Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4593 46,394 358,422,911,662 34,117 283,659,347,233 277,599,258,562

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksioni i godinës së zjarrfikëses 41,666,667 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 34,156,430.00
Qeverisja Vendore Tropojë Rikonstruksion i shkolles se mesme Oso Dauti NJA Llugaj 47,167,647 Lidhur Kontrata Shpresa-Al SHPK 37 728 928
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksioni i sallës polifunksionale të Bashkisë 66,666,667 Lidhur Kontrata LEON KONSTRUKSION SHPK 66,344,444.00
Qeverisja Vendore Korçë Blerje tubo për rrjetin e kanalizimeve 2,432,733 Lidhur Kontrata  ELEKTRO THERM SHPK 2,414,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbime te Pastrimit dhe Gjelberimit 8,769,799 Lidhur Kontrata “CLEAN FAST” Shpk & “Shansi Invest” Shpk 8,298,666.00
Qeverisja Vendore Pukë Ngritja e Qendres Rinore Inovative Puke 2,831,448 Rishpallje me Njoftim Fituesi DELIA IMPEX 2,542,396.00
Qeverisja Vendore Shkodër Monitorim i ambjenteve me CCTV 8,835,090 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 1: Blerje lëndë djegëse me përmbajtje squfuri jo më shumë se 1% ndaj masës 45,240,000 Njoftuar Fituesi RESULI-ER SHA 44,179,307.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 2: Blerje gazoil = 0.1% 17,600,000 Njoftuar Fituesi RESULI-ER SHA 15,031,029.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje Kontenierësh, Bashkia Kurbin 1,666,650 Rishpallje me Njoftim Fituesi ARTEO 2018 1,648,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Riparim te shatervaneve,pompa,puse dhe sistemeve vaditese. 4,160,000 Njoftuar Fituesi BOA SORTE 4,107,700.00
Qeverisja Vendore Tiranë Prodhim i lendes drusore 35,833,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pogradec Blerje materiale hidrulike,tubo, pvc,pe,Corrogete 5,294,315 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gjirokastër Kancelari 1,962,663 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Sistemi i menaxhimit te parkimit publik dhe nderlidhjes me DPSHTRR Elbasan, etj 37,500,000 Njoftuar Fituesi PC STORE SHPK 31,700,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Rehabilitimi i ndricimit te akseve rrugore 41,611,645 Njoftuar Fituesi “BEQIRI” shpk & “B93 II” shpk &“B-93” shpk 34,282,500.00
Qeverisja Vendore Gramsh Meremtim kanali dhe blerje tub për sifonin e fshatrave Bërsnik - Mashan 3,749,271 Njoftuar Fituesi RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 3,689,961.00
Qeverisja Vendore Krujë Blerje materiale elektrike per Bashkine Kruje 2,100,000 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Blerje lubrifikante per vitin 2023 1,716,500 Njoftuar Fituesi EXIMOIL 1,599,900.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Blerje materiale elektrike për mirmbajtjen e rrjetit të ndriçimit të shkollave ,kopshteve,institucioneve në varësi të bashkisë si dhe rrjetit të ndriçimit rrugor 1,833,050 Njoftuar Fituesi MURATI D 1,487,938.00
Qeverisja Vendore Korçë Blerje materiale për rrjetin e ujësjellësit 9,074,300 Njoftuar Fituesi ALEN - CO 7,836,481.00
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Mbikqyrja e punimeve në objektin Rikonstruksion i shkolles+ndertim palestre Mjede 1,443,718 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Prrenjas Për hartimin e planit të mbarështimit të ekonomisë pyjore Sopot, Bashkia Prrenjas 4,145,202 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Berat Hartim Projektesh " Mbrojtja lumore përgjatë lumit Osum", "Ndërtim trotuari & Ndricimi i rrugës Shpiragu" dhe " Rruga e Re Shkëmbi" 14,091,063 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbime Vijëzimi 8,765,880 Rishpallje me Njoftim Fituesi R. S. & M 8,567,525.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksion ne Rruge ne Nja Rrashbull 8,280,660 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Himarë Mirëmbajtje e shëtitoreve në Himarë,Jal,Dhërmi dhe Qeparo 4,165,674 Njoftuar Fituesi ALKO IMPEX CONSTRUCTION 3,501,730.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Rikonstruksion i rrugës Rromës-Qafa e Drenovës (segmenti qendër Rromës-lagjja Tabakaj), rrugës Fratar-Drizar dhe rrugës Ninësh-Nenaj-Damës 78,651,909 Njoftuar Fituesi LLAZO SHPK 45,366,340.00
Qeverisja Vendore Vlorë Furnizim vendosje pajisje per ndricimin rugor 7,916,666 Njoftuar Fituesi RAFIN COMPANY SHPK 7,471,000.00
Qeverisja Vendore Fier Blerje mjete teknologjike për nevojat e Ndërmarrjes së Pastrimit Fier”(Kamiona teknologjik për mbetjet urbane (kompaktor) 12,000,000 Njoftuar Fituesi “KOMBI INVEST” shpk 10,800,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data