Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i hapsirave publike në bllokun e banimit në Lagjen Nr.17 dhe tek Muzeu i Dëshmorëve

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durres
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i hapsirave publike në bllokun e banimit në Lagjen Nr.17 dhe tek Muzeu i Dëshmorëve
Nr. Reference REF-28961-05-13-2022
Vlera / Fondi Limit 62 490 403,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 17-05-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-06-2022
Data e mbajtjes se tenderit 01-06-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 22
Operatore Konkurues 1. KOMBEAS Sha
2. Braka Construction Shpk & SARDO Shpk
3. KEVIN CONSTRUKSION Shpk
4. K.M.K Shpk & Caushi M Shpk & Sinder AB Shpk
5. SHKELQIMI 07 Shpk & FLED Shpk
6. ED-KONSTRUKSION Shpk
7. MELA Shpk
8. MF INVEST GROUP shpk & I.C.C GROUP shpk
9. STERKAJ Shpk & ERAL CONSTRUCTION COMPANY Shpk
10. UROVIA Shpknj
11. EURO-ALB Shpk & MURATI” Shpk
12. Shendelli Shpk & Jody Kompany Shpk
13. SHPRESA- AL Shpk
14. ARDMIR Shpk & ASI-2A CO shpk & 2Z KONSTRUKSION Shpk
15. GLAVENICA Shpk & EDICOM Shpk
16. LIQENI VII Sha & NREGJONI Shpk
17. DENIS-05 Shpk & XHAST Shpk
18. DESARET COMPANY Shpk & Rruge Sinjalistike Mirembajtje & Hidro Company Shpk
19. BE–IS Shpk
20. CURRI Shpk
21. ALGES KONSTRUKSION” Shpk & 2T Shpk & BONUS Shpk
22. AL-ASFALT Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • LIQENI VII SHA - Ndregjoni SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 55 230 394,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 70 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. KOMBEAS Sha, për këto arsye:
  - Nuk permbush piken 2.3.d) te Kapacitetit Teknik per punonjesit e thjeshte, pasi per Z.Qazim Hoxha sipas licences eshte me profesion drejtues teknik i shoqerise, ne vetedeklarim ne shtojcen Nr.8 e ka deklaruar si puntore te thjeshte ndertimi.
  2. Braka Construction Shpk & SARDO Shpk, për këto arsye:
  - . Nuk ka paraqitur Formularin e Sigurimit të Ofertës, sipas Shtojcës 3. Formulari i sigurimit te ofertes se paraqitur ka periudhe vlefshmerie te ofertes 70 dite, dhe ne dokumentat e tenderit periudha e vlefshmerise se ofertes eshte kerkuar per 150 dite.
  3. KEVIN CONSTRUKSION Shpk, për këto arsye:
  - Nuk permbush piken 2.3 g) per mjetet me qira Grejder, Asfaltoshtruese, mungon numri i kontrates se qirase, afati i kontrates sipas formularit te vetdeklarimit shtojca Nr.8.
  4. K.M.K Shpk & Caushi M Shpk & Sinder AB Shpk, për këto arsye:
  - Per operatorin ekonomik K.M.K sipas vetedeklarimit shoqeria ka deklaruar 48 punonjes e shprehur ne perqindje 68%. Ne akt marreveshje operatori i mesiperm mbulon 85% te zerave te punimeve, ku 17 % te punimeve mbeten te pa mbuluara me fuqi puntore.
  5. SHKELQIMI 07 Shpk & FLED Shpk, për këto arsye:
  - Nuk permbushin numrin e punonjesve prej 70 persona sipas pikes 2.3 f) te Kapacitetit Teknik per fuqine puntore.
  6. ED-KONSTRUKSION Shpk, për këto arsye:
  - Nuk permbush piken 2.3.d te Kapacitetit Teknik per personelin kryesor, Inxhinieri Gjeodet Z. Enver Vani i deklaruar si mbeshtetes për shoqerine, Ed Konstruksion figuron Drejtues Teknik prane shoqerise Ndertimi Sh.p.k, sipas kontrates se punes dhe jo si Inxhinier Gjeodet i lire prane kesaj shoqerie.
  7. MELA Shpk, për këto arsye:
  - Nuk përmbush numrin e Inxhinerit te Ndertimit ne piken 2.3.d) te Kapacitetit Teknik per stafin mbeshtetes.
