Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Nuk u gjeten te dhena per tu vizualizuar

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
68 39 3547 13,315,188,773 - - -

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 98 Tinzaparine sodium 224,465,925 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje Protoksid Azoti 2,538,000 Anuluar Procedura
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Loti 3 Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin biokimik per aparatin Kenza 240 ISE/ ose ekuivalent i tij 2,585,200 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Lot 2 Barna hormonale sistematike, hormone seksuale Oxytocin 138,460 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Lot 4 Psikiatria Haloperidol 3,520 Anuluar Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Blerje protoksid azoti 11,505,600 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Mirembajtje e Impianistikes Spitalore 1,932,034 Anuluar Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Lot 1 Tinzaparine Sodium 2,210,000 Anuluar Procedura
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 1 Antiinfektiv te pergjithshem Amoxicilin + Clavulanic Acid 1 gr + 200 mg Flakon 17,333 Anuluar Procedura
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 8 Anti-infektive te pergjithshem Piperacillin + Tazobactam 4 gr + 500 mg Flakon 25,075 Anuluar Procedura
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 9 Anestezi Reanimacion Fentanyl 50 mcg/ml - 10ml Ampule 14,425 Anuluar Procedura
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 12 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Oxytocin 10 UI/ml Ampule 19,780 Anuluar Procedura
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 14 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Enoxaparine sodium 4000 UI anti-Xa/0.4ml - 0.4 ml Shiringe e para pergatitur 90,000 Anuluar Procedura
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 37 Sistemi kardiovaskular Hydrochlorothiazide 25 mg Tablete 312 Anuluar Procedura
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 44 Sistemi kardiovaskular Torasemide 10 mg/2 ml - 2 ml Ampule 3,300 Anuluar Procedura
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 46 Sistemi nervor Bupivacaine 5 mg/ml - 20 ml Flakon 5,900 Anuluar Procedura
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 47 Sistemi nervor Chlopromazine 50 mg/2ml- 2 ml Ampuleete 1,620 Anuluar Procedura
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 52 Sistemi nervor Paracetamol 10 mg/ml - 100 ml Flakon 94,170 Anuluar Procedura
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Lot 53 Sistemi nervor Propofol 10 mg/ml - 20 ml Ampule 10,822 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje paisje guzhine per nevoja te Spitalit Rajonal Diber 2,400,000 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Loti I: Blerje tuba per marrjen e kampionëve të gjakut për laboratorin klinik biokimik 9,453,557 Anuluar Procedura FEDOS SHPK 8,897,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 1 -Cefuroxime 201,600 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 2 - Ciprofloxacine 35,250 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 4 - Calcium chloride 12,960 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 6 - Iodine x 350mg/ml 273,120 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 9 - Glyceryl trinitrate 37,600 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Loti 10 - Paracetamol 28,251 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Lot 14 - Gentamicin sulphate 3,960 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Lot 19 - Pethidine hydrochloride 14,800 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Lot 20- Propofol 77,305 Anuluar Procedura

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.