17,166 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 14,630.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë loti 37 - Paracetamol 1,857 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 1,700.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë loti 29 - Metoprolol 37,584 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 13,260.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë loti 22 - Carvedilol 16,329 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 15,200.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë loti 6 - Miconazole nitrate 43,253 Njoftuar Fituesi Aldosch-Farma SHPK 40,000.00
Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane BLERJE FILMA FUJIFILM DI-HL PER PRINTER FUJIFILM DRYPIX 7000 1,625,000 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 1,600,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Mirëmbajtja “full risk” e pajisjes mjekësore skaner të prodhuesit Philips” - Marrëveshje kuadër me nje operatorë ekonomik - ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 2 vjeçar (24 muaj) 13,776,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate HEALTH & LIGHT ShPK 13,776,000.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Minikontrata 1-Mirëmbajtje ashensorësh për Spitalin Universitar të Traumës” për një periudhë 12 Mujore, - Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik - ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara me afat 12 muaj Rishpallje me Lidhje Kontrate GECO 2003 6,429,000.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Minikontrate 1-Mirembajtje Full risk të aparaturave të prodhuesit GE Healthcare” - Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara me afat 24 muaj Lidhur Kontrata Montal SHPK 18,790,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 4 Mirembajtja e aparaturave mjekesore te prodhuesit DRAGER ose ekuivalentin e saj 1,465,812 Lidhur Kontrata MSE 1,465,812.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 5 Mirembajtja e aparaturave mjekesore te prodhuesit OLYMPUS ose ekuivalentin e saj 1,498,178 Lidhur Kontrata MSE 1,498,177.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Minikontrate 1-“Furnizim me filma dhe solucion larës për shërbimin e Imazherisë në SUT” Rishpallje me Lidhje Kontrate SAER MEDICAL SHPK 5,379,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Minikontrate 1-Blerje bari lot 88 – C1 esterase inhibitor recombinant (Contestat Alfa) powder for sol for injection box x 1 flx 2100IU-25ml” me afat 12 muaj Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 6,026,760.00

MBESHTETES


Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.