Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
84 283 6535 21,198,049,932 6,452 20,823,169,365 12,589,142,803

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë “Blerje oksigjen (oxygen gaz per perdorim mjekesor, i kompresuar x 100 %), Spitali Korce” 5,184,000 Njoftuar Fituesi MESSER ALBAGAZ SHPK 5,184,000.00
Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë “Blerje materiale stomatologjike per nevoja te KSU” 9,999,998 Njoftuar Fituesi “SPLENDENT” sh.p.k 9,690,555.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Krujë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Krujë Blerje kite dhe reagente 2,387,650 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 2,387,650.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Evadim mbetje spitalor per nevoja te DSR Diber per vitin 2022 2,000,000 Njoftuar Fituesi V.A.L.E. RECYCLING 2,000,000.00
Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane Loti 1 “.Blerje kite ,reagente dhe materjale konsumi per Laboratoret per Aparatin 3CT 5CT Diatron , SAT -450 , I-Chroma Reader ,Maglum 800, Saior, CoaData I-Smart dhe Cobus Scan 500 20,271,590 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 20,271,590.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti 2 Materiale mjekimi konsumi dhe kirurgjikale per nevoja spitalore 3,010,406 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 2,910,356.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Spitali Rajonal “Memorial” Fier “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Spitalin Rajonal Memorial, Fier 29,239,561 Njoftuar Fituesi “LALA COMPANY” SHPK 28,187,595.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Loti 1 Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin per aparatin Nihon Coden/ ose ekuivalent i tij 3,134,400 Njoftuar Fituesi Fedos - Uppsala  2,990,800.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Loti 1 “Qese per mbledhjen dhe perpunimin e gjakut " 17,904,000 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 17,690,000.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Loti 4“ Sete per REVEOS, SpectraOptia per plazma-apheresis sistemin Mirasol per inaktivizimin viral te trombociteve dhe aksesor ngjites 56,621,800 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 56,446,800.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje materiale imazherie per nevoja te Spitalit Rajonal Diber 1,446,700 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL SHPK 1,440,000.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Loti 4 Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin per aparatin Maglum 800 / ose ekuivalent i tij 7,249,900 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 7,249,900.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Shërbim i gatimit dhe shpërndarjes së ushqimit për SUT, për nevoja emergjente 10,993,750 Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 10,985,479.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Minikontrata 1 "Blerje të sistemeve të transfuzionit të gjakut”, për një periudhe 12 muaj Lidhur Kontrata EUROMED SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 6 - Dalteparine natricum 263,200 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 263,200.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 5 - Methylprednisolone 286,250 Lidhur Kontrata MEDICAMENTA SHPK 286,250.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Furnizim vendosje pajisje plotesuese per Krevat Operator Gjinekologjik 1,200,000 Lidhur Kontrata MSE 1,176,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Minikontrata 1 Riparim - mirëmbajtje sisteme ajri të vakumuar dhe komprimuar, tanker oksigjeni, rampa oksigjeni, linjat e pajisjet përkatëse për nevojat të QSUNT për një periudhë mbulimi 24 muaj Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane MIREMBAJTJE E PAJISJEVE FUJIFILM FCR XL2 DHE PRINTER DPX 7000 1,175,000 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 1,175,000.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Minikontrata 1 "Trajtimi i mbetjeve spitalore per SUT” - Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik fitues, ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, për një përiudhë 36 mujore nga nënshkrimi i Marrëveshjes Kuadër. Lidhur Kontrata ECO RICIKLIM
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës "Trajtimi i mbetjeve spitalore per SUT” - Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik fitues, ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, për një përiudhë 36 mujore nga nënshkrimi i Marrëveshjes Kuadër. 91,135,200 Njoftuar Fituesi ECO RICIKLIM 91,135,200.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Riparim - mirëmbajtje sisteme ajri të vakumuar dhe komprimuar, tanker oksigjeni, rampa oksigjeni, linjat e pajisjet përkatëse për nevojat të QSUNT për një periudhë mbulimi 24 muaj 9,823,692 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 9,623,247.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" "Blerje të sistemeve të transfuzionit të gjakut”, për një periudhe 12 muaj 1,251,530 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 1,149,431.00
Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Siguracioni i nderteses, zyrave dhe pajisjeve te QKUM 4,460,000 Lidhur Kontrata ALB - SIGURACION 4,427,500.00
Instituti i Mjekesise Ligjore Instituti i Mjekesise Ligjore Marrje me qera të 3 automjeteve 7,650,000 Njoftuar Fituesi AFA RENT A CAR SHPK & LIDER-AUTO FRANCE –AL SHPK 7,599,960.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë LOT 1. Gjaku dhe organet formuese te gjakut Lot 1Tinzaparine Sodium 4.500 anti-Xa IU/0.45ml - 0.45 ml Shiringe e parapergatitur 2,210,000 Lidhur Kontrata EVITA SHPK 2,200,000.00
Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane BLERJE FILMA FUJIFILM DI-HL PER PRINTER FUJIFILM DRYPIX 7000 1,608,333 Lidhur Kontrata ALBAPHOTO SHPK 1,600,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Minikontrata 1 Lot 2: Propofol/10 mg/ml - 50ml/Flakon Lidhur Kontrata Rejsi FARMA SHPK
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 30 Psikiatria Haloperidol 5 mg/1 ml - 1 ml Ampule 704 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 704.00
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 48 Sistemi nervor Diazepam 10 mg/2 ml - 2 ml Ampule 20,250 Lidhur Kontrata TRIMED SHPK 20,250.00

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.