Open Procurement Albania

Shërbime të Publikimit dhe Printimit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit
Objekti i Tenderit Shërbime të Publikimit dhe Printimit
Nr. Reference REF-20600-02-24-2022
Vlera / Fondi Limit 1 666 667,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-02-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-03-2022
Data e mbajtjes se tenderit 07-03-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. “Univers Reklama”
2. “ONE DESIGNS”
3. “ALBDESIGN PSP”
4. “Inpress”
5. “Genial”
6. “AN&RA”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Inpress SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 327 900,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Deri me 31.12.2022.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Vendim Kpp Nr 554/2022
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Univers Reklama”, për këto arsye:
  - Oferta eshte anomalisht e ulet
  2. “ONE DESIGNS”, për këto arsye:
  - Nuk e plotëson Kriterin 2.3.2 Kontrata e qerase nr. 5130 rep dhe nr. 830 kol., perfundon ne daten 30.09.2022. Afati i perfundimit eshte ne kundershtim me kerkesat e percaktuar ne piken 2.3.2 te DST, sipas te ciles afati i kontrates se qirase duhet te jete minimumi deri me 31.12.2022, e cili eshte edhe afati i ofrimit te sherbimit qe kerkohet nga AK
  3. “Genial”, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur Sigurim Oferte
  4. “AN&RA”, për këto arsye:
  - Sherbime ngjashme kontrata e paraqitur (Lezhe) eshte me objekt furnizim malli dhe jo sherbim.
  5. “ ALBDESIGN PSP”, për këto arsye:
  - Ne dokumentat standarte te tenderit (DST) ne piken 2.3.1 Operatori ekonomik Albdesign PSP Sipas vendimit te KPP-se Nr 501/2022 nuk e permbush kete kriter
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data