Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
39 88 143 6,010,619,228 122 5,668,470,989 4,764,461,695

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës ZEVENDESIM I RRJETIT TE UJIT 311,276 Rishpallur Prokurimi
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot.1 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në rajonet Tiranë dhe Shkodër (13 objekte)” 65,694,983 Njoftuar Fituesi COMPANY RIVIERA 2008 55,835,085.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Durres Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Durres Ndërtim i Godinës së re për akomodimin e QSH Nr.1,NJVKSH dhe Klinikës Stomatologjike Durrës 72,496,412 Lidhur Kontrata NDERTIMI shpk 65,050,054.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë “Rikonstruksion i godinës së Qendrës Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut Tiranë” 158,972,395 Lidhur Kontrata AGRI CONSTRUCTION SHPK 114,562,775.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë RIKONSTRUKSION I SALLAVE TË REKTORATIT DHE ÇATISË TË UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË 18,059,998 Rishpallje e Anuluar “HYSI- 2 F" & ED KONSTRUKSION” 16,035,811.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot.2 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në rajonet Elbasan dhe Vlorë (12 objekte)” 38,223,795 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Punime për pjesën teknologjike të fazës II të Rikonstruksionit të Spitalit Kukës 110,994,433 Lidhur Kontrata “AGI KONS” shpk 105,944,488.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Rikonstruksion i Rruges Hyrese dhe Dekorit te Fasades Ballore me Elemente Dekorativ per godinen e Maternitetit Berat 9,999,977 Lidhur Kontrata TOTILA SHPK 9,548,320.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës “Rikonstruksion në Spitalin Rajonal Kukës”-Shtese kontrate 29,627,731 Lidhur Kontrata 2 N 26,228,036.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Mirembajtje dhe rehabilitim I ambienteve te Spitalit Rajonal Diber "Rrahim Xhika 11,725,462 Njoftuar Fituesi HASTOÇI SHPK 10,844,790.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Rikonstruksion ambineti per Kartoteken e spitalit 2,971,080 Lidhur Kontrata KADIA 2,222,088.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Rikonstruksioni i godinës së arkivës së kartelave mjekësore në QSUNT 11,999,840 Lidhur Kontrata Intelligent Building Solution (I.B.S.) 7,595,766.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë RIKONSTRUKSION I TARRACËS SË GODINËS “GALILEO GALILEI” 2,382,081 Njoftuar Fituesi HYSI-2 F 1,645,890.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës "Realizim punimesh per rikostruksion ambienti ku do te instalohet paisja CT Skaner ne SUT" 4,166,000 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës "Realizim punimesh per rikostruksion ambienti ku do te instalohet paisja CT Skaner ne SUT" 4,166,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Rikonstruksion në Spitalin Rajonal Kukës-Shtese kontrate 29,627,731 Anuluar Procedura
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Durres Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Durres Ndërtim i godinës së re për akomodimin e QSH Nr.1, NJVKSH dhe Klinikës Stomatologjike Durrës 72,496,412 Anuluar Procedura COLOMBO SHPK 61,990,828.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Rikonstruksion i Sallave te operacionit,Sallave te lindjes,Qendres se Gruas dhe Urgjenca 57,493,505 Lidhur Kontrata LEON KONSTRUKSION SHPK 43,214,149.00
Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane Risjellje në gjendje funksionale të podrumit dhe zgjidhje e problematikës së tarracës 11,372,394 Lidhur Kontrata EURO-ALB 8,470,872.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë FV Ashensor per transportin e te semureve per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore” 3,350,000 Lidhur Kontrata CLIMACASA 3,200,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Rikonstruksion i bllokut te sallave operatore dhe salles operatore të Shërbimit të Urgjencës 57,612,681 Lidhur Kontrata NDERTUESI 2014 - UDHA 55,821,693.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Realizim punimesh për rikostruksionin e amjenteve (Godina tre kateshe e Semundjeve të brëndeshme dhe depo e ujit) në SUT - Loti 2: “Ndërtimi i Depos së Ujit në SUT” 42,841,724 Lidhur Kontrata ALGES KONSTRUKSION - 4 A-M 42,281,061.72
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Realizim punimesh për rikostruksionin e amjenteve (Godina tre kateshe e Semundjeve të brëndeshme dhe depo e ujit) në SUT -Loti 1: “Rikostruksioni i Godinës tre katëshe të Sëmundjeve të Brëndeshme dhe ndërtimi i Urës lidhëse me Korpusin Qendror në SUT” 283,931,787 Lidhur Kontrata 4 AM SHPK 282,231,357.50
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Rikonstruksion dhe pershtatje e ambjenit ku do te instalohet MRI, prane Korpusit Kryesor te Spitali Korce 6,665,763 Lidhur Kontrata 2 N 4,530,937.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë ”FV Ashensor per transportin e te semureve per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore” 3,100,000 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Rikonstruksion i godines se spitalit Prrenjas Librazhd 25,000,000 Lidhur Kontrata METEO 24,685,817.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Rikonstruksion I godines se Pediatrise 301,205,848 Lidhur Kontrata METEO - ALBA KONSTRUKSION - Shendelli 297,461,361.80
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë “Rikonstruksionin e Pediatrisë në Drejtorine e Sherbimit Spitalor Sarande” 4,918,148 Lidhur Kontrata NEAL-86 SHPK 4,378,010.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje RIKONSTRUKSIONI I GODINES SE URGJENCES TE SPITALIT TE LUSHNJES 16,666,666 Lidhur Kontrata COLOMBO SHPK 16,633,736.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Vendosje emergjente gazra medikale per Covid 19 8,024,000 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 8,024,000.00

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.