Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

PROKURIME NË NJËSI TË QEVERISJES VENDORE PËR PËRBALLIMIN E PASOJAVE TË TËRMETIT (NËNTOR 2019)

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
14 277 631 65,690,056,182 555 29,335,667,123 53,467,939,392

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Lezhë “HARTIMIN E PROJEKTIT TE NDERHYRJEVE REHABILITUESE/ PERSHATESE TE NEVOJSHME PER KTHIMIN E STRUKTURES SE OBJEKTEVE QE JANE KLASIFIKUAR SI OBJEKTE ME DEMTIME TE MEDHA STRUKTURORE OSE DEMTIME SHUME TE RENDA JOSTRUKTURORE NE BASHKINE LEZHE”. Programi i Rindertimit 11,823,500 Lidhur Kontrata NET-GROUP 11,468,795.00
Qeverisja Vendore Durrës Hartimi i studimprojektimit për rehabilitimin e infrastrukturës së rrjetit të kullimit në zonën e Porto - Romanos - Kënetë dhe sistemimi i rrjetit të ujrave të shiut në zonën urbane të qytetit të Durrësit. (Programi i Rindertimit) 87,006,741 Lidhur Kontrata INVICTUS & ANGERBA & TOWER 82,145,534.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 9: Mbikqyrje e punimeve per objektin:Ndertimi I Godines se Njesise Administrative Valias (Programi i Rindertimit) 1,977,514 Lidhur Kontrata “HE&SK 11” shpk & “MCE “ shpk 1,574,531.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 4: Rikonstruksionin e shkolles se mesme “Ahmet Zogu”, (Programi i Rindertimit) 1,632,103 Lidhur Kontrata NET-GROUP 1297787.40
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 1: Mbikqyrje e punimeve per objektin:Rindertimi i shkolles 9 vjeçare “Niko Hoxha” (Programi i Rindertimit) 1,863,361 Lidhur Kontrata “HE&SK 11” shpk & “MCE “ shpk 1,483,164.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi I pedonales dhe rrugëve të brendshme të zonës për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona 5 Maji (Faza I) (Programi i Rindërtimit)
Lidhur Kontrata “Infratech” Shpk & “Engineering Consulting Group” Shpk & “Arabel Studio”Shpk 3,342,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi I pedonales dhe rrugëve të brendshme të zonës për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona 5 Maji (Faza II). (Programi i Rindërtimit)
Lidhur Kontrata “Infratech” Shpk & “Engineering Consulting Group” Shpk & “Arabel Studio”Shpk 2,920,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi i rrugëve kryesore të zonës për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona 5 Maji” (Faza 1)”. (Programi i Rindërtimit)
Lidhur Kontrata “Instituti Dekliada - Alb” shpk & “Erald-G’’ shpk 4,427,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi i rrugëve kryesore të zonës për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona 5 Maji” (Faza 2)”. (Programi i Rindërtimit)
Lidhur Kontrata NET-GROUP 4774421.52
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi i rrugëve kryesore të zonës për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona 5 Maji” (Faza 3). (Programi i Rindërtimit)
Lidhur Kontrata “Instituti Dekliada - Alb” shpk & “Erald-G’’ shpk 4,551,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Ndërtimi i rrugëve kryesore të zonës për zhvillim Njësia Administrative 4 dhe 8, Zona “5 Maji” (Faza 3)” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata ''Alb-Building” shpk & “Rafin Company” shpk
Qeverisja Vendore Tiranë “Ndërtimi i rrugëve pedonales dhe rrugëve të brendshme të zones për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona “5 Maji” (Faza 2)” (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Inerti” shpk & “Alesio-2014” shpk & “Ferro Beton & Construction Co” shpk 409,913,598.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Ndërtimi i rrugëve kryesore të zones për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona “5 Maji” (Faza 1) (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata Bami SHPK 401,662,141.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Ndërtimi i rrugëve kryesore të zones për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona “5 Maji” (Faza 2) (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata “Geci” shpk & “Shehu-2AB Konstruksion” shpk 407024967.30
