Open Procurement Albania

Ndërhyrje Rigjeneruese në blloqet e banimit: Rigjenerimi i stokut të banesave në Rajonin 1&2

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërhyrje Rigjeneruese në blloqet e banimit: Rigjenerimi i stokut të banesave në Rajonin 1&2
Burimi i financimit: Buxhet shteti
Nr. Reference REF-74254-07-04-2023
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 574,999,989
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 05-07-2023
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 21-07-2023
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 21-07-2023
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. “DION-AL” sh.p.k.
2. BOE “MODESTE” shpk., & “ARKONSTUDIO” shpk,
3. BOE “BEAN” shpk & “NG STRUCTURES”
4. BOE “SENKA”sh.p.k. & “ERZENI/SH”sh.p.k.,
5. “INERTI “
6. BOE “ERGI “ shpk & BE - IS SH.P.K
7. “G.P.G. COMPANY” shpk,
8. “CURRI” shpk.,
9. BOE “VIANTE Konstruksion” shpk, & “LIS KONSTRUKSION” shpk,
10. BOE “MF INVEST GROUP” shpk, & “ALKO-IMPEX General Construcion” shpk & “S I R E T A 2F” shpk
11. BOE “GRIALD” shpk & “Z D R A V A” shpk,
12. BOE “ED KONSTRUKSION” & “GLAVENICA” SHPK
13. BOE “PEPA GROUP GROUP” shpk, & “NIKA”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • DION-AL SHPK -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 432,064,160
  Data e shpalljes se fituesit 31-07-2023
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 24 muaj nga lidhja e marreveshjes.
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DION-AL SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DION-AL SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DION-AL SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DION-AL SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-74254-07-04-2023
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data