Open Procurement Albania

Ndërhyrje në ndërtimin e urave dhe nyjeve lidhëse Faza II

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërhyrje në ndërtimin e urave dhe nyjeve lidhëse Faza II
Programi buxhetor “Financimi i Projekteve Prioritare të Qeverisë Shqiptare, për periudhën 2023-2026
Nr. Reference REF-74324-07-05-2023
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 208,333,221
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 06-07-2023
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 24-07-2023
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 24-07-2023
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues 1. “VELLEZERIT HYSA” sh.p.k
2. BOE “BE – IS” shpk & “RRUGA URA ASFALTIM NR.2 ELBASAN”
3. “FUSHA” shpk
4. “GJIKURIA” shpk
5. “G.P.G. COMPANY” shpk,
6. BOE “EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI” Dege e shoqërisë së huaj & “ABI CONS”
7. BOE “Shendelli” & "METEO" shpk
8. “S I R E T A 2F” shpk
9. “KTHELLA”
10. “ALBAVIA”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • VELLEZERIT HYSA -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 159,327,500
  Data e shpalljes se fituesit 02-10-2023
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 24 muaj nga lidhja e marreveshjes.
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. BOE EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPERI” Dege e shoqerise se huaj dhe ABI CONS, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin teknik 2.3.1 te DST, per kapacitetin teknik pasi elementet e kerkuar per kete procedure prokurimi si te ngjashem nuk plotesohen si pjese e kontratave te punimeve te paraqitura nga operatori ekonomik

  2. BOE Shendelli, METEO shpk dhe TOTILA shpk,per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin teknik 2.3.1 te DST, per kapacitetin teknik pasi elementet e kerkuar per kete procedure prokurimi si te ngjashem nuk plotesohen si pjese e kontratave te punimeve te paraqitura nga operatori ekonomik

  3. S I R E T A 2F shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin teknik 2.3.1 te DST, per kapacitetin teknik pasi elementet e kerkuar per kete procedure prokurimi si te ngjashem nuk plotesohen si pjese e kontratave te punimeve te paraqitura nga operatori ekonomik

  4. KTHELLA, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin teknik 2.3.1 te DST, per kapacitetin teknik pasi elementet e kerkuar per kete procedure prokurimi si te ngjashem nuk plotesohen si pjese e kontratave te punimeve te paraqitura nga operatori ekonomik

  5. ALBAVIA, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin teknik 2.3.1 te DST, per kapacitetin teknik pasi elementet e kerkuar per kete procedure prokurimi si te ngjashem nuk plotesohen si pjese e kontratave te punimeve te paraqitura nga operatori ekonomik
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-74324-07-05-2023
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data