Open Procurement Albania

“Rehabilitation of Road “Spille, Guri i lëmuar” to “Hauzi i Vilëbashtovës” and Road “Vath Koreshi, Lushnja ring Road”

Qarkun
Kredia Nr 8850-AL
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rrugëve Lidhëse Rajonale dhe Lokale.
Pershkrim i Projektit Projekti i Konektivitetit të Rrugëve Rajonale dhe Lokale shenjon një hap të rëndësishëm në dobi të qytetarëve. Ai parashikon impakt në rritjen potenciale të aktiviteteve bujqësore dhe turisitike duke përmirësuar aksesin në zonat e përzgjedhura, si dhe forcim të kapaciteteve të bashkive për menaxhimin e aseteve të tyre rrugore.

 1. Buxheti: 50 milionë USD.
 2. Kohëzgjatja: 2018 – 2022
 3. Financues: Banka Botërore
 4. Shtrirja gjeografike: 3 qarqe (Fier, Korçë, Shkodër); 3 bashki (Fier, Pogradec, Shkodër)
 5. Përfitues: 80 mijë banorë
 6. Objektivi i Programit: Përmirësimi i aksesit në qendrat e përzgjedhura bujqësore dhe turistike dhe forcimi i kapaciteteve të bashkive për të menaxhuar asetet e tyre rrugore.
Programi është ndërtuar mbi dy shtylla kryesore: reduktimin e kohës dhe kostos së udhëtimit për shkak të rrugëve më të mira dhe më të shpejta; dhe lidhja e shtuar me qendrat turistike dhe qasja e prodhuesve bujqësorë drejt tregjeve dhe qendrave agropërpunuese.
Objekti i Tenderit “Rehabilitation of Road “Spille, Guri i lëmuar” to “Hauzi i Vilëbashtovës” and Road “Vath Koreshi, Lushnja ring Road”
Nr. Reference RLRCP/1/1.16/2023
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-03-2023
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 08-03-2023
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 28-04-2023
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. Metag Insaat Ticaret A.S.
2. Fusha sh.p.k. & Albavia sh.p.k
3.Gener 2 sh.p.k.
4.Avtomagistrali –Tcherno More JSC – Shumen
5.G.P.G Company sh.p.k.
6.Makimsan Asfalt Taahhut Insaat San.ve Tic A.S.
7.Salillari sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • G.P.G. COMPANY -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4,843,759
  Data e shpalljes se fituesit 07-06-2023
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 9 months after Commencement Date
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime The Government of Albania has received financing from the World Bank toward the cost of the Regional and Local Roads Connectivity Project (RLRCP), and intends to apply part of the proceeds toward payments under the following contract.

  The segment of Rehabilitation of road “spille, Guri i Leumar” To “Hauzi I Vilebashtoves is the entrance gates of Spille Beach, which in terms of layers is in good condition, but intervention is needed in the systemization of sidewalks, cubes, lighting and its expansion according to the planned urban plan, etc. The entrance road is also a connecting part with the coast and is in a very depreciated condition, no investments have been made in them for years, despite the constant concern of residents and local institutions. In this road segment, it is worth emphasizing the lack of horizontal and vertical signage

  The road Vath Koreshi, Lushnja ring Road shall have a width of 19 m, consisting of 4 asphalted lanes by a width of 3 m each + 2×0.5 m concrete culverts, with sidewalks on both sides with a width of 3m. Almost along the entire length of the road, sidewalks are completely missing from both sides of the road, while the road asphalt is generally in good conditions, with the exception of some partial damage caused over the years by depreciation and the works performed for the underground utilities. The trail of this paved road passes through an urban area with a flat relief located on the South-East side of the city and covers a length of about 2260m.

  Oferta fituese eshte e shprehur ne USD.
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Specific Procurement Notice
  Contract Award Notice

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data