Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
78 248 5920 17,651,425,455 5,845 17,420,972,729 9,504,267,926

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Blerje lende djegese per perdorim termik,civil dhe industrial, Spitali Kolonje 1,250,000 Njoftuar Fituesi RESULI SHPK 1,250,000.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Mirembajtje pajisje laboratori 2,083,000 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 2,082,996.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Blerje e 20 bombulave të oksigjenit dhe 100 copë gota oksigjeni” 1,526,700 Njoftuar Fituesi GTS SHPK 1,350,000.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 2 Materiale konsumabel per laboratorin 2,421,550 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 96,148 çmim për njësi
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 1 Kite dhe reagente per laboratorin 17,578,000 Njoftuar Fituesi Genius SHPK 845,360 çmim për njësi te ofruar
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Furnizim me oksigjen te lengshem mjekesor per nevojat e QSUNT pernje periudhe 47-ditore 132,594,000 Njoftuar Fituesi GTS SHPK 132,584,194.76
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje oxigjen gaze mjekesore 12,130,560 Njoftuar Fituesi GTS SHPK 12,130,560.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër F-V pajisje për linjat e gazrave mjekësorë në Spitalin Rajonal Gjirokastër për përballimin e rasteve që paraqiten me COVID-19 9,979,900 Njoftuar Fituesi GTS SHPK 9,536,945.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti nr. 1. “Blerje materiale mjekimi për Shërbimin e neurokirurgjisë në SUT” 140,550,903 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 139,876,540.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Oxygen i lengshem 24,372,000 Njoftuar Fituesi GTS SHPK 24,372,000.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan “Blerje materiale ortopedie” 2,500,000 Njoftuar Fituesi OrthoNet 360 2,490,000.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Lot 7 Tinzaparine Sodium 4,428,182 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 4,420,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Kite dhe reagent per nevojat emergjente Covid, në S. U “Shefqet Ndroqi”, Tiranë 5,217,600 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 5,217,600.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 2 Mirëmbajtje e pajisjeve te anestezise prodhuesi MEDEC/ ose ekuivalent 4,299,819 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 4,299,600.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 4 Mirëmbajtje e pajisjeve Incubator te prodhuesti GE/ose ekuivalent 718,033 Lidhur Kontrata Montal SHPK 700,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 6 Mirëmbajtje e pajisjeve Grafi prodhuesi TOSHIBA/ose ekuivalent 3,899,999 Lidhur Kontrata BNT Electronics SHPK 3,899,990.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 9 Mirëmbajtje e pajisjeve Grafi prodhuesi PHILPS/ose ekuivalent 1,258,552 Lidhur Kontrata HEALTH & LIGHT ShPK 1,258,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 11 Mirëmbajtje e pajisjeve MAMOGRAF prodhuesi IMS/ose ekuivalent 4,902,568 Lidhur Kontrata HEALTH & LIGHT ShPK 4,902,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 13 Mirëmbajtje e pajisjeve C-ARM prodhuesi PHILIPS/ose ekuivalent 2,224,904 Lidhur Kontrata HEALTH & LIGHT ShPK 2,224,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 14 Mirëmbajtje e pajisjeve C-ARM prodhuesit SIEMENS/ose ekuivalent 1,785,109 Lidhur Kontrata MEDFAU SHPK 1,780,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 15 Mirëmbajtje e pajisjeve endoskopike prodhuesi KARL STORZ/ose ekuivalent 11,668,033 Lidhur Kontrata Montal SHPK 11,600,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 17 Mirëmbajtje e pajisjeve Endoskopike prodhuesi PENTAX/ose ekuivalent 192,532 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 192,530.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 18 Mirëmbajtje e pajisjeve endoskopike prodhuesi OLYMPUS/ose ekuivalent 2,158,486 Lidhur Kontrata MEDFAU SHPK 2,150,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 21 Mirëmbajtje e pajisjes Fibroscan prodhuesi ECHOSENS/ose ekuivalent 2,191,994 Lidhur Kontrata Montal SHPK 2,190,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 22 Mirëmbajtje e pajisjeve Respirator prodhuesi ACOMA/ose ekuivalent 887,999 Lidhur Kontrata BNT Electronics SHPK 887,999.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 25 Mirëmbajtje e pajisjeve respirator te prodhuesit VIASYS Healthcare/ose ekuivalent 4,899,177 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 4,898,600.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 26 Mirëmbajtje e pajisjeve Aspirator prodhuesi MIZUHO/ose ekuivalent 678,987 Lidhur Kontrata BNT Electronics SHPK 678,927.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 27 Mirëmbajtje e pajisjeve Defibrilator prodhuesi Innomed Medical/ose ekuivalent 171,004 Lidhur Kontrata T B S 96 SHPK 171,004.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 28 Mirëmbajtje e pajisjeve Defibrilator prodhuesi NIHON KOHDEN/ose ekuivalent 720,031 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 720,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 -Loti 29 Mirëmbajtje e pajisjeve Defibrilator prodhuesi PHILIPS/ose ekuivalent 4,572,273 Lidhur Kontrata HEALTH & LIGHT ShPK 4,571,600.00

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.