Open Procurement Albania

Loti 1: Shërbimi i Kolaudimit të punimeve për objektet në zbatim të Programeve Zhvillimi 01

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti 1: Shërbimi i Kolaudimit të punimeve për objektet në zbatim të Programeve Zhvillimi 01
Nr. Reference REF-47202-10-24-2022
Kodi CPV
71248000-8 - Mbikëqyrje e projektit dhe të dokumentacionit
Vlera / Fondi Limit 8,751,350
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-10-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 25-10-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 09-11-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 13
Operatore Konkurues 1.“A&E ENGINEERING ” sh.p.k
2.“DERBI-E” shpk
3.“ERALD-G” shpk
4.“ERSI / M” shpk.
5.BOE “GB Civil Engineering” shpk. & “Margarita Kodra” pf
6. “GEOSAT GROUP” sh.p.k
7.BOE: “HE & SK 11” sh.p.k & “ HTS COMPANY “ shpk
8.BOE IMES –D shpk & “TESLA VIZION” shpk.
9. “INFRATECH” sh.p.k
10. “NET-GROUP” shpk.
11. “NOVATECH STUDIO” shpk.
12. “TAULANT” sh.p.k.
13.BOE “ZENIT&CO” sh.p.k., & “ZetaKonsult” shpk.,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GEOSAT GROUP -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7,580,250
  Data e shpalljes se fituesit 22-11-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates Kohëzgjatja e kontratës/marrëveshjes kuadër ose afati për zbatimin e saj: 36 muaj marreveshja kuader.
  Kohëzgjatja e kontratës se koludimit 21 dite.
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.BOE “GB Civil Engineering” shpk. & “Margarita Kodra” per arsye:
  -oferta është nën vlerën minimale të parashikuar nga autoriteti bazuar në nenin 7 pika1 të VKM nr.354/2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim.

  2.“TAULANT” sh.p.k, per arsye:
  oferta është nën vlerën minimale të parashikuar nga autoriteti bazuar në nenin 7 pika1 të VKM nr.354/2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-47202-10-24-2022
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data