Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
75 238 3627 4,272,489,906 3,332 4,222,972,237 4,210,299,411

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Blerje lende djegese per perdorim termik,civil dhe industrial, Spitali Kolonje 1,250,000 Njoftuar Fituesi RESULI SHPK 1,250,000.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Evadim, transport dhe trajtim i mbetjeve të rrezikshme spitalore, per vitin 2021 1,170,000 Lidhur Kontrata ECO RICIKLIM 1,050,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Furnizim me oksigjen te lengshem mjekesor per nevojat e QSUNT pernje periudhe 47-ditore 132,594,000 Njoftuar Fituesi GTS SHPK 132,584,194.76
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Kite dhe reagent per nevojat emergjente Covid, në S. U “Shefqet Ndroqi”, Tiranë 5,217,600 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 5,217,600.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Blerje artikuj ushqimorë për nevojat e Komunitetit Sant Egidio 510,367 Lidhur Kontrata Eglenti SHPK 505,130.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Blerje Buke Gruri 149,400 Lidhur Kontrata M.C Catering SHPK 147,600.00
Drejtoria e Shendetit Publik Korce Drejtoria e Shendetit Publik Korce Blerje ushqimesh për shtepite mbështetëse 113,196 Lidhur Kontrata GEA SHPK 113,122.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje BLERJE USHQIME PER EMERGJENCE Njoftuar Fituesi Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 576,650.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Sherbim i ruajtjes me roje fizike dhe me sinjal alarmi e kamera sigurie te objekteve te Spitalit Has per muajin janar 2021 200,000 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 200,000.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin e situatës së Covid-19 4,157,125 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 4,121,100.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan BLERJE MJETE MBROJTESE PERSONALE PER COVID 19 9,900,520 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 9,880,500.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Blerje Artikuj per masa mbrojtese personale per perballimin e situates se COVID-19 6,888,333 Lidhur Kontrata Farma Net Albania 6,489,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale 1,057,000 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 1,034,000.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje BLERJE SOLARI PER EMERGJENCE 3,000,000 Njoftuar Fituesi AM - OIL 3,000,000.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Blerje Artikuj për Masa Mbrojtëse Personale për përballimin e situatës së Covid-19”. 3,781,300 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 3,773,500.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale (MMP) për përballimin e situatës emergjente COVID-19, per nje periudhe 2 mujore 85,150,000 Lidhur Kontrata Gen-Alb Farma SHPK 84,935,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shërbim i Mirëmbajtjes Ndërtimore e objketeve në QSUNT për 75 ditë nga data e lidhjes së kontratës, me kusht ndërprerje me ardhjen e autorizimit nga ABP për lidhjen e kontratës bazë 11,284,180 Njoftuar Fituesi Intelligent Building Solution (I.B.S.) 11,251,230.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" ‘Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin situatës së Covid-19’ per 2 muaj, me të drejtë shkëputje me lidhjen e MK nga MSHMS për procedurën bazë . 53,867,048 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 53,566,680.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje teste diagnostike antigenike të shpejta për SARS-COV-2 për nevoja emergjente të NJVKSH-ve, sipas listës së miratuar nga OBSH 124,000,000 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 124,000,000.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Dezinfektimi i te gjitha ambjenteve te spitalit dhe poliklinika Lushnje kunder Covid-19 1,666,666 Lidhur Kontrata LOERMA 1,662,145.50
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Kite dhe reagente per nevojat emergjente Covid, në S. U “Shefqet Ndroqi”, Tiranë 6,292,700 Lidhur Kontrata EVITA SHPK 6,292,700.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje veshje mbrojtese kunder covid 19 4,164,000 Lidhur Kontrata 4 S 4,150,750.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Blerje maska per perballimin e situates emergjente, Covid -19 793,600 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 787,600.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Blerje Artikuj për Masa Mbrojtëse Personale për përballimin e situatës së Covid-19”, 3,281,108 Lidhur Kontrata Aquarius Medical 3,249,542.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë “Blerje Oksigjen (gaz per perdorim mjekesor, i lengshem)” per nevojat e SUSHN 85,302,000 Njoftuar Fituesi GTS SHPK 85,302,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Furnizimin e nevojave emergjente për një periudhë 90 ditore me mjete për mbrojtje personale për përballimin e situatës COVID-19. 132,820,000 Lidhur Kontrata Farma Net Albania 82,560,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale (MMP) për përballimin e situatës emergjente COVID-19, per nje periudhe 90 ditore”, ne S.U “Shefqet Ndroqi 73,745,000 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 73,570,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Trajtim dhe asgjesim i mbetjeve qe dalin nga sherbimi ku marrin trajtim pacientet me COVID-19, per nevoja ekstreme deri ne perfundimin e procedures te prokurimit baze, per nje periudhe 30 dite kalendarike, me kusht nderprerje me lidhjen e kontrates baze”. 2,978,304 Njoftuar Fituesi MEDI-TEL SHPK 2,730,112.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 1 Mirëmbajtje e pajisjes laboratorike prodhuesi ACL 9000/ose ekuivalent 300,822 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 300,820.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 2: Mirëmbajtje e pajisjeve laboratorike, prodhuesit ABX/ ose ekuivalent 300,819 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 300,810.00

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.