Open Procurement Albania

Loti 4: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrjen për përmirësimin e strukturave mbrojtëse, veprave të artit etj, Rajoni 1&2, 3&4”

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti 4: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrjen për përmirësimin e strukturave mbrojtëse, veprave të artit etj, Rajoni 1&2, 3&4”
Nr. Reference REF-76338-07-29-2023
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit
Vlera / Fondi Limit 8,145,000
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 31-07-2023
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 16-08-2023
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 16-08-2023
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 26
Operatore Konkurues 1. “InfraKonsult” shpk
2. “INFRATECH” sh.p.k,
3. “STUDIO-REBUS”
4. “GEOSAT GROUP” shpk
5. BOE “TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING” shpk., & “ELITE STUDIO “shpk
6. "TAULANT" SHPK” sh.p.k.
7. BOE “NET-GROUP” shpk & “DAAM” shpk
8. “ERALD-G” shpk
9. “A & E ENGINEERING” sh.p.k
10. BOE “G B Civil Engineering” shpk & “Margarita Kodra” PF
11. “C.E.C GROUP” sh.p.k.,
12. “NOVATECH STUDIO” shpk
13. BOE “HYDRO-ENG CONSULTING” shpk., & INVICTUS” sh.p.k,
14. “INSTITUTI DEKLIADA – ALB” sh.p.k.,
15. “CIVIL CONS”shpk
16. INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM "IKN"shpk
17. S&L STUDIO
18. BOE “Engineering Consulting Group” shpk &” A.SH. Engineering” shpk
19. BOE “HTS COMPANY” shpk & “HE & SK 11” sh.p. k,
20. “DERBI-E” shpk,
21. BOE “MCE” shpk & “STATENG” shpk
22. “ARENA MK” shpk
23. “TOWER” shpk
24. “A V E CONSULTING” shpk
25. BOE “ARKIMADE” shpk & “SPHAERA”sh.p.k
26. “ZENIT&CO”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • InfraKonsult -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6,930,000
  Data e shpalljes se fituesit 01-09-2023
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 24 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. ZENIT CO, per arsye:
  -Ka paraqitur vleren e ofertes poshte vleres minimale
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfraKonsult viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-76338-07-29-2023
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data