Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
717 97,606,217,640 526 59,040,238,529 81,802,877,985

Tenders list

Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Nderhyrja Rigjenirimi Urban ne Fshtra me potencial Turisitik (Hekal, Klos, Vajze, Plloce, Tragjas, Kuc etj) 187,500,000 Announced the Winner 148,418,529
Nderhyrja Rigjenirimi Urban ne Fshtra me potencial Turisitik (Fushe-Studen, Sutaj, Seferan etj) 187,500,000 Announced the Winner 185,908,744
Nderhyrja Rigjenirimi Urban ne Fshtra me potencial Turisitik (Qyteze, Arrez, Sinice, Rehove, Leus, Sotire etj 187,500,000 Announced the Winner 150,604,633
Nderhyrja rigjenerimi urban ne fshatra me potencial turistik (Vermosh, Lepush,Curraj i Eperm, Shishtavec, Radomir dhe Rabdish etj.) 187,500,000 Announced the Winner 187,386,302
Loti I Blerje automjetesh elektrike për nevoja të FSHZH-së 25,867,478 Announced the Winner 25,850,000
Ndërhyrje për ndërtimin e Infrastrukturës së Transportit, Parkimeve, Stacioneve multimodela, moleve, etj - Ndërtimi i godinës së parkimit pranë Stacionit të trenit, Durrës dhe punime plotësuese në Parkimin publik nëntokësor i Qendrës Multifunksionale, Vlorë 582,083,333 Announced the Winner 477,308,332
Ndërhyrje për përmirësimin e aksesit turistik, rrugë bicikletash, motorrash, shtigje këmbësorësh, vendpushimesh, pika turistike, etj 83,333,333 Announced the Winner 63,412,500
Loti 1: Shërbimi i Kolaudimit të punimeve për objektet në zbatim të Programeve Zhvillimi 01 8,751,350 Announced the Winner 7,580,250
Loti 2: “Shërbimi i Kolaudimit te punimeve për objektet në zbatim të Programeve IVR dhe 100 Fshatrat 7,595,750 Announced the Winner 6,618,825
Tourism expert/Individual Consultant Services Announced the Winner
Ndërhyrjen për promovimin e zonave të 100 fshatrave nëpërmjet eventeve kulturore, sportive, kulinarie, sociale, etj”- Mbështetje logjistike 150,000,000 Announced Procurement
Detailed Designs and Construction Supervision for Integrated Urban Upgrading of Ksamil, Orikum and Borsh touristic sites and adjacent areas Announced Procurement
Investime për transformimin e fshatrave me potencial turistik në zona të integruara të akomodimit dhe shërbimeve 495,904,988 Announced the Winner 317,383,059
Construction of Combined Kindergarten, Primary, Secondary, and High School “Rexhep Mezini”, in Ishëm, Durrës, Albania Announced Procurement
Project coordinator /Individual Consultant Services Announced the Winner
Loti 2 Blerje poste karikimi për automjete elektrike (Karikues AC) 2,884,630 Announced Procurement
Standard advertisement for local publication of local open tender procedures (Rehabilitation of Shkodra pier) Announced Procurement
Ndërhyrje në zona historike për forcimin e potecialit turistik, kala, ura, qendra historike, pazare, fasada, etj (rajoni 1 dhe 2) - Restaurimi i urës së mesit, Ndriçimi kalave Durrës, Lezhë dhe Itenerari Kulturor Gjurmët Fishtiane 124,477,691 Cancelled Procurement 72,933,955
Loti 4: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për objektin “Projekti Pilot i Transformimit të zonës Lagje e re për zhvillim Durrës” 17,255,000 Announced the Winner 14,852,833
Consultant Services – Tourism Expert Announced Procurement
Loti 9: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për” Ndërhyrje, për transformimin e aseteve publike në potencial zhvillimi në modele të standartit më të lartë të zhvillimit” 20,952,500 Announced the Winner 18,500,000
Loti 8: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrje në parkingje,stacione,kampingje,boot camps,projekte transformimi,Drisht,Bënjë,Vermosh,Bogë” 25,331,500 Announced the Winner 22,247,833
Nxitja e zhvillimit të qëndrueshëm nëpërmjet aplikimit të modeleve inovative për përmirësimin e shërbimeve utilitare publike 206,188,896 Announced the Winner 163,742,370
Ngritja e infrastrukturës mbështetëse në funksion të kompleksit multi-funksional për zhvillimin e sektorëve të ndryshëm të motorizimit, Auto-Moto Park, në Bashkinë Elbasan, Loti 2: Argjinatura mbrojtëse e Lumit Shkumbin. 759,108,247 Signed the Contract 525,740,534
Nderhyrje ne zona historike per forcimin e potecialit turistik, kala, ura, qendra historike, pazare, fasada, etj (rajoni 3 dhe 4) - Rijetëzimi dhe përmirësimi i vlerave të Kalasë së Tepelenës 541,666,666 Signed the Contract 458,521,134
Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2), ndërhyrje transformimi urban në hapesira publike Sheshi Demokracia rruga lidhese Sheshi Ahmet Zogu dhe Blloku Drita 131,644,338 Signed the Contract 106,609,760
Loi1: Blerje Materiale ndertimi sipas kerkesave te Bashkive 145,832,293 Re-Proclaimed and Announced the Winner 142,189,352
“Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve të objekteve të financuara nga buxheti i shtetit 18,358,613 Announced the Winner 16,120,356
“Ngritja e infrastruktures mbështetëse në funksion të kompleksit multi-funksional për zhvillimin e sektorëve të ndryshëm të motorizimit, Auto-Moto Park, në Bashkine Elbasan-Loti 1:Rruget e Aksesit (Rruga Nezir Muzhaqi,seg I dhe Rruga Zija Luniku, seg II). 547,562,825 Signed the Contract 357,898,107
Nderhyrje ne zona sportive dhe lodra per femije “Dua te luaj” (rajoni 1 dhe 2) 375,000,000 Signed the Contract 372,165,591

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data