Open Procurement Albania

Ndërhyrje rigjeneruese ne blloqet e banimit, rigjenerimi i stokut të banesave në Rajonin 3&4

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërhyrje rigjeneruese ne blloqet e banimit, rigjenerimi i stokut të banesave në Rajonin 3&4
Programi buxhetor “Financimi i Projekteve Prioritare të Qeverisë Shqiptare për periudhën 2023-2026.
Nr. Reference REF-74265-07-04-2023
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 574,999,989
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 05-07-2023
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 21-07-2023
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 21-07-2023
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues 1. BOE “MODESTE” shpk., & “ARKONSTUDIO” shpk,
2. “DION-AL ” sh.p.k.
3. OE “INERTI “
4. BOE “SENKA”sh.p.k. & “ERZENI/SH”sh.p.k.
5. BOE “BEAN” shpk & “NG STRUCTURES”
6. BOE “ERGI “ shpk &“ BE - IS” SH.P.K
7. BOE “C O L O M B O” shpk, & “ED KONSTRUKSION”,
8. “KEVIN CONSTRUKSION ” shpk,
9. “CURRI” shpk.
10. “G.P.G. COMPANY ” shpk,
11. BOE “GRIALD” shpk &“Z D R A V A” shpk,
12. BOE “VIANTE Konstruksion” shpk, & “LIS KONSTRUKSION” shpk,
13. BOE “MF INVEST GROUP” shpk, & ALKO-IMPEX General Construcion shpk & “S I R E T A 2F ” shpk
14. “SALILLARI” shpk
15. “GJIKURIA” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Modeste” shpk - “Arkonstudio” shpk -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 428,519,635
  Data e shpalljes se fituesit 31-07-2023
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 24 muaj nga lidhja e marreveshjes.
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-74265-07-04-2023
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Raport Teknik
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data