Open Procurement Albania

Mbikëqyrja e punimeve për objektet: Ndërtimi i rrugëve në qendër të fshatit Jorgucat , Rikonstruksion dhe asfaltimi i rrugës së Fshatit Peshtan, Komuna Qendër, Tepelenë dhe Rruga e fshatit Goranxi, Komuna Dropull i Sipërm, Qarku Gjirokastër .

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun Gjirokastër
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Mbikëqyrja e punimeve për objektet: Ndërtimi i rrugëve në qendër të fshatit Jorgucat , Rikonstruksion dhe asfaltimi i rrugës së Fshatit Peshtan, Komuna Qendër, Tepelenë dhe Rruga e fshatit Goranxi, Komuna Dropull i Sipërm, Qarku Gjirokastër .
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 968,144
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 04-06-2015
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues NOVATECH STUDIO SHPK
ZENIT 06 SHPK
HE & SK SHPK & TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING SHPK
INFRATECH SHPK & VLER INVEST SHPK
INFRA KONSULT SHPK
ERSI M SHPK & ASH ENGINEERING SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • VLER-INVEST -
 • INFRATECH -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 789,515
  Data e shpalljes se fituesit 22-06-2015
  Data e lidhjes se kontrates 25-06-2015
  Vlera e Kontrates me TVSH 947,418
  Kohezgjatja e Kontrates Ndërtimi i rrugëve në qendër të fshatit Jorgucat - 6 muaj. Rikonstruksion dhe asfaltimi i rrugës së Fshatit Peshtan, Komuna Qendër, Tepelenë - 6 muaj. Rruga e fshatit Goranxi, Komuna Dropull i Sipërm, Qarku Gjirokastër . - 8 muaj.
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Janë s’kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm me arsyet përkatëse:

  1. Novatech Studio SHPK
  a. Oferta e paraqitur është më e ulët se vlera minimale e lejuar.

  2. Zenit 06 SHPK
  a. Nuk plotëson kërkesën për pikat e nevojshme të liçensës, pasi mungon pika NP5 e liçensës.
  b. Nuk plotëson kërkesën për stafin teknik .

  3. Bashkimin e shoqërive Transport Highway Consulting SHPK dhe HE & SK SHPK
  a. Oferta e paraqitur është më e ulët se vlera minimale e lejuar.
  4. Infra Konsult SHPK
  Nuk plotëson kërkesën për stafin teknik pasi mungon dokumentacioni për inxhinierin hidroteknik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VLER-INVEST viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VLER-INVEST viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VLER-INVEST viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VLER-INVEST viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INFRATECH viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INFRATECH viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INFRATECH viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INFRATECH viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi Nr.21-Dt.01-06-2015
  Njoftim per Shpallje Fituesi Nr.25 - Dt.29-06-2015
  Njoftim per Lidhje Kontrate Nr.25 - Dt.29-06-2015

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data