Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i Poliklinikes se Spitalit Rajonal Vlore

Contracted Institution Regional Hospital of Vlora
Tenderer Institution Regional Hospital of Vlora
Tender object Rikonstruksioni i Poliklinikes se Spitalit Rajonal Vlore - Financuar nga Buxheti i shtetit
Reference No. REF-52123-02-27-2018
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 53 272 933,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Cancelled Procurement
Tender Publication Date 28-02-2018
Last date of Submitted Documents 30-03-2018
Tender Held Date 30-03-2018
No. of Bidders
Bidders
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 4 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals
  Cancellation reason Për shkaqe që dalin jashtë kontrollit të autoritetit kontraktor dhe të paparashikueshme në kohën e fillimit të procedurës së prokurimit, duke respektuar parimet e barazisë dhe të transparencës, sipas përcaktimit në rregullat e prokurimit publik.
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Technical Specification
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Nr.10 - Dt.12-03-2018

  SUPPORTERS


  The opinions, findings, conclusions and recommendations expressed are those of the author/s and do not necessarily represent those of the Donors.