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje, Riforcim godinë banimi rruga “Varoshi” nr.43, rruga “Kristo Sotiri” nr.55, rruga “Horizonti” nr.7, kod GIS 26082, 19070, 19056 (Programi i Rindertimit) 879,312 Lidhur Kontrata ARKIMADE & SPAHERA 700,849.00
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje, Riforcim godine banimi 12 kate mbi tokë dhe një kat nentokë, rruga “Abdyl Ypi” nr.3, kod GIS 46” (Programi i Rindertimit) 2,663,280 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 2,118,206.00
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje, Riforcim godine banimi 12 kate mbi tokë dhe një kat nëntokë, rruga “Neki Libohova” nr.70 kod GIS 5061, 5063” (Programi i Rindertimit) 2,465,318 Lidhur Kontrata G B Civil Engineering 1,970,990.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 7: Mbikqyrje e punimeve per objektin:Rikonstruksionin e kopeshtit “Ahmet Zogu”, (Programi i Rindertimit) 688,914 Lidhur Kontrata “HYDRO-ENG CONSULTING” sh.p.k 551875.22
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje, Riforcim godine banimi 12-13 kate mbi tokë dhe një kat nëntokë, rruga “Jahja Ballhysa” nr.6, kod GIS 3092” (Programi i Rindertimit) 2,935,157 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 2,345,061.00
Qeverisja Vendore Durrës “Mbikqyrje, Riforcim godine banimi 10-11 kate mbi tokë dhe një kat nëntokë, Rruga “Neki Libohova” nr.15, Rruga “Abaz Celkupa” nr.26, kod GIS 24907, 24923” (Programi i Rindertimit) 1,199,580 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 946,892.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 8: Mbikqyrje e punimeve per objektin:Ndertimi i çerdhes Valias ” (Programi i Rindertimit ) 914,020 Lidhur Kontrata “HE&SK 11” shpk & “MCE “ shpk 724573.47
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 6: Mbikqyrje e punimeve per objektin:Rikonstruksionin e kopeshtit “Kamza e Re” (Programi i Rindertimit) 418,925 Lidhur Kontrata Zenit 06 SHPK 334283.6
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 5: Mbikqyrje e punimeve per objektin:Rikonstruksionin e shkolles 9 vjeçare “Kamza e Re” (Programi i Rindertimit) 872,213 Lidhur Kontrata “LAND & CO” shpk & “DRICONS” shpk 731741.85
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 3: Mbikqyrje e punimeve per objektin:Rikonstruksionin e shk.se mesme “Ibrahim Rugova”, (Programi i Rindertimit) 1,763,580 Lidhur Kontrata NOVATECH STUDIO 1,402,563.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 2: Mbikqyrje e punimeve per objektin:Rindertimi i çerdhes “Kamzë (Programi i Rindertimit) 847,248 Lidhur Kontrata Zenit 06 SHPK 773,052.00
Qeverisja Vendore Krujë ‘‘’Ndertimi i objektit te Polit te Ri Administrativ, Njesia Administrative Bubq Bashkia Kruje, ne kuader te procesit te rindertimit’’ (Programi i Rindertimit) 238,129,843 Lidhur Kontrata Bami SHPK 237,995,994.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rikonstruksion i kopshtit "Zall Mner (Programi i Rindertimit) 71,400,000 Lidhur Kontrata ALMO KONSTRUKSION SHPK-ULEZA NDERTIMI SHPK 70,900,000.00
Qeverisja Vendore Lezhë Rikonstruksioni i mjediseve ne bashkepronesi ose te perbashketa ne ndertesat pallat, te prekura nga Termeti i dates 26.11.2019, ne Territorin e Bashkise Lezhe. (Loti II). (Programi i Rindertimit) 92,506,912 Lidhur Kontrata “Rruge Sinjalistike Mirembajtje & Hidro Company” & “DESARET COMPANY” Shpk 92,410,112.00
Drejtoria e Pergjithshme e Agjencise Shteterore e Kadastres Mbikeqyrja e punimeve per "Godinen ne rrugen Jordan Misja, Tirane, ne kuader te procesit te rindertimit" (Programi i Rindertimit) 3,893,617 Lidhur Kontrata TAULANT SHPK 3,504,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Riforcim godine banimi 12-13 kate mbi tokë dhe një kat nëntokë, rruga “Jahja Ballhysa” nr.6, kod GIS 3092 (Programi i Rindertimit ) 247,212,772 Lidhur Kontrata EURO-ALB Shpk & LLAZO Shpk & ED KONSTRUKSION Shpk 247,158,153.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data