Open Procurement Albania

“Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Drejtorine e Spitalit Rajonal, Shkodër

Contracted Institution State Agency of Centralized Procurement
Tenderer Institution Regional Hospital, Shkodër
Tender object “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Drejtorine e Spitalit Rajonal, Shkodër
Reference No. REF-33602-06-21-2022
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 28 858 423,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Cancelled Procurement
Tender Publication Date 22-06-2022
Last date of Submitted Documents 12-07-2022
Tender Held Date 12-07-2022
No. of Bidders
Bidders
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals
  Cancellation reason Arsyet e Anulimit: Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik” neni 98, pika 1, germa b) Në procedurat me një faze nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme;
  Additions Buletini I anullimit të procedures: Nr. 102 datë 25 Korrik 2022
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin Contracts signed under the Framework Agreement Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-33602-06-21-2022
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents

  SUPPORTERS
  logo_amb_suedeze.png

  The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data