Open Procurement Albania

Ndërtimi i nënstacioni të ri Velipojë 110/35/20kV

Institucioni Prokurues Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a
Autoritet Prokurues Operatori I Sistemit te Shperndarjes (OSSH)
Objekti i Tenderit Ndërtimi i nënstacioni të ri Velipojë 110/35/20kV
Nr. Reference REF-50867-11-22-2022
Vlera / Fondi Limit 449 990 927,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallur Prokurimi
Data e Njoftimit te Tenderit 23-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-12-2022
Data e mbajtjes se tenderit 09-12-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 18 (tetëmbëdhjetë) muaj nga dorëzimi i sheshit të ndertimit
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Grafiku i Punimeve
  Projekt Zbatimi
  Relacion Teknik
  Planimetria Bazamentit te Fuqise se N.Stacionit te Ri
  Planimetria e N.Stacionit te Ri
  Fasadat e ndërtesës se N.Stacionit te Ri
  Sistemi HVAC i nderteses se N.Stacionit te Ri
  Sistemi i Tokezimit i nderteses se N.Stacionit te Ri

  Ndërtimi i nënstacioni të ri Velipojë 110/35/20kV

  Institucioni Prokurues Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a
  Autoritet Prokurues Operatori I Sistemit te Shperndarjes (OSSH)
  Objekti i Tenderit Ndërtimi i nënstacioni të ri Velipojë 110/35/20kV
  Nr. Reference REF-44873-10-08-2022
  Vlera / Fondi Limit 449 990 927,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 10-10-2022
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-10-2022
  Data e mbajtjes se tenderit 25-10-2022
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 18 (tetëmbëdhjetë) muaj nga dorëzimi i sheshit të ndertimit
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Nuk eshte paraqitur asnje oferte e pershtatshme ne procedurat me nje faze.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Grafiku i Punimeve
  Planimetria e Nderteses se N.Stacionit te Ri
  Planimetria e N.Stacionit te Ri
  Relacion Teknik
  Skema Elektrike Njefazore e N.Stacionit te Ri

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data