Open Procurement Albania

Loti 2: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrjen për përmirësimin e shtresave asfaltike”, Faza III, Rajoni 1&2, 3&4”

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti 2: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrjen për përmirësimin e shtresave asfaltike”, Faza III, Rajoni 1&2, 3&4”
Nr. Reference REF-76334-07-29-2023
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit
Vlera / Fondi Limit 7,750,291
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 31-07-2023
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 16-08-2023
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-08-2023
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 26
Operatore Konkurues 1. BOE “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” shpk., & “ELITE STUDIO “shpk
2. “INFRATECH” sh.p.k,
3. “STUDIO-REBUS” shpk
4. “ERALD-G” shpk NUIS
5. “GEOSAT GROUP” shpk
6. “ZENIT&CO”
7. BOE “NET-GROUP” shpk & “DAAM” shpk
8. “InfraKonsult” shpk
9. BOE “HYDRO-ENG CONSULTING” shpk., & INVICTUS” sh.p.k,
10. "TAULANT" SHPK ” sh.p.k.
11. “A & E ENGINEERING” sh.p.k
12. “ C.E.C GROUP” sh.p.k.
13. “INSTITUTI DEKLIADA – ALB” sh.p.k.
14. S&L STUDIO
15. BOE “HTS COMPANY” shpk & “HE & SK 11” sh.p.k,
16. “CIVIL CONS”shpk
17. “NOVATECH STUDIO” shpk
18. BOE “G B Civil Engineering” shpk & “Margarita Kodra” PF
19. INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM "IKN"shpk
20. “DERBI-E” shpk,
21. BOE “MCE” shpk & “STATENG” shpk
22. “A V E CONSULTING” shpk
23. BOE “Engineering Consulting Group” shpk &” A.SH. Engineering” shpk
24. “TOWER” shpk
25. BOE “M.A.K Studio” shpk & “GREEN EAGLE CONSULTING”
26. BOE “ARKIMADE” shpk & “SPHAERA”sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” shpk - “ELITE STUDIO “shpk -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6,920,924
  Data e shpalljes se fituesit 30-08-2023
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 24 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-76334-07-29-2023
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data