Open Procurement Albania

Ndërhyrje për përmirësimin e shtresave asfaltike, Faza III, 2 Lote Rajonet 1 & 2

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërhyrje për përmirësimin e shtresave asfaltike, Faza III, 2 Lote Rajonet 1 & 2
Programi buxhetor “Financimi i Projekteve Prioritare të Qeverisë Shqiptare, për periudhën 2023-2026
Nr. Reference REF-74256-07-04-2023
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 570,833,320
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 05-07-2023
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 21-07-2023
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 21-07-2023
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 15
Operatore Konkurues 1. “BAMI HOLDING” sh.p.k.
2. BOE “ALB TIEFBAU” shpk & “ERAL CONSTRUCTION COMPANY” shpk,
3. BOE “4 A-M” shpk & “BONUS” shpk
4. BOE “PE - VLA – KU” shpk & “BIBA-X” shpk
5. “G.P.G. COMPANY” shpk,
6. “FUSHA” shpk
7. BOE “2T” shpk & “RRUGA URA ASFALTIM NR.2 ELBASAN” & “BE – IS” shpk
8. “GECI” shpk
9. BOE “ARIFAJ” & “HAZIRI” shpk
10. “VELLEZERIT HYSA” shpk
11. “A. N. K.” shpk,
12. BOE “ALB SHPRESA” shpk & “MELA.” Shpk & “MANE/S” shpk & “SARDO” shpk
13. BOE “COMPANY RIVIERA 2008” shpk & “SELAMI” shpk
14. BOE “S.M.O.UNION” shpk & “CURRI” shpk,
15. BOE “MF INVEST GROUP” shpk, & “ALKO-IMPEX General Construcion” shpk & “S I R E T A 2F”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BAMI  -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 415,496,925
  Data e shpalljes se fituesit 31-07-2023
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 24 muaj nga lidhja e marreveshjes.
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar Operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE ALB SHPRESA shpk; MELA. Shpk; MANE S shpk; SARDO shpk, per arsye:
  -Nuk plotesojne kriterin per pune te ngjashme ne vlere sipas perqindjes se marre persiper ne kete bashkim.
  -Pjesa me e madhe e kontratatave te paraqitura nga keta operatore nuk mund te konsiderohen as si kontrata te ngjashme pasi nuk permbushin karakteristikat e kontrates ne natyre, kompleksitet dhe metodologji.

  2. BOE COMPANY RIVIERA 2008 shpk dhe SELAMI shpk, per arsye:
  -Nuk plotesojne kriterin per pune te ngjashme ne vlere sipas perqindjes se marre persiper ne kete bashkim.
  -Pjesa me e madhe e kontratatave te paraqitura nga keta operatore nuk mund te konsiderohen as si kontrata te ngjashme pasi nuk permbushin karakteristikat e kontrates ne natyre, kompleksitet dhe metodologji.

  3. BOE S.M.O.UNION shpk dhe CURRI shpk, per arsye:
  -Nuk plotesojne kriterin per pune te ngjashme ne vlere sipas perqindjes se marre persiper ne kete bashkim.
  -Pjesa me e madhe e kontratatave te paraqitura nga keta operatore nuk mund te konsiderohen as si kontrata te ngjashme pasi nuk permbushin karakteristikat e kontrates ne natyre, kompleksitet dhe metodologji.
  4. BOE MF INVEST GROUP shpk; ALKO IMPEX General Construcion shpk; S I R E T A 2F shpk, per arsye:
  -Nuk plotesojne kriterin per pune te ngjashme ne vlere sipas perqindjes se marre persiper ne kete bashkim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BAMI  viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BAMI  viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BAMI  viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BAMI  viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-74256-07-04-2023
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data