Open Procurement Albania

Shërbimi i Kolaudimit për objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit - Programi i Rindertimit.
Loti 4: Kolaudimi i punimeve per rindertimin e njesive te banimit pallat. (Programi i Rindertimit)

Qarkun Tirane-Lezha-Durres
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Shërbimi i Kolaudimit për objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit - Programi i Rindertimit.
Loti 4: Kolaudimi i punimeve per rindertimin e njesive te banimit pallat.

Njësitë e banimit pallat të përfshira në Lotin 4 janë: Njesite e banimit pallatet ne zonat e prekura nga termeti.
Nr. Reference REF-73093-09-25-2020
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit,
Vlera / Fondi Limit 6,127,743
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Data e Njoftimit te Tenderit 28-09-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 28-09-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 08-10-2020
Sektori Projektim Teknik
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues Faza e pare : Faza e përzgjedhjes se Operatorëve Ekonomikë

1. Bashkimi i operatorëve ekonomikë: “HE & SK 11” sh.p.k
2. Operatori ekonomik: “Instituti i Konsulences në Ndërtim” sh.p.k
3. Bashkimi i operatorëve ekonomikë: “IMES -D” sh.p.k & “D& C PARTNERS” sh.p.k.,
4. Bashkimi i operatorëve ekonomikë: “KKG PROJECT” sh.p.k & “Gr Albania” sh.p.k
5. Operatorit ekonomik: “Novatech Studio” sh.p.k
6. Bashkimi i operatorëve ekonomikë: “Zenit & Co” sh.p.k. & “Palma Construction” sh.p.k
7. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë: “Civil Cons” sh.p.k & “Studio Agovi” sh.p.k
8. Operatori Ekonomik: “ERSI/M” sh.p.k
9. Operatori Ekonomik: “Infratech” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 24 muaj.
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime Me Njoftim Zyrtar ne Buletinin e Posaçëm Nr. 72 datë 11 Maj 2021 Autoriteti Kontraktor ka njoftuar si fituesit për kontratat (Minikonkurset) e Kësaj Marrëveshje Kuadër si me poshte:

 1. Minikonkursi Nr. 1- Kolaudimi i punimeve per rindërtimin e njesive te banimit ne ndertesa pallate per zonat e detyruara per zhvillim Fushe Kruje, Njësia Administrative Fush Krujë dhe Bubq, Njësia Administrative Bubq, Bashkia Krujë.
  - Fitues: ERSI/M
  - Fondi i Minikonkursit është :916,665 Leke Pa TVSH.
  - Oferta fituese është 753,166 lekë pa tvsh.
 2. Minikonkursi Nr. 2- Kolaudimi i punimeve per rindërtimin e njesive te banimit ne ndertesa(Pallate) per zonat e detyruara per zhvillim Durres, Marikaj, Golem, Mirdite, Njesia Administrative Durres, Marikaj, Golem, Rreshen, respektivisht ne Bashkite Durres, Vore, Kavaje, Mirdite.”
  - Fitues: “KKG PROJECT” sh.p.k & “Gr Albania” sh.p.k., N
  - Fondi i Minikonkursit është 1,133,152 Leke Pa TVSH.
  - Oferta fituese është 1,103,025 lekë pa tvsh.
 3. Minikonkursi Nr. 3- Kolaudimi i punimeve per rindërtimin e njesive te banimit në ndërtesa pallate për zonen e detyruar per zhvillim Kavaje, Njësia Administrative Kavajë, Bashkia Kavajë.
  - Fitues: Infratech sh.p.k.
  - Fondi i Minikonkursit është 1,653,394 Leke Pa TVSH.
  - Oferta fituese është 1,374,508 lekë pa tvsh.
 4. Minikonkursi Nr. 4- “Kolaudimi i punimeve per rindërtimin e njesive te banimit ne ndertesa pallate per zonat e detyruar per zhvillim Lezhë 1 dhe Lezhë 2, Njësia Administrative Lezhë, Bashkia Lezhë.
  - Fitues:Novatech Studio
  - Fondi i Minikonkursit është 774,671 Leke Pa TVSH.
  - Oferta fituese është 637,302 lekë pa tvsh.
 5. Minikonkursi Nr. 5- Kolaudimi i punimeve per rindërtimin e njesive te banimit ne ndertesa (Pallate) per zonen e detyruara per zhvillim Thumane, Njesia Administrative Thumane, Bashkia Krujë.
  - Fitues:“IMES -D” sh.p.k & “D& C PARTNERS” sh.p.k.
  - Fondi i Minikonkursit është 1,155,657 Leke Pa TVSH.
  - Oferta fituese është 951,116 lekë pa tvsh.
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-73093-09-25-2020
Njoftim per Shpallje Tenderi
Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Formulari i Njoftimit te Fituesit: Minikonkursi 1.
Formulari i Njoftimit te Fituesit: Minikonkursi 2.
Formulari i Njoftimit te Fituesit: Minikonkursi 3.
Formulari i Njoftimit te Fituesit: Minikonkursi 4.
Formulari i Njoftimit te Fituesit: Minikonkursi 5.
______________________________

Ligj Nr. 97/2019 Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”

Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore

Ligj Nr. 88/ 2019 Për Buxhetin e Vitit 2020

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data