Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
648 89,957,276,002 501 49,445,505,834 74,390,379,661

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Faza e Katërt e Sheshit Publik para hyrjes së Porti Durrës. “VELIERA Lidhur Kontrata 188,429,858
Ndërhyrje në rrugë dhe nyje lidhëse rajonale dhe lokale – ndërhyrje në infrastrukturë rrugore 575,000,000 Shpallur Procedura
“Ndërhyrje në rrugë dhe nyje lidhëse rajonale dhe lokale – Paketa: ndërhyrje të urave dhe nyjeve lidhëse” 258,333,333 Shpallur Procedura
Ndërhyrje për përmirësimin e strukturave dhe mbrojtjeve rrugore – paketa e rreshqitjev dhe mbrotjeve 416,666,666 Shpallur Procedura
Ndërhyrje për përmirësimin e sigurise dhe sinjalistikës rrugore 166,665,673 Njoftuar Fituesi 113,017,250
Loti 9: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për” Ndërhyrje, për transformimin e aseteve publike në potencial zhvillimi në modele të standartit më të lartë të zhvillimit” 20,952,500 Shpallur Procedura
Loti 8: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrje në parkingje,stacione,kampingje,boot camps,projekte transformimi,Drisht,Bënjë,Vermosh,Bogë” 25,331,500 Shpallur Procedura
Loti 7:“Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “ Ndërhyrje për rehabilitimin e shtresave rrugore,rëshqitjeve dhe mbrojtjes së skarpatave”, 15,216,667 Shpallur Procedura
Loti 6: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për ” Ndërhyrje në muze dhe monumente Kulture”, 13,104,000 Shpallur Procedura
Loti 5: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrje në Infrastrukturën turistike Zip Line dhe terrene sportive Dua te Luaj”, 13,586,500 Shpallur Procedura
Loti 4: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për objektin “Projekti Pilot i Transformimit të zonës Lagje e re për zhvillim Durrës” 17,255,000 Shpallur Procedura
Loti 3: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrje në rrugë dhe nyje lidhëse rajonale dhe lokale mbrojtje lumore dhe rehabilitimi i përroit të Lushnjes” 12,907,083 Shpallur Procedura
Loti 2: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për” Ndërhyrje rigjeneruese në blloqet e Banimit qytetese” 12,224,333 Shpallur Procedura
Loti 10: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për Ndërhyrje për rehabilitimin dhe transformimin mjedisor,peisazhit urban dhe natyror” 7,750,000 Shpallur Procedura
Loti 1:“Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për paketën “Ndërhyrje për Transformimin Urban në Hapësira publike Kryesore ” 12,325,000 Shpallur Procedura
Loti 4: Blerje “Materiale mobilimi urban sipas kerkesave te Bashkive 62,500,000 Shpallur Procedura
Loti 3: Blerje “Materiale për ujsjellës kanalizime sipas kerkesave te Bashkive 83,333,333 Shpallur Procedura
Loti 2: Blerje “Materiale elektrike sipas kerkesave te Bashkive 125,000,000 Shpallur Procedura
Loti 1: Blerje Materiale ndertimi sipas kerkesave te Bashkive 145,832,300 Shpallur Procedura
Ndërhyrje për përmirësimin e shtresave asfaltike, (rajoni 4) 433,333,295 Rishpallje e Anuluar
“Ndërhyrje rigjeneruese ne blloqet e banimit rigjenerimi i stokut të banesave në rajonin 4 349,985,547 Shpallur Procedura
Ndërhyrje rigjeneruese ne blloqet e banimit rigjenerimi i stokut të banesave në rajonin 1 dhe 2. 461,039,910 Shpallur Procedura
Ndërhyrje rigjeneruese ne blloqet e banimit rigjenerimi i stokut të banesave në rajonin 3. 349,985,547 Shpallur Procedura
Rehabilitimi i Perroit Lushnje dhe rikualifikimi urban i zonave rreth tij 323,814,206 Shpallur Procedura
Ndërhyrje për përmirësimin e shtresave asfaltike, (rajoni 1 dhe 2) 466,666,658 Shpallur Procedura
Ndërhyrje për përmirësimin e shtresave asfaltike (rajoni 3)” 433,333,295 Shpallur Procedura
Ndërhyrje për përmirësimin e shtresave asfaltike (rajoni 3)” 433,333,295 Anuluar Procedura
Ndërhyrje për përmirësimin e shtresave asfaltike (Rajoni 1 dhe 2) 466,666,658 Anuluar Procedura
Ndërtimi i kopshtit dhe çerdhes Manzë, Njesia Administrative Manzë (Programi i Rindertimit) 46,409,693 Shpallur Procedura
Minikonkursi Nr.17 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-56901-04-27-2020) - “Zonën e re për zhvillim në Spitallë Rikonstruksioni i Rrugëve “Miqësia” dhe “Azem Hajdari” Loti V punime shtesë në rrugët e brendshme, Njësia Administrative Spitallë, Bashkia Durrës.” (Programi i Rindertimit)
Lidhur Kontrata 83,666,797

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data