Open Procurement Albania

Ndërhyrje për përmirësimin e aksesit turistik, rrugë bicikletash, motorrash, shtigje këmbësorësh, vendpushimesh, pika turistike, etj

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërhyrje për përmirësimin e aksesit turistik, rrugë bicikletash, motorrash, shtigje këmbësorësh, vendpushimesh, pika turistike, etj
Nr. Reference REF-47351-10-25-2022
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 83,333,333
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 26-10-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 26-10-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 11-11-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1.”B93 II” shpk
2.“MELA” sh.p.k
3.“EURO-ALB” sh.p.k
4.BOE “NIKA” sh.p.k & “NDERTUESI 2014” sh.p.k
5. “Rroku GUEST” sh.p.k
6. “BEQIRI” sh.p.k
7. ”CURRI” sh.p.k
8. “VELLEZERIT HYSA” sh.p.k
9. “DELIA IMPEX” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • B93 II -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 63,412,500
  Data e shpalljes se fituesit 23-11-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 24 muaj nga lidhja e marreveshjes
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -“DELIA IMPEX” sh.p.k, per arsye:
  -nuk ka paraqitur ofertë financiare, nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar kapacitetin teknik, financiar dhe profesional.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per B93 II viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per B93 II viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per B93 II viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per B93 II viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-47351-10-25-2022
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data