Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Nuk u gjeten te dhena per tu vizualizuar

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
63 32 2672 10,606,730,466 - - -

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 1 Anti-infektive te pergjithshem Amoxicillin + Clavulanic Acid 1gr + 200 mg Flakon 683,651 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 2 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Dacarbasine 100 mg Flakon 203,534 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 3 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Etoposide 20 mg/ml - 5 ml Flakon 206,817 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 4 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Goserelin acetate 10.8 mg Shiringe e para pergatitur 888,777 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 5 Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Irinotecan 20 mg/ml - 5 ml Flakon 1,284,698 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 6 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Dexamethasone 4 mg/ml - 1 ml Ampule 1,209,208 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 7 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Methylergometrine Maleate 0.2 mg/1 ml Ampule 14,247 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 8 Metabolizmi dhe trakti tretes Ascorbic acid (Vitamine C) 100 mg Tablete 38,880 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 9 Metabolizmi dhe trakti tretes Drotaverine hydrochloride 40 mg Tablete 3,029 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 10 Organet e shqisave Dexamethasone + Neomycin sulphate + Polymyxin B Pomade oftalmike x (1 mg + 3.500 I.U. + 6.000 I.U.)/gr - 3.5 gr Tubet 3,050 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 11 Organet e shqisave Tobramycin 3 mg/ml - 5ml Flakon 5,654 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 12 Organet e shqisave Tobramycin + Dexamethasone (3mg + 1mg)/ml - 5ml Flakon 4,406 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 13 Sistemi kardiovaskular Amlodipine 5 mg Tablete 3,411 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 15 Sistemi muskolo-skeletik Zoledronic Acid 4 mg/5 ml Flakon 1,133,873 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 16 Sistemi respirator Salbutamol 5 mg/ml - 20 ml Flakon 173,477 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 1: Blerje Barna Antineoblastike dhe Imunomodulatore -Methotrexate, Solution for infusion (Solucion per infuzion) x 50 mg/2ml, box x 1 vial x 2ml, Flakon/Ampule 2,324,323 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 2: Blerje Barna Anestezi Reanimacion - Cisatracurium 2mg/ml (5 ml) solution for injection or infusion ( solucion per injeksion ose infuzion) x 2 mg/ml, box x 10 ampoules x 5 ml, Flakon/Ampule. 1,218,149 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës “Blerje materiale mjekimi të përgjithshme, konsumabël dhe kirurgjikale (doreza ekzaminimi)” 7,764,000 Anuluar Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Lot1Amoxicilin + Clavulanic Acid 17,091 Anuluar Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Lot3 Betamethasone 123,127 Anuluar Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Lot4 Methylergometrin e Maleate 430,945 Anuluar Procedura
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Lot 6 Ferrous sulphate 100,346 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës “Transport dhe Evadim i mbetjeve Urbane” për Spitalin Rajonal Durrës, për vitin 2021 1,374,932 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Transport dhe asgjesim i mbetjeve te rrezikshme Spitalore” për Spitalin Rajonal Durrës, për vitin 2021 6,700,000 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës “Blerje Troponin dhe D-Dimer Laboratorin Klinik per Spitalin Rajonal Durres” 7,171,500 Anuluar Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë “Blerje lëndë djegëse për ngrohje-pellet për nevoja të Drejtorisë së Shërbimit Spitalor Sarandë ” 1,465,070 Anuluar Procedura
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Loti nr. 4. “Blerje materiale kirurgjia vitreo-retinale në SUT” 6,316,200 Anuluar Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje oxygen i gazte 20,736,000 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Loti 2- Blerje kite reagente per laboratorin e Anatomopatologjise 362,600 Anuluar Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjeve mjekesore në QSUT për vitin 2021 - Loti 10 Mirëmbajtje e pajisjeve Grafi/Skopi te prodhuesi Philips/ose ekuivalent 6,200,828 Anuluar Procedura

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.