  8. MF INVEST GROUP shpk & I.C.C GROUP shpk, për këto arsye:
  - BOE MF INVEST GROUP Shpk + I.C.C GROUP Shpk ka deklaruar vetem nje eskavator me goma dhe nje eskavator dhe fadrome me goma. Kriteri ne DST eshte: Eskavator me goma cope 2 dhe dy mjetet eskavatori dhe fadroma jane te ndryshem dhe nuk mund te jene ekuivalente.
  9. STERKAJ Shpk & ERAL CONSTRUCTION COMPANY Shpk, për këto arsye:
  - Subjektit ERAL CONSTRUCTION COMPANY ka marre persiper 100% te zerave 2,5,6,7 te kapitullit B “Punime Shtresash” ne nje kohe ku ne Shtojcen 8 nuk ka deklaruar autobetoniere.
  10. EUROVIA Shpknj, për këto arsye:
  - Nuk permbush piken 2.3.a) te Kapacitetit Teknik, pasi nuk ploteson vleren per pune te ngjashme te realizuar gjate pese viteve te fundit nga data e shpalljes se njoftimit te kontrates.
  11. EURO-ALB Shpk & MURATI” Shpk, për këto arsye:
  - EURO-ALB sh.p.k ka marre persiper 74% te punimeve per te cilat ka paraqitur si pune te ngjashme 11 objekte nder te cilat 10 jane ndertime banesash individuale , rikonstruksione ndertesash apo ndertim shkolle. Vetem nje nga punet e paraqitura nga “EURO-ALB” sh.p.k, perkatesisht “Rivitalizim i Qendres Gose” I pershtatet natyres se objektit te prokuruar, kontrate ne te cilen “EURO-ALB” sh.p.k ka marre persiper sipas formularit te vlererimit 19.4% ose ne vlere 15,947,320 Leke pa T.V.Sh.
  12. Shendelli Shpk & Jody Kompany Shpk, për këto arsye:
  - Nuk permbush piken 1 , Marreveshja e Bashkepunimit ndermjet operatoreve nuk eshte paraqitur sipas elementeve qe merr persiper te realizoje secili prej anëtareve te bashkimit.
  13. SHPRESA- AL Shpk, për këto arsye:
  - Subjektit SHPRESA- AL Shpk i ka skaduar ISO 39001.
  14. ARDMIR Shpk & ASI-2A CO shpk & 2Z KONSTRUKSION Shpk , për këto arsye:
  - Subjektit ARDMIR sh.p.k i mungon ISO 39001 Sistemi i manaxhimit te sigurise se trafikut rrugor.
  15. GLAVENICA Shpk & EDICOM Shpk, për këto arsye:
  - EDICOM Shpk ka marre persiper 30% te punimeve qe kerkon gjithashtu te kete te angazhuar 21 punonjes sipas kerkesave te punonjesve ne tender. EDICOM sh.p.k, sipas Shtojces 8 ka angazhuar ne total: 9 punonjes sipas kerkesave te tenderit nderkohe qe 12 punonjes te tjere mbeten te pa mbuluar
  16. INA SHPK shpk, për këto arsye:
  - Nuk permbush piken 2.3.d te Kapacitetit Teknik per personelin kryesor, Inxhinieri Gjeodet Z. Ylli Nakoi ideklaruar si mbeshtetes për shoqerine, Ina Shpk , figuron Drejtues Teknik prane shoqerise Xhengo Sh.p.k, sipas licenses se paraqitur ne sistem dhe jo si Inxhinier Gjeodet i lire prane kesaj shoqerie.
  17. ALGES KONSTRUKSION” Shpk & 2T Shpk, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur Formularin e Sigurimit të Ofertës, sipas Shtojcës 3. Formulari i sigurimit te ofertes se paraqitur ka periudhe vlefshmerie te ofertes 70 dite, dhe ne dokumentat e tenderit periudha e vlefshmerise se ofertes eshte kerkuar per 150 dite.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LIQENI VII SHA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LIQENI VII SHA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LIQENI VII SHA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LIQENI VII SHA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ndregjoni SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ndregjoni SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ndregjoni SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Ndregjoni SